Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που προέκυψαν ο άτυχος Μανώλης Ψάνης έγραψε το δικό του τραγικό επίλογο μετά από ερωτική απογοήτευση.

Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες το άτυχο παλικάρι λίγο πριν φτάσει στη μοιραία του πράξη έστειλε δύο μηνύματα με το κινητό του τηλέφωνο.

Το ένα στάλθηκε στον αγαπημένο του φίλο και το δεύτερο στο κορίτσι που τόσο πολύ αγαπούσε.

Στα δύο αυτά μηνύματα ο άτυχος Μανώλης ενημέρωνε τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα ότι είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Τον υπαινιγμό του αυτό τον διατύπωσε και στο τελευταίο του μήνυμα μέσα από την διαδικτυακή του σελίδα στο Facebook…

«Είμαι στο δικό μου κόσμο γιατί δεν γουστάρω το δικό σας»

Οι φίλοι του μόλις πήραν το μήνυμά του έτρεξαν αμέσως να τον βρουν.

Δυστυχώς όταν έφτασαν στο σημείο όπου είχε αυτοπυροβοληθεί, τον βρήκαν μέσα σε μία λίμνη αίματος στο νεκροταφείο του Καγιανιού και λίγο πιο πέρα ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητό του…

Η κηδεία του άτυχου Μανώλη Ψάνη θα γίνει σήμερα στις 17.30 στην εκκλησία του Ακλειδιού.lesvosnews

σχόλιο ΑΕΤΟΣ ούτε εγώ τον γουστάρω βασικά δεν γουστάρω τους τους ανθρώπους του! και όλο αυτό το θέατρο, με το κράτος τα λεφτά τους δήθεν, τα τόσα πολλά ζώα, (άνθρωποι) κτλ. κάλο ταξίδι ρε στην άλλη ζωή θα είναι καλύτερα, και κάτι τελευταίο προς της γυναίκες, μιας και ξέρω κ εγώ 2-3 άτομα που έφυγαν έτσι τελικά ποιοι είναι τα γουρούνια ? γιατί όλα τα καλά παιδιά τα εκμεταλευεσται ενώ στους μαλάκες κάθεστε προσοχή! μετά λέτε δεν υπάρχουν σωστοί άντρες αφού το 90% είστε με μαλάκες γιατί αυτούς γουστάρετε!! η πικρή αλήθεια που το παίζετε όλες άτυχες !

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications