Απόκρυφη Ιστορία - Μυστήρια του πλανήτη που δεν έχουν ακόμα λυθεί η τα κρατούν κρυφά!.
Απόκρυφη Ιστορία - Μυστήρια του πλανήτη που δεν έχουν ακόμα λυθεί.

Τα παραδοσιακά εκπαιδευτικά συστήματα βασικά μας διδάσκουν ότι η ιστορία του ανθρώπου χρονολογείται μόλις 8.000 χρόνια πριν, ενώ θρησκευτικά κείμενα χρονολογούν την ανθρωπότητα περίπου 6.000 χρόνια πριν. Είναι περισσότερο από προφανές ότι υπάρχει μια τεράστια πίεση από κάποιους να αποκρυφτεί η αληθινή ιστορία και προέλευση του ανθρώπινου γένους.

Παρ΄όλο που μπορεί να μην συμφωνείτε, όπως κι εγώ, με ορισμένες από τις ερωτήσεις, προσπαθήστε να τις δείτε με ανοιχτό μυαλό . Όπως θα δείτε, η ιστορία που μας έχουν διδάξει έχει αλλοιωθεί και κρυφτεί από εμάς .

Ένας χάρτης πάνω σε ένα δέρμα από γαζέλα, βρέθηκε στην Ανταρκτική το 1929, σε μια Ανταρκτική όχι και τόσο παγωμένη.Ο χάρτης συντάχθηκε το 1513 από τον Piri Reis, ο οποίος είχε προνομιακή πρόσβαση στην αυτοκρατορική βιβλιοθήκη της Κωνσταντινούπολης. Ο Reis δήλωσε ότι κατάρτισε και αντέγραψε τα δεδομένα από ένα μεγάλο αριθμό χαρτών, (περιέχεται στις σημειώσεις που βρέθηκαν στο χάρτη), μερικά από τα οποία χρονολογούνται από το 4 π.Χ. αιώνα ή και νωρίτερα

Τα βιβλία της ιστορίας μας λένε ότι η Ανταρκτική ανακαλύφθηκε από τον καπετάνιο James Cook καθώς διέσχιζε τον Ανταρκτικό κύκλο, στις 17η Ιανουαρίου του 1773.

Πώς ο Reis γνώριζε για την Ανταρκτική αρκετές εκατοντάδες χρόνια πριν από την «ανακάλυψη» της από τον James Cook; Από που η αυτοκρατορική βιβλιοθήκη της Κωνσταντινούπολης πήρε τις πληροφορίες και ποιος είναι υπεύθυνος για την αρχική κατάρτιση του εν λόγω χάρτη;Η τελευταία φορά που η Ανταρκτική δεν ήταν τελείως παγωμένη, ήταν τουλάχιστον 4.000 π.Χ., οπότε ... Είναι πιθανό η ανθρωπότητα να την έχει επισκεφτεί πολλές φορές πολύ πριν καταγραφεί το παρελθόν μας;

Ένα μικροσκοπικό ειδώλιο

Ένα μικροσκοπικό ειδώλιο από ψημένο πηλό βρέθηκε στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια μιας διάτρησης, από ένα τεράστιο τρυπάνι στη Nampa στο Αϊντάχο,το 1889. Το αντικείμενο έχει μακρύ σχήμα, μήκους μιας ίντσας και με το ένα πόδι κομμένο στο γόνατο.

Πόσες χιλιετίες θα χρειαστούν για ένα αντικείμενο σαν αυτό να ταφεί 300 πόδια μέσα στο έδαφος;

Υπάρχουν περίπου 100 πυραμίδες στην Κίνα, που παραμένουν κρυμμένες κάτω από το γρασίδι και τη δασοκομία.

Υπάρχουν πυραμίδες σε κάθε ήπειρο του κόσμου. Ποιος τις κατασκεύασε και ποιός ο λόγος ύπαρξης τους;

Στο Εκουαδόρ, βρέθηκαν ένα μεγάλο κύπελλο από νεφρίτη και 12 μικρότερα και παρ΄όλο που κάθε ένα από τα μικρότερα ποτήρια είναι λίγο διαφορετικά σε μέγεθος, αν γεμίσει κανείς κάθε ένα από αυτά και τα ρίξει στο μεγαλύτερο, το περιεχόμενό τους θα γεμίσει ακριβώς το μεγαλύτερο κύπελλο. Το μεγάλο κύπελλο έχει ένα τέλειο ψηφιδωτό του αστερισμού του Ωρίωνα και άλλα αστέρια .

Ο Κλάους Ντόνα δήλωσε : "Μέσα στο μεγάλο κύπελλο υπάρχει πολύς μαγνητισμός και έξω από το κύπελλο σχεδόν τίποτα." Οι γεωλόγοι όμως λένε ότι αυτό είναι αδύνατο, διότι αν μια πέτρα έχει μεταλικά σωματίδια μέσα της, θα πρέπει να είναι ίδια μαγνητική και από τις δύο πλευρές.

χάλκινο νόμισμα

Αν οι επιστήμονες λένε ότι είναι αδύνατο, τότε ποιος δημιούργησε τα κύπελλα αυτά;
Στο Illoinois βρέθηκε 200,000 ετών χάλκινο νόμισμα σε βάθος 114 ποδιών λίγο έξω από το Chillicothe. Σύμφωνα με το Γεωλογικό Ινστιτούτο του Illinois, το κέρμα είναι μεταξύ 200.000 και 400.000 ετών .

Ποιός πολιτισμός έκανε αυτό το νόμισμα ;
Περισσότερα από 350 τεχνουργήματα βρέθηκαν στο Εκουαδόρ σε ένα παλιό σύστημα από τούνελ.
Ένα τεχνούργημα μάλιστα δείχνει την ίδια πυραμίδα, με τον παντόπτη οφθαλμό, στη κορυφή, με αυτήν που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε.
Κάτω από ένα μαύρο φως, το μάτι παίρνει μια ενδιαφέρουσα απόχρωση, ενώ στο κάτω μέρος αυτού του τεχνουργήματος, μπορείτε να δείτε ένα αστρικό χάρτη της ζώνης του Ωρίωνα μαζί με την γραφή που είναι παλαιότερη από οποιοδήποτε άλλη γνωστή σε αυτόν τον πλανήτη.

ζώνης του Ωρίωνα

Σύμφωνα με την έρευνα του Κλάους Ντόνα, η ίδια γραφή έχει βρεθεί σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας ότι υπήρχε ένας προυπάρχων παγκόσμιος πολιτισμός που είναι κατά πολύ αρχαιότερος από ό, τι οποιαδήποτε σανσκριτικά γραπτά αναφέρουν.

Βλέπουμε ένα συνεχιζόμενο θέμα που αφορά τη ζώνη του Ωρίωνα.
Οι πυραμίδες της Γκίζας αντανακλούν επίσης στην ίδια ακριβώς ευθυγράμμιση με τους "3 βασιλιάδες " της ζώνης του Ωρίωνα

Ήρθαν επισκέπτες σε αυτόν τον πλανήτη από τη ζώνη του Ωρίωνα ;
Ποια είναι η σημασία της ζώνης του αστερισμού του Ωρίωνα ;

Ο καθηγητής Kurt Schildmann, που ονομάζει αυτή η γραφή "προ-σανσκριτική" (ηλικίας άνω των 6.000 ετών) μετάφρασε τη γραφή ως εξής : Ο γιος του δημιουργού έρχεται
Ποιο είναι το πραγματικό νόημα αυτής της πυραμίδας και γιατί αυτό το σύμβολο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ;
Στους μύθους περί της Δημιουργίας, των Anunnaki, ο Anu είχε 2 γιους, τον Enki και τον Enlil.
Ο Enki , επίσης γνωστός ως Ea {όπως EArth (;)} σε κείμενα των Σουμερίων, ήταν ευγενικός και γεματος αγάπη με το είδος των γενετικά τροποποιημένων ανθρώπων που εξόρρυσαν χρυσό για τους Ανουνάκι .
Μήπως " Ο γιος του δημιουργού έρχεται " αναφέρεται στον Enki ;

Η Παλαιά με τη Καινή Διαθήκη της Αγίας Γραφής, διαφέρουν σε πολλά.
Η πρώτη δείχνει σαφώς ένα εκδικητικό θεό που σκοτώνει εκατομμύρια ανθρώπους με τον κατακλυσμό (άσχετο που σημερα η μάζα δεν έχει ιδέα σε τι αιμοσταγή εβραϊκό θεό πιστεύει! ),
μετα είπαν να το αλλάξουν!τον έκαναν έναν διαφορετικό Θεό ο οποίος είναι γεμάτος αγάπη!!.

Από που προήλθαν οι μύθοι των Ανουνάκι; Από που προέρχονται τα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης; Είναι τα κείμενα παραχαραγμένα; Στην Παλαιά Διαθήκη , Γένεση 1:26 , αναφέρει , « ποιήσωμεν ἄνθρωπον κατ᾿ εἰκόναἡμετέραν καὶ καθ᾿ ὁμοίωσιν ». Ποιοί "ποιήσωμεν;" Και ποιός είναι στ΄αλήθεια ο Ένκι; Πρέπει να τον παίρνουμε κυριολεκτικά, ως ένα πρόσωπο, ή είναι πολλοί; Αναρίθμητα ερωτήματα...

Από που προήλθαν οι μύθοι των Ανουνάκι; Από που προέρχονται τα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης; Είναι τα κείμενα παραχαραγμένα; Στην Παλαιά Διαθήκη , Γένεση 1:26 , αναφέρει , « ποιήσωμεν ἄνθρωπον κατ᾿ εἰκόναἡμετέραν καὶ καθ᾿ ὁμοίωσιν ». Ποιοί "ποιήσωμεν;" Και ποιός είναι στ΄αλήθεια ο Ένκι; Πρέπει να τον παίρνουμε κυριολεκτικά, ως ένα πρόσωπο, ή είναι πολλοί; Αναρίθμητα ερωτήματα...

Το 1851 στο Ντόρτσεστερ, στη Μασαχουσέτη, βρέθηκε ένα αγγείο μήκους 4-1/2 ιντσών, αποτελούμενο από υψηλής κατεργασίας κράμα ψευδαργύρου και αργύρου, μετά από μία ανατίναξη με δυναμίτες ενός μεγάλου συμπαγή βράχου 15 μέτρα κάτω από την επιφάνεια . Στις πλευρές του υπήρχαν λουλούδια ένθετα μέσα, αποτελούμενα από καθαρό ασήμι . Ο βράχος από τον οποίο προήλθε το βάζο, υπολογίζεται να είναι 100 χιλιάδες χρόνια παλιός.
Σύμφωνα με τους ακαδημαϊκούς , ποιός πολιτισμός ήταν σε θέση να κατασκευάσει αυτό το είδος της τέχνης πριν από 100.000 χρόνια ;

Πάνω από 200 μεταλλικές σφαίρες έχουν βρεθεί στη Νότια Αφρική και εκτιμάται ότι είναι περίπου 4.500 εκατομμυρίων ετών . Υπάρχουν δύο τύποι σφαιρών : " ένα από στερεό γαλαζωπό μέταλλο με λευκές κηλίδες , και ένα άλλο το οποίο είναι μια κοίλη μπάλα γεμάτη με ένα λευκό σπογγώδες κέντρο " ( Jimison , 1982)
Η καταγραμμένη ιστορία μας λέει ότι ο πολιτισμένος άνθρωπος υπάρχει στη Γη μεταξύ 6-8,000 χρόνια, οπότε ποιος έκανε αυτές τις σφαίρες εκατομμύρια χρόνια πριν ;

Με την εξαίρεση της πέτρας και των πολύτιμων μετάλλων, σχεδόν όλα όσα έχουμε στη κατοχή μας τώρα, τελικά θα γίνουν σκόνη στις επόμενες χιλιετίες , συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων, των κινητών τηλεφώνων, των αυτοκινήτων, των αεροπλάνων και όλων όσων είναι κατασκευασμένα από πλαστικό . Εάν κατά τύχη , κάποια μεγάλη καταστροφή έπληττε τον πλανήτη μας, μέσα σε 100.000 χρόνια, κάθε ίχνος πολιτισμού θα είχε θαφτεί και εξαφανιστεί από το πέρασμα και τη φθορά των ετών.

Είναι δυνατόν να υπάρχουν κακόβουλοι δαιμονικοί "κυβερνήτες" που μας κρατούν σε οικονομική, πολιτική και κυρίως πνευματική υποτέλεια για κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια χρόνια;
Όλες οι θρησκείες φαίνεται να συμμερίζονται παρόμοιες ιστορίες, καθώς και αρκετοί ερευνητές που ψάχνουν..αλλά βρίσκουν μπροστά τους αδιέξοδο..ή καινούργια ερωτήματα.
Γιατί ΑΥΤΟΙ κατέχουν όλα τα παραδοσιακά εκπαιδευτικά συστήματα στον πλανήτη και εσκεμμένα μας κρύβουν την αλήθεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications