4 Ιουν 2016

Ξεκινούν οι Πρώτες Επαφές με τους Ολύμπιους;;;

Ξεκινούν οι Πρώτες Επαφές με τους Ολύμπιους;;;

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι οι «θεοί» επέστρεψαν ή ότι επιστρέφουν. Πέρα, όμως, από την φαντασία ή τις προσδοκίες, δύο στρατηγοί των ΗΠΑ ο Μάρκ Ουέλς και ο Μάρκ Μίλευ μιλούν και προετοιμάζουν για διαστημικές μάχες και εξωγήινους. Προσθέστε επιπλέον και το Υπουργείο Πλανητικής Άμυνας, της NASA…

Μήνυμα Ολύμπιων:

«Οι πρώτες επίσημες επαφές των ανθρώπων της Γαίας με τις αστρικές κοινωνίες, θα γίνουν κατόπιν δικής μας προσκλήσεως των ηγετών σας στην Σελήνη, και ομάδας επιστημόνων σας στον Άρη.

Έχουμε αναλάβει από τώρα την υποχρέωση να μεταφέρουμε πίσω στην Γαία από τον Άρη τους επισκέπτες σας με σκάφη του «Αρκτούρου» του οποίου κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας, λόγω της δικής σας αδυναμίας για επιστροφή.

Θα πρέπει μετά την επιστροφή και των δύο αποστολών, να επακολουθήσει επίσημη ενημέρωση των ανθρώπων για τις προθέσεις μας, τις εγκαταστάσεις μας, τον τρόπο διαβίωσης μας και το τεχνολογικό μας επίπεδο, όπως αυτά έχουν οργανωθεί από τους επιστήμονες της «Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Φωτός».

Το προσωπικό της βάσεως μας στον Άρη παρακολουθεί συνεχώς την Γαία και ανυπομονεί να σας υποδεχτεί, να σας γνωρίσει και επίσημα να σας φιλοξενήσει και να σας συγχαρεί για την πρώτη επαφή που θα κάνουν οι άνθρωποι της Γαίας με τις αστρικές κοινωνίες..»

[Γ. Καλογεράκη «Το Απόλυτο Μυστικό»]

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ξεκινούν οι Πρώτες Επαφές με τους Ολύμπιους;;;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠ@ΥΡΔΕΣ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ,ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ...Κ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ Κ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications