Ξεκινούν οι Πρώτες Επαφές με τους Ολύμπιους;;;

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι οι «θεοί» επέστρεψαν ή ότι επιστρέφουν. Πέρα, όμως, από την φαντασία ή τις προσδοκίες, δύο στρατηγοί των ΗΠΑ ο Μάρκ Ουέλς και ο Μάρκ Μίλευ μιλούν και προετοιμάζουν για διαστημικές μάχες και εξωγήινους. Προσθέστε επιπλέον και το Υπουργείο Πλανητικής Άμυνας, της NASA…

Μήνυμα Ολύμπιων:

«Οι πρώτες επίσημες επαφές των ανθρώπων της Γαίας με τις αστρικές κοινωνίες, θα γίνουν κατόπιν δικής μας προσκλήσεως των ηγετών σας στην Σελήνη, και ομάδας επιστημόνων σας στον Άρη.

Έχουμε αναλάβει από τώρα την υποχρέωση να μεταφέρουμε πίσω στην Γαία από τον Άρη τους επισκέπτες σας με σκάφη του «Αρκτούρου» του οποίου κυβερνήτης είναι ο Οδυσσέας, λόγω της δικής σας αδυναμίας για επιστροφή.

Θα πρέπει μετά την επιστροφή και των δύο αποστολών, να επακολουθήσει επίσημη ενημέρωση των ανθρώπων για τις προθέσεις μας, τις εγκαταστάσεις μας, τον τρόπο διαβίωσης μας και το τεχνολογικό μας επίπεδο, όπως αυτά έχουν οργανωθεί από τους επιστήμονες της «Γαλαξιακής Ομοσπονδίας Φωτός».

Το προσωπικό της βάσεως μας στον Άρη παρακολουθεί συνεχώς την Γαία και ανυπομονεί να σας υποδεχτεί, να σας γνωρίσει και επίσημα να σας φιλοξενήσει και να σας συγχαρεί για την πρώτη επαφή που θα κάνουν οι άνθρωποι της Γαίας με τις αστρικές κοινωνίες..»

[Γ. Καλογεράκη «Το Απόλυτο Μυστικό»]

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΠ@ΥΡΔΕΣ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ,ΑΚΟΥ ΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ...Κ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ Κ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications