29 Μαρ 2017

ΜΑΡΤΥΡΙΑ Τι έπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Ιεραπετρας;

ΜΑΡΤΥΡΙΑ Τι έπεσε στη θαλάσσια περιοχή τις Ιεραπετρας;

Αυτό το περιστατικό έγινε στις 29/12/1984 στο Μύρτος Ιεράπετρας.Όταν πληροφορήθηκα αυτό το γεγονός αμέσως μετέβηκα στο Μύρτος και από τις μαρτυρίες των κατοίκων που συνάντησα καισυζήτησα παραθέτω τις δύο πιο σημαντικές. Όπως μου είπε ο κ.Μανώλης Γιωτάκης: «Εγώ άκουσα ότι έπεσε ένα αεροπλάνο στην ακροθαλασσιά και είδα καπνούς.

Δεν ξέρω αν ήταν μόνο καπνός ή και νερά μαζί. Πέρασε όμως αρκετή ώρα και δεν ήρθαν άλλα αεροπλάνα, όπως θα συνέβαινε αν ήταν αεροπλάνο, για να αρχίσουν τις έρευνες. Τότε εγώ σκέφθηκα ότι ήταν πύραυλος, από κάποια βάση που υπάρχει κοντά, που έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε απόσταση τρία μίλια περίπου από το Μυρτό. Βρήκαμε την απόσταση παίρνοντας ως μονάδα μέτρησης το νησί που βρίσκεται απέναντι από το χωριό μας, που είναι 9 μίλια.

Το χωρίσαμε δια του τρία, και είδαμε, όπως είπα προηγουμένως, ότι ήταν τρία μίλια νοτιοδυτικά περίπου η στήλη του καπνού ή οτιδήποτε άλλο ήταν αυτό.Σημειωτέον ότι ο καιρός ήταν άσχημος και είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει. Το ίδιο βράδυ η τηλεόραση ανέφερε το γεγονός, εγώ δεν το άκουσα και είπε και μερικές κουβέντες ο πρόεδρος του χωριού, ο οποίος βρισκόταν στην ακροθαλασσιά όταν αυτό έπεφτε.

Η στήλη που δημιουργήθηκε από την πτώση του αντικειμένου, όπως υπολογίστηκε ήταν αρκετά ψηλή και έφτανε περίπου τα 200 μέτρα.Την άλλη μέρα ήρθε το λιμενικό για έρευνα, η οποία ήταν σύντομη και χωρίς θετικά αποτελέσματα, λόγω του άσχημου καιρού που επικρατούσε στην περιοχή».

Ένας άλλος μάρτυρας, ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης είπε: «Πήγαινα στον κήπο μου λίγο πιο έξω από το χωριό, και τότε άκουσα μερικά παιδιά να φωνάζουν ότι έπεσε ένα αεροπλάνο κοντά στο χωριό. Κοιτάζω και βλέπω ένα κόκκινο«πράγμα» αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω αν ήταν αεροπλάνο όπως φώναζαν τα παιδιά ή κάτι άλλο. Από αυτό το «πράγμα» έβγαιναν καπνοί και στο μέσο ήταν κόκκινο.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ Τι έπεσε στη θαλάσσια περιοχή τις Ιεραπετρας;

Όταν έπεσε στη θάλασσα,δημιούργησε μία στήλη, ύψους περίπου 200 μέτρων η οποία διαλύθηκε μετά από μία ώρα περίπου. Το στοιχείο που μας παρέχει την πραγματική φύση αυτού του αντικειμένου, είναι ότι η πτώση αυτού του αντικειμένου προκάλεσε πίδακα ύψους 200 μέτρων, του οποίου μάλιστα το νερό ήταν ζεστό.

Είναι προφανές ότι η πτώση ενός αεροπλάνου ιδιωτικού ή ακόμα κι η απίθανη πτώση πυραύλου δεν μπορούσε να προκαλέσει τον παραπάνω πίδακα και να ζεσταθεί αυτόματα και το νερό. Αυτό το γεγονός μπορεί να προκληθεί μόνο από ένα ισχυρό μηχάνημα το οποίο είναι στάσιμο στο συγκεκριμένο σημείο και δουλεύει με όλη την έντασή του.

Διαβαστε τι εγραψε και η εφημεριδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.Εφημερίδα Ελευθεροτυπία 31/12/1984 και 1/1/1985 Η μ/νία 29 Δεκεμβρίου 1984 Τοποθεσία 4-5 μίλια μακριά από την ακτή του Μύρτου, στην Ιεράπετρα, νότια Κρήτη. Στις 16:20 ένα UFO φάνηκε να πετάει πάνω από τη θάλασσα ερχόμενο από νοτιοδυτικά.Το UFO έβγαζε καπνό και μετά από λίγο έπεσε μέσα στη θάλασσα κάποια μίλια μακριά από την ακτή προκαλώντας γιγαντιαία κύματα«ντουζίνες μέτρα ψηλά». Οι λιμενικές αρχές προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη περιοχή της πτώσης αλλά ήταν αδύνατο λόγω της άγρια θάλασσας. Κανένα αεροπλάνο δεν αναφέρθηκε πως είχε χαθεί.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΜΑΡΤΥΡΙΑ Τι έπεσε στη θαλάσσια περιοχή της Ιεραπετρας;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: