5 Φυλές Που Έχουν Ήδη Περπατήσει Ανάμεσά Μας

Αν και συχνά πιστεύεται ότι οι περισσότεροι εξωγήινοι, αποτελούν εχθρικό ζήτημα, υπάρχουν μερικά είδη που είναι στη Γη για αιώνες και χρησιμεύουν για να διαψεύδουν αυτόν τον ισχυρισμό. Μερικά από τα πιο φιλικά είδη εξωγήινων, από αυτούς, αναφέρονται παρακάτω.

Οι Lyrans
Είναι ευρέως διαδεδομένη η πεποίθηση ότι οι Lyrans είναι παλαιότεροι των προγόνων μας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι οι Lyrans ήταν στην πραγματικότητα οι πρώτοι «ανθρώποι» που βρέθηκαν για να σχηματίσουν ένα πολιτισμό στον Γαλαξία μας.

Ο παγκοσμίου φήμης Billy Meier ήταν ένας από τους πρώτους ανθρώπους που άρχισε να μιλά για τους Lyrans. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αποκάλυψε την προέλευση και την ιστορία τους. «Ήταν πολύ ευγενικό να μοιραστώ αυτή την ιστορία με την ανθρωπότητα».

Ο κ Meier αναφέρει ότι, «Έχουν περιγράψει τους αρχαίους προγόνους τους, και σύμφωνα με αυτό, κατάγονται από ένα ποικίλο ηλαικό σύστημα από μια ομάδα αστέρων, κοντά σε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως το Νεφέλωμα ή Δαχτυλίδι της Λύρας, γιαυτό που αποκαλέσθηκαν Lyrans με τον ίδιο τρόπο όπως αναφερόμαστε σε ανθρώπινα όντα από αυτά που αποκαλούμε οι Πλειάδες.

Αυτοί οι πρώιμοι Lyrans κατά τις πολυάριθμες μεταναστεύσεις τους με τα μεγάλα τους σκάφη, πήγαν σε πολλά άλλα αστρικά συστήματα και βρήκαν κατάλληλες κατοικίες, ως αποικίες, από τις οποίες, άνθισαν και τελικά ξεκίνησαν τα δικά τους διαστημικά ταξίδια »

Πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, ο πολιτισμός τους βρέθηκε σε ένα προηγμένο τεχνολογικό επίπεδο, αλλά οι συγκρούσεις μεταξύ των διαφόρων φατριών τους έφερε σε ένα all-out πόλεμο. Η κατάσταση κλιμακώθηκε σε τέτοιο σημείο που πολλοί έφυγαν και αποίκισαν τις Υάδες, τις Πλειάδες και τα συστήματα Vega.

NordicAlien

NordicAlien .Οι απόγονοι αυτών των αποικιών τελικά άρχισαν να εγκαθίστανται στη Γη περίπου 22 εκατομμύρια χρόνια πριν και διατήρησαν κάπως μιας δύναμη που στάθμευσε εδώ. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι τα UFO Lyrans θα μπορούσαν να είναι οι θεοί που περιγράφονται σε πολλά αρχαία θρησκευτικά κείμενα!!!. Εάν αυτή η θεωρία είναι αληθής, τότε οι Lyrans θα μπορούσαν να πιστωθούν ως μία από τις κύριες επιρροές για τη δημιουργία και τη διαμόρφωση της ανθρωπότητας.

Οι Lyrans περιγράφονται με σκανδιναβική εμφάνιση, ψηλοί άνθρωποι με μπλε μάτια και μακριά ξανθά μαλλιά. Έχουν επίσης αναφερθεί σε ορισμένους κύκλους ως «οι ιστορικοί Γαλαξιακοί» του ανθρώπινου είδους! (εδώ δένει η προσωπική ερευνά -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ που εξηγεί πολλά! απο την αρχαιότητα έως τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο!που έγινε για πολύ διαφορετικους λογούς που γνωρίζουν σημερα!και φυσικά δεν τον άρχισε αυτός που νομίζει η μάζα! αλλα οι εισβολείς στην Γη! )

Οι Arcturians
Μετά από πολλούς αιώνες της ύπαρξής τους, ένα από τα παλαιότερα ξενικά είδη στο γαλαξία μας, οι Arcturians, έχουν φθάσει σε τέτοια κατάσταση ώστε ανέβηκαν πολλύ καθώς τα έχουν χαρακτηριστεί ως πέμπτη διάσταση του πολιτισμού.

Πλανήτης περιφέρεται γύρω από το σπίτι τους και είναι το μεγαλύτερο αστέρι στο αστερισμό του Βοώτη που βρίσκεται περίπου 200 έτη φωτός μακριά από τη Γη.Ενώ φαινομενικά είναι αδύνατο για εμάς να φτάσουμε εκεί, αυτό είναι αποδεδειγμένο ότι δεν έχει σοβαρές συνέπειες για τις Arcturians γιατί οι Arcturians έχουν επιτύχει το επίπεδο της τεχνολογίας που έχουμε φτάσει τώρα στη Γη, πριν από εκατομμύρια χρόνια. Τώρα έχουν μια από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στον Γαλαξία μας.

Αν και λίγοι άνθρωποι έχουν αλληλεπιδράσει άμεσα με τους Arcturians, εκείνοι που το έχουν καταφέρει, αναφέρουν ότι έχουν ύψος μεταξύ 3 και 5 πόδια, με μεγάλα κεφάλια και τα μεγάλα μαύρα αμυγδαλωτά μάτια. Το δέρμα τους έχει συνήθως ένα πρασινωπό χρώμα και έχουν τρία δάχτυλα σε κάθε χέρι.Επιπλέον, φαίνεται να είναι οι μαέστροι της τηλεπαθητικής επικοινωνίας και μπορούν να μετακινούν αντικείμενα ή να αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον τους κάνοντας χρήση του μυαλού τους. Επιπλέον, το γήρας και ο θάνατος, έχουν σχεδόν εξαλειφθεί από την κοινωνία τους.

Πιστεύεται ότι ο στόλος τους διαπερνά τα διαστημόπλοια γαλαξία και ένα από αυτά, το Starship Αθηνά, πιστεύεται ότι είναι σε τροχιά γύρω από τη γη για να αποτρέψει κάτι που απειλεί την ύπαρξή μας.Οι Arcturians λαμβάνουν πολύ σοβαρά τον ρόλο τους ως προστάτες. Έτσι, σοβαρά, στην πραγματικότητα, ένας από τους αισθητήρες, το Δορυφορικό Black Knight , πιστεύεται ότι είναι σε τροχιά γύρω από τη Γη τα τελευταία 13 χιλιάδες χρόνια.

Οι Telosians
Περιγράφonται ως ψηλά, ξανθά ανθρωποειδή και οι Telosians πιστεύεται από πολλούς ότι είναι οι τελευταίοι επιζώντες χαμένοι του ανθρώπινου πολιτισμού στη Γη.Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι είναι οι επιζώντες των κατακλυσμών που βύθισαν την Ατλαντίδα και τη Λεμουρία, ενώ μια άλλη σχολή σκέψης θεωρεί ότι είναι πολύ μεγαλύτεροι από αυτό.

Η ονομασία τους προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «τέλος» σημαίνει «τέλος» ή «σκοπό.» Φαίνεται ότι ένα ταιριαστό όνομα για την μεγαλύτερη πόλη τους Telos, που πολλοί πιστεύουν ότι βρίσκεται κάτω από το Mt. Shasta, στην Καλιφόρνια.Μέσω ψυχοτρονικής τεχνολογίας και ιδιαίτερα ανεπτυγμένες εγκεφαλικές ικανότητες, η προηγμένη κοινωνία τους ήταν σε συνεχή επαφή με μια σειρά από άλλους εξωγήινους πολιτισμούς, συμπεριλαμβανομένου τους Πλειάδιους και τους Arcturians.

Το πρώτο πρόσωπο που βρέθηκε να περιγράψει τους Telosians ήταν ο Ναύαρχος Richard Byrd. Στο ημερολόγιό του, που δημοσιεύθηκε μετά το θάνατό του, κάνει λόγο για μια μυστική αποστολή του στο Βόρειο Πόλο όπου συνάντησε το σπίτι μιας προηγμένης υπόγειας φυλής.Ο ναύαρχος Byrd έγραψε ότι αυτά το αλλόχθονα είδη ζούσαν σε λίγες μυστικές υπόγειες πόλεις, αλλά ήταν οι πυρηνικές βόμβες μας, που τους ώθησαν τελικά έξω στην επιφάνεια. Ο ναύαρχος Byrd έγραψε, επίσης:

«Τα συμφέροντά μας δικαίως αρχίζουν αμέσως μετά την κούρσα σας με την έκρηξη της πρώτης ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι. Ήταν εκείνη τη στιγμή ανησυχητικό και στείλαμε τις ιπτάμενες μηχανές μας, τις «Flugelrads» στον κόσμο της επιφάνειας σας για να ερευνήσουν τι είχε κάνει η φυλή σας. »

«Βλέπεις, δεν έχουμε παρέμβει πριν στους πολέμους της φυλής σας και στη βαρβαρότητα, αλλά τώρα πρέπει, για ευχομαστε να έχετε μάθει να παρέμβετε εσείς σε κάποια δύναμη που δεν είναι για τον άνθρωπο, δηλαδή της ατομικής ενέργειας».«Απεσταλμένοι μας έχουν παρέδωσαν μηνύματα προς τις εξουσίες του κόσμου σας, όμως δεν μας έλαβαν σοβαρά υπόψη. Τώρα που είστε μάρτυρας εδώ ότι ο κόσμος μας δεν υπάρχει. Βλέπετε, τον πολιτισμό και την επιστήμη μας είναι πολλές χιλιάδες χρόνια πέρα ​​από τη φυλή μας. Ναύαρχος. »

Χιλιάδες χρόνια της επιστημονικής προόδου έχουν δώσει στους Telosians τη δυνατότητα να παρακάμψουν τη νόσο και τη γήρανση. Οι Telosians είναι ευρέως γνωστοί για τη μακροζωία τους και θα μπορούσαν να βοηθήσουν και εμάς. Είναι επίσης αλήθεια προστάτες του περιβάλλοντος της Γης κάτοχοι της γνώσης για το παρελθόν του πλανήτη μας.

Οι Alpha Centauri
Οι εξωγήινοι από τον Alpha Centauri έχουν εύκολα τη δυνατότητα όχι μόνο να μας καταστρέψουν, αλλά κάθε άλλο επιθετικά ξένα είδη, είναι. Θεωρούνται ότι είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά ξένο είδος στον Γαλαξία μας.Πήραν αυτή τη θέση επειδή φέρεται να είναι ιδιαίτερα ευφυείς και έχουν μια φυσική περιέργεια που με τη σειρά της, τους οδήγησαν σε ταχείες εξελίξεις στην επιστήμη και την τεχνολογία. Φαίνεται επίσης ότι οι Άλφα του κενταύρου έχουν μάθει ότι με την τεράστια δύναμη που έχουν, φέρουν τεράστια ευθύνη.

Στην πάροδο του χρόνου εξελίχθηκαν σε υδρόβια είδη με βράγχια και webbed άκρα. Μερικοί ερευνητές πιστεύουν ότι είναι υπεύθυνοι για το μεγαλύτερο μέρος των υποβρύχιων φαινομένων, όπου παρέχουν καθολική υπηρεσία.Πιστεύεται επίσης, ότι έχουν μια σειρά από βάσεις που λειτουργούν στον πυθμένα των θαλασσών, των ωκεανών μας, και σε λίμνες σε όλο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τη φύση τους, οι Άλφα του κενταύρου πιστεύεται ότι είναι πολύ καλοπροαίρετοι προς την ανθρώπινη φυλή και έχουν την επιθυμία να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε κάποιες από τις πολλές προκλήσεις που έρχονται με την εξέλιξη των ειδών.Πιστεύεται ότι επικοινωνούν τηλεπαθητικά και με την επιρροή τους με λεπτότητα. Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι οι Άλφα του κενταύρου υπερασπίζονταιι την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως αυτά αναφέρονται στην ευθύνη για την προηγμένη τεχνολογία που αναπτύσσουμε.

Οι Πλειάδιοι
Πιστεύεται ότι είναι απόγονοι των πρώτων Lyrans, στις Πλειάδες, σε ορισμένους κύκλους και έχουν έρθει να αντιπροσωπεύουν έναν από τα πιο δραστήριους συμμάχους της ανθρωπότητας.Το σπίτι τους βρίσκεται στο αστρικό σμήνος των Πλειάδων, που είναι μια ομάδα αστέρων που βρίσκεται περίπου 400 έτη φωτός από τη Γη. Το όνομά τους προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό ρήμα, «Plein» που σημαίνει «να πλεύσει.»

Οι Πλειάδιοι παίζουν πάντα σημαντικό ρόλο στον ανθρώπινο πολιτισμό. Ένας από αυτούς που επέλεξαν να τους εκπροσωπήσει είναι ο Μπίλι Meir, ο οποίος μετέδωσε τα μηνύματα της Semjase, μιας θηλυκής Pleidian μέσα από τα οποία εκφράζει τη βαθιά ανησυχία για την τύχη μας. Είπε:«Δεν είμαστε ούτε φύλακες της Γης, ούτε τα όντα του Θεού ;όπως στέλνει αγγέλους ή κάτι παρόμοιο. Πολλά άτομα νομίζουν ότι τέτοια όντα παρακολουθούν πάνω από τη Γη και ελέγχουν τις τύχες τους.

Αυτό δεν είναι αλήθεια, γιατί κάνουμε μόνο μια self-selected αποστολή, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την εποπτεία ή ρύθμιση στη μοίρα της Γης. Έτσι, είναι λάθος να μας εκθέτουν ως υπέργειου κλητήρες και κηδεμόνες. »Παρά το μήνυμα από την Semjase, οι Πλειάδιοι ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν για να προειδοποιήσουν τη Γη για τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι γκρι εξωγήινοι. Οι Πλειάδειοι κατηγόρησαν τους Greys ότι έχουν έλλειψη της σοφίας και της ενσυναίσθησης όταν χρησιμοποιούν τεχνολογικά κατώτερους ανθρώπους για να εξυπηρετήσουν το κακό, ανελέητα για τους σκοπούς τους.

Για το λόγο αυτό, τα δύο ξενικά είδη έχουν αγωνιστεί ο ένας με τον άλλο, όχι μόνο εδώ, αλλά και σε άλλα αστρικά συστήματα.Εκείνοι που έχουν έρθει σε επαφή με τις Πλειάδες ισχυρίζονται ότι οι Πλειάδιοι έχουν προσπαθήσει να απελευθερωθούμε από την καταπίεση για αρκετό καιρό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications