Αμερικανοί στρατιώτες ανακάλυψαν αρχαίο Vimana σε μια απομακρυσμένη σπηλιά στο Αφγανιστάν!!!video
Αμερικανοί στρατιώτες ανακάλυψαν αρχαίο Vimana σε μια απομακρυσμένη σπηλιά στο Αφγανιστάν!!!

Νέες πληροφορίες σχετικά με μια ανακάλυψη που αλλάζει όλη την ιστορία του ανθρώπου. Μια έκθεση που διέρρευσε το 2011 από την Υπηρεσία Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσίας που προοριζόταν για τον Πρόεδρο Πούτιν μιλά για μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη στο Αφγανιστάν που έχει προσελκύσει την προσοχή των μεγάλων ηγέτες του κόσμου.

Για μια μυστική αποστολή, που πραγματοποιήθηκε στην έρημο του Αφγανιστάν, οκτώ Αμερικανοί στρατιώτες ερεύνησαν μια σπηλιά που είχε περίεργα σημάδια στην είσοδο. Στο εσωτερικό βρέθηκαν ίχνη αρχαίας τεχνολογίας που παραπέμπουν στο αρχαίο Vimana - μια συσκευή που χρησιμοποιούσαν οι "θεοί". Τέτοια αντικείμενα απεικονίζονται με λεπτομέρεια στα σανσκριτικά έπη Μαχαμπαράτα και Ραμαγιάνα.

Ωστόσο, η ανακάλυψη είχε μοιραίες συνέπειες στους 8 Αμερικάνους στρατιώτες, δεν έφυγαν πότε από εκεί μέσα. Η συσκευές ελέγχου και επικοινωνίας και μετάδοσης εικόνας χάθηκαν, ενώ τα σώματά τους δεν ήταν δυνατό να εντοπιστούν. Μετά από αυτό το γεγονός, οι ηγέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Ομπάμα και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ πήγαν στην περιοχή του Αφγανιστάν.

Η έκθεση συνδέει την ανακάλυψη αυτής της αρχαίας ιπτάμενης μηχανής με το Vimana,και αυτό εξηγεί την αιφνιδιαστική επίσκεψη μεγάλων ηγετών στην περιοχή. Το Vimana που βρέθηκε στο Αφγανιστάν πιστεύεται ότι είναι τουλάχιστον 5.000 ετών, και έχει μια προστατευτική ασπίδα ενέργειας που το κρατά προστατευμένο απο εκείνους που προσπαθούν το πλησιάσουν . Ερευνητές που επισκέφθηκαν το μυστηριώδες σπήλαιο, περιγράφουν το εύρημα ως "Vimana" κλειδωμένο σε μια «χρονοκάψουλα» και η εξαφάνιση των οκτώ στρατιωτών των ΗΠΑ έχει άμεση σχέση με την ανακάλυψη ενός άλλου κόσμου. Στο βίντεο δείχνει τι θα μπορούσε να είχε συμβεί στους οκτώ Αμερικάνους στρατιώτες που εξαφανίστηκαν μέσα στη σπηλιά, όταν την ερευνούσαν.

Σύμφωνα με παλιές ιστορίες που βρέθηκαν στο σανσκριτικό έπος "Mahabharata". Το κείμενο περιγράφει όπλα μέσα στο Vimana οπως «πυραύλους και άλλα θανατηφόρα όπλα, που ενεργοποιούνται μέσω ενός κυκλικού «ανακλαστήρα» που παράγει μια «αχτίνα φωτός» και εστιάζοντας το σε οποιοδήποτε βιολογικό στόχο το εξαφανίζει.

Διάγραμμα ενός αρχαίου Vimana

Διάγραμμα ενός αρχαίου Vimana.
Οι αρχαίες γραφές που βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπηλαίου γράφουν, ότι αυτό το Vimana ανήκε σε ένα μεγάλο θρησκευτικό ηγέτη του παρελθόντος.Ο «Νόμιμος ιδιοκτήτης» του ίσως είναι ο μεγάλος προφήτης Ζωροάστρης, ο ιδρυτής του Ζωροαστρισμού - η επίσημη θρησκεία της Περσίας. Αυτός ο προφήτης ζούσε στο ανατολικό τμήμα του ιρανικού οροπεδίου τον 10ο αιώνα π.Χ., αλλά η θρησκεία που φέρει το όνομά του δεν είχε αναγνωριστεί από τη σύγχρονη ιστορία μέχρι και τον 5ο αι. Π.Χ. Εν ολίγοις, το Vimana που ανακάλυψαν μέσα στο σπήλαιο στο Αφγανιστάν θα μπορούσε να ανήκει σε αυτό το μεγάλο θρησκευτικό ηγέτη, γεγονός που εξηγεί το μηχανισμό άμυνας που διαθέτει.

Παρά το γεγονός ότι είναι δύσκολο να την πιστέψει κανείς αυτή την ιστορία , αυτό το είδος αρχαίων συσκευών υπήρχαν στο παρελθόν, και εκεί που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα έγγραφα το αποδεικνύουν .Πριν από μερικά χρόνια, οι Κινέζοι ανακάλυψαν κάποια έγγραφα στα σανσκριτικά στη Λάσα, στο Θιβέτ και τα έστειλαν στο Πανεπιστήμιο του Chandrigarh να τα μεταφράσουν. Ο Δρ Ruth Reyna του πανεπιστημίου είπε ότι τα κείμενα που παρέλαβε περιέχουν οδηγίες για την κατασκευή διαστρικών διαστημόπλοιων!!!.

Παρέχονται πληροφορίες για το σύστημα πρόωσης, που ήταν αντι-βαρυτικό σύστημα,που βασίζεται μια δύναμη γνωστή ως «laghima,« μια μυστηριώδη δύναμη που προέρχεται απο την φυσιολογική δομή του ανθρώπου, ή με άλλα λόγια , "μια φυγόκεντρο δύναμη αρκετά ισχυρή για να εξουδετέρωσει την βαρυτική δύναμη." Σύμφωνα με την ινδουιστική παράδοση, ειναι η ίδια δύναμη «laghima» που επιτρέπει σε ένα άνθρωπο να αιωρείται .

Γράφουν ότι οι συσκευές αυτές μέσα στο σκάφος ονομάζεται «Astra» και σύμφωνα με τα κείμενα, οι αρχαίοι Ινδοί θα μπορούσαν να στείλουν ένα απόσπασμα από άνδρες σε κάθε πλανήτη, το οποίο πιστεύεται ότι είναι χιλιάδων ετών. Εάν η πρόσφατη ανακάλυψη του σπηλαίου στο Αφγανιστάν αποδεικνύει οτι κατι τέτοιο είναι αληθινό, τότε οι ηγέτες του κόσμου έχουν ένα πολύ ισχυρό εργαλείο στη διάθεσή τους. Είναι πιθανόν ότι η απόκοσμη τεχνολογία έχει ερευνηθεί και υλοποιούνται αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει ένα πέπλο μυστικότητας που περιβάλλει αυτό το ζήτημα. Τελος να θυμίσουμε οτι τέτοιες αποστολές είχαν κάνει και οι Γερμανοί στο Θιβέτ, οπως και ήταν τουλάχιστον 50 χρονιά μπροστά απο την εποχή τους!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ-DMCA.com Protection Status DMCA.com Protection Status

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications