ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Δείτε τον Καντάφι Να Προειδοποιεί τον Άσαντ και άλλους Ηγέτες

Το Βίντεο που η Αμερικανική Κυβέρνηση δεν Θέλει να Δεις…

Ο Καντάφι προειδοποίησε τον Άσαντ, μετά τον απαγχονισμό του Σαντάμ, πως θα μπορούσε να είναι η επόμενος. Και εκείνος γελούσε!!! Ο νεκρός πλέον πρώην ηγέτης της Λιβύης αναφέρθηκε και σε άλλους Άραβες που εκτέλεσαν οι ΗΠΑ. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί οι Αμερικάνοι τον μισούσαν θανάσιμα.

Όταν Καντάφι μίλησε στον ΟΗΕ, οι ΗΠΑ προσέλαβαν έναν διερμηνέα που έκανε εσκεμμένα μια διαφορετική μετάφραση έτσι ώστε ο Λίβυος να φαίνεται ως ασυνάρτητος και τρελός.

Ωστόσο, αποδεικνύεται πως είχε απόλυτο δίκιο και έλεγε την αλήθεια… Ο Άσαντ μπορεί να γελούσε τότε, ωστόσο τώρα καταλαβαίνει πολύ καλά τι εννοούσε ο Καντάφι… Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), οι οποίοι δημιουργήθηκαν από τις ΗΠΑ, πολεμούν τη Συρία τα τελευταία χρόνια…

Η Προειδοποίηση στον Άσαντ, να σημειωθεί ότι η χώρα του Καντάφι είχαν απίστευτα προνομία οι πολίτες, που ούτε στο όνειρο τους δεν έχουν κάτι "δημοκρατικές" χώρες όπως δωρεάν ρεύμα επιδοτήσεις και πολλά αλλα, και στην Συριά δεν υπάρχει καμιά κρίση όσο ειναι ο Άσαντ, οπως και δεν είχαν κανένα λόγο να φύγουν απο την χωρα,μέχρι που όπως και στην Λιβύη έτσι και στην Συριά έβαλαν τους αντάρτες(ISIS),οι οποίοι τελικά έχασαν με την βοήθεια της Ρωσίας μαντέψτε που πάνε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications