Β.Πούτιν …θα καταρρίψουμε όποιο αεροσκάφος εισέλθει παράνομα στον συριακό εναέριο χώρο.

Αν χρειαστεί ξαναστήνουμε την Αεροπορική πτέρυγα στην Λατάκια εντός ελαχίστων ωρών»!!!

Βαρυσήμαντες δηλώσεις,έκανε πριν λίγο ο Ρώσος πρόεδρος,ενώπιον της στρατιωτικής ηγεσίας σε τελετή στο Κρεμλίνο(video),όσο αφορά την Συρία,στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα,πρωτίστως σε Τουρκία αλλά και στις ΗΠΑ.

Η Ρωσία δήλωσε ο Β.Πούτιν,θα καταρρίπτει κάθε εχθρικό αεροσκάφος(εννοεί της Τουρκίας και των Σαουδαράβων),το οποίο θα παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Συρίας και δεν θα λειτουργεί,με βάση την συμφωνία ΗΠΑ-Ρωσίας για την αντιμετώπιση του isis.

Παράλληλα ξεκαθάρισε προς τις ΗΠΑ,πως η Ρωσία δεν αποσύρεται στρατηγικά από την συριακή κρίση και πως αν ο ίδιος το κρίνει απαραίτητο,εντός ελαχίστων ωρών,μπορεί να δώσει εντολή ώστε να ξαναλειτουργήσει η αεροπορική πτέρυγα στην Λατάκια,με πλήρη αεροπορική σύνθεση!!!

Επιβεβαιώνεται πλήρως,πως η πανίσχυρη αντιαεροπορική ομπρέλα των Ρώσων με αιχμή τους s-400,δεν αποσύρεται από την Συρία,ενώ κατέφθασαν και βαλλιστικοί πύραυλοι »ISKANTER»,με πυρηνική γόμωση, το ίδιο βράδυ της ανακοίνωσης της απόσυρσης των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων.

Η Ρωσία είναι εδώ,στηρίζει τον πρόεδρο Άσαντ,κάνει τις δικές της κινήσεις τακτικής,σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο γεωπολιτικό περιβάλον και αναμένουμε την ενδιαφέρουσα συνέχεια…

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications