Τρομοκρατική οργάνωση ζητά απο την οργανωμένη οργάνωση εγκληματιών τον ΟΗΕ προστασία από τη Ρωσία!!

Οι Ρώσικες αεροπορικές επιθέσεις ανάγκασαν την Αλ Κάιντα-και τη τρομοκρατική οργάνωση al-Nusra να κάνει έκκληση για βοήθεια στα Ηνωμένα Έθνη.!

Η τρομοκρατική οργάνωση στη Συρία συμφωνα με το sputniknews, ζήτησε για μια «δύο-τρεις εβδομάδες εκεχειρία", και απαίτησε να σταματήσει όλες τις επιθέσεις κατά της τρομοκρατικής ομάδας.

Οι Ρώσικες αεροπορικές επιθέσεις έχουν βάλει την al-Nusra, καθώς και τη Daesh, υπό σημαντική πίεση, στο Χαλέπι. Ο συριακός στρατό, ο οποίος υποστηρίζεται από τους Ρώσους, προωθείτε απτόητος και δεν θέλει να εμπλακεί στις διαπραγματεύσεις με τους τρομοκράτες. " Η επισφαλής κατάσταση, "ανάγκασε την τρομοκρατική ομάδα για να δοκιμάσει μια πρωτότυπη κίνηση για να επιτευχθεί η κατάπαυση του πυρός .Αυτό αναφέρθηκε από το Reuters, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές."

Ο συριακός Στρατός ξεκίνησε την μεγάλη επιχείρηση απελευθέρωσης της επαρχίας Ράκκα και της ομώνυμης πόλης που έχει μετατραπεί σε «πρωτεύουσα» του ISIS ενώ παρόμοια νικηφόρα πορεία επιτυγχάνει και ο ιρακινός Στρατός προελαύνοντας προς την Μοσούλη προωθούμενος στην επαρχία της Νινευί.

Η κατάρρευση των τζιχαντιστών σε όλα τα μέτωπα μετά από 4 μήνες ρωσικών βομβαρδισμών είναι πλέον εμφανής.

Τα πάντα έχασαν το νόημα τους σ' αυτόν τον πλανήτη..

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications