Αυτοκτόνησε η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ
Αυτοκτόνησε η σύντροφος του Μικ Τζάγκερ

Λόρεν Σκοτ, σχεδιάστρια μόδας και σύντροφος του Μικ Τζάγκερ από το 2001, βρέθηκε σήμερα νεκρή στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.

Ειδικότερα, η 49χρονη Σκοτ, εντοπίστηκε στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν από τη βοηθό της στις 10 το πρωί (τοπική ώρα).Η αστυνομία θεωρεί τον θάνατό της αυτοκτονία και αποκλείει την εγκληματική ενέργεια, αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή. Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης η Σκοτ βρέθηκε κρεμασμένη στην πόρτα του υπνοδωματίου της από ένα κασκόλ. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν έχει βρεθεί σημείωμα.Εκπρόσωπος του Μικ Τζάγκερ ανακοίνωσε πως ο ροκ σταρ είναι «απόλυτα σοκαρισμένος και καταρρακωμένος» από τον θάνατο της Σκοτ.

Ο ίδιος έμαθε για το νέο στην Αυστραλία όπου βρίσκεται. Μία ώρα πριν βρεθεί νεκρή η σχεδιάστρια, οι αναρτήσεις της σε Twitter και Facebook δεν προμήνυαν τίποτε από αυτό που θα ακολουθούσε. Σημειώνεται ότι συνήθως τους λογαριασμούς των celebrities χειρίζονται είτε μέλη του fan club τους είτε υπάλληλοι τους.

Για την ιστορία, η ανάρτησή της αφορούσε φωτογραφία του Tim Walker, την οποία χαρακτήρισε ως πηγή έμπνευσης Το διαμέρισμα της Σκοτ βρίσκεται στον 8ο όροφο του κτηρίου Η φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Τζάγκερ από το Περθ της Αυστραλίας, λίγο πριν βρεθεί νεκρή η σύντροφός του Η Σκοτ σε νεαρή ηλικία, όταν ακολουθούσε καριέρα μοντέλου στο Παρίσι Σκοτ και Τζάγκερ σε παλαιότερες κοινές εμφανίσεις τους zougla.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications