6 Ιουν 2016

Πνεύματα απαντούν στη διάρκεια εξορκισμού! Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο (video)

Πνεύματα απαντούν στη διάρκεια εξορκισμού! Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο (video)

Το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας τρόμο και έντονη ανησυχία, παρά τις καλές… προθέσεις των έξω από ΄δω, προκαλεί ένα ηχητικό ντοκουμέντο από στοιχειωμένο σπίτι κάπου στην Ουάσινγκτον.Και πώς όχι όταν σε αυτό ακούγονται ξεκάθαρα πνεύματα να απαντούν σε ερευνητή παραφυσικών φαινομένων!

Ο Keith Linder αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια ειδικών καθώς πίστευε ότι στο σπίτι του ζούσαν ακόμα Ιρλανδοί έποικοι που είχαν αποχαιρετήσει τον κόσμο μας πολλά χρόνια πριν. Όχι όμως και την οικία του, με αποτέλεσμα να καλέσει δύο ειδικευμένους κυνηγούς φαντασμάτων από τη Βρετανία για ενίσχυση.

Οι Steve Mera και Don Philips ταξίδεψαν έτσι μέχρι την αμερικανική πρωτεύουσα, όπου – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους – έζησαν μια απόκοσμη εμπειρία, την οποία ούτε οι ίδιοι μάλλον δεν προσδοκούσαν.

Για την ακρίβεια ζήτησαν από τα πνεύματα να επιβεβαιώσουν αν υπήρχαν ιρλανδικά… κατάλοιπα στο σπίτι, παίρνοντας ανέλπιστα (;) θετική απάντηση.Και αφού είδαν ανταπόκριση είπαν να προχωρήσουν σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, ρωτώντας ξεδιάντροπα αν ήθελαν να κάνουν κακό στον Keith.

Ο τελευταίος μάλλον αισθάνθηκε μια ανακούφιση ακούγοντας ότι δεν βρισκόταν στο στόχαστρό τους. «Μετακομίσαμε εδώ την άνοιξη του 2012 και σχεδόν αμέσως αρχίσαμε να ακούμε θορύβους και να γινόμαστε μάρτυρες ανεξήγητων φαινομένων», εκμυστηρεύτηκε στη Mirror o Αμερικανός, για να γίνει πιο συγκεκριμένος: «Ακούγαμε παιδιά να βήχουν και χτυπήματα, βλέπαμε αντικείμενα να πέφτουν μόνα τους και κάποια να εξαφανίζονται μυστηριωδώς.

Μετά από ιδιαίτερα κακόβουλη δραστηριότητα αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε έναν εξορκισμό. Είδα με τα μάτια μου τρεις Βίβλους και έναν σταυρό να αρπάζουν φωτιά από το πουθενά, ενώ ένα άγαλμα της Παναγίας εξαφανίστηκε».

Ο εξορκισμός, τουλάχιστον, όχι μόνο έπιασε τόπο, αφού «η δραστηριότητα τους μήνες που ακολούθησαν ήταν ήσσονος σημασίας», έστω και αν αυτό σημαίνει βρύσες να ανοίγουν μόνες τους και μυστηριώδη σημάδια στους τοίχους, αλλά άφησε για τους απανταχού δύσπιστους και ένα ηχητικό ντοκουμέντο, που παράδοξος το εξαφάνισαν απο το yoυdupe και το Mirror κατέβασε το σχετικό ποστ μόνο αυτο το βίντεο βρήκαμε:

O Keith αναγκάστηκε τελικά να μετακομίσει πριν από λίγες ημέρες, καθώς δεν ήθελε για συγκατοίκους – έστω και αθώα, αλλά θορυβώδη – πνεύματα…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πνεύματα απαντούν στη διάρκεια εξορκισμού! Ανατριχιαστικό ντοκουμέντο (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications