9 Ιαν 2016

Bίντεο: Όλα όσα θα προηγηθούν του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου

Bίντεο: Όλα όσα θα προηγηθούν του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου

Μπορεί κάποιοι να χλευάζουν τις προφητείες των Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας, όμως το παρακάτω βίντεο δίνει ηχηρή απάντηση και ισχυρό ράπισμα σε όλους αυτούς που ειρωνεύονται και δεν πιστεύουν όλα όσα εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια μας.

Αυτη η άποψη ειναι για τους θνητούς -Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας και διάφορα τέτοια! η αλήθεια ειναι πέρα του οτι προετοιμαζόμουν οπως μερικές ταινίες! για τα σχεδία της ελίτ! να κρατούν την μάζα υπό τον φόβο! ετσι γίνονται άβουλα οντά και χειραγωγήσιμα

Λοιπόν! με βάση της λογικής που έχουν οι Εβραίοι πρέπει να γίνει μείωση πληθυσμού, εξάλλου τον δόγμα τους θεωρεί τους μη Εβραίους ζώα!

Τα ψεκασματα και οι τροφές καρκίνος δεν έχουν μεγαλη Αποτελεσματικότητα και δεν μπορεί να γίνει αφανισμός σε μεγαλη κλίμακα,άρα το καλύτερο ειναι ένας πόλεμος, οπως εκαναν και τους άλλους 2 κατά της Γερμανίας, όταν ελέγχεις την εξουσία βάζεις να κανουν πόλεμο μεταξύ τους, αφου έβγαλαν απο την μέση τους εχθρούς σημερα ελέγχουν όλη την Ευρώπη, όλες οι χώρες κατά της Ρωσίας που έχασαν την εξουσία!έτοιμος πόλεμος ,και αν πέσουν πυρηνικά ακομα καλύτερα! πάντως οι Εβραίοι έχουν ήδη υπόγεια πυρηνικά καταφύγια .... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Bίντεο: Όλα όσα θα προηγηθούν του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: