Ινδικά κείμενα, μιλούν για 400.000 είδη εξωγήινων φυλών σε άλλους πλανήτες (Βίντεο)
Ινδικά κείμενα, μιλούν για 400.000 είδη εξωγήινων φυλών σε άλλους πλανήτες (Βίντεο)

Τα αρχαία σανσκριτικά κείμενα της Ινδίας, λένε ότι υπάρχουν 400.000 είδη ανθωποειδών στο σύμπαν σε άλλους πλανήτες, ηλιακά συστήματα, ακόμη και διαφορετικές διαστάσεις...

Αλλά, πού βρίσκονται αυτά τα εξωγήινα όντα; Μήπως ήρθαν στη Γη, στο παρελθόν όπως προτίνει η θεωρία των αρχαίων αστροναυτών και μετά έφυγαν; Αν ναι, θα επιστρέψουν ποτέ; Σήμερα, οι επιστήμονες έχουν σταματήσει να περιμένουν και προχωρούν στην αναζήτηση νοήμονος εξωγήινης ζωής.

Θα μπορέσει η τεχνολογία να αποδείξει αυτό που πίστευαν οι πρόγονοί μας; χιλιάδες χρόνια πριν;

ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ! ΦΥΣΙΚΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΙΝΔΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΥΘΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ! ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΕΞΩΓΙΗΝΩΝ VINAMAS! ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ! ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΆ ΚΟΣΜΟ! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΘΕΟΥΣ! ΙΣΛΑΜ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΚΤΛ,,, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ,, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ !!!! ΥΠΟΨΊΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΣΠΗΛΙΑ ΜΕ VINAMAS ! ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΟΙ ΘΕΟΙ!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αν δε με αυτ'απατα η μνημη μου ειχα διαβασει ενα αρθρο και ειχα δει , το βιντεο του αρθρου στο οποιο ειχανε φτιαξει ενα ακριβες αντιγραφο απ'τα αεροπλανα που υπηρχαν στην ινδικη μυθολογια... Αυτο που με εξεπληξε ηταν οτι το αντιγραφο μπορουσε να πεταξει κανονικα οπως , τα αεροπλανα του σημερα.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications