Διαστημόπλοιο ηλικίας άνω των 3.000 ετών που βρέθηκε στην Τουρκία οι “θεοί” κατέβηκαν στη Γη;
Διαστημόπλοιο ηλικίας άνω των 3.000 ετών που βρέθηκε στην Τουρκία οι “θεοί” κατέβηκαν στη Γη;

Σίγουρα είναι ένα από τα πιο αινιγματικά αντικείμενα που έχουν ποτέ ανακαλυφθεί από αρχαιολόγους. Βρέθηκε στην Τουρκία το 1973 σε μια πόλη που ονομαζόταν Tushpa και σήμερα Toprakkale ειναι μια αναπαράσταση διαστημικού οχήματος με ηλικία άνω των 3.000 ετών.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Zecharia Sitchin, The Earth Chronicles Expeditions:

Το αντικείμενο είναι ένα γλυπτό που οπτικά φαίνεται σαν ένα διαστημόπλοιο, μήκους 23 cm, 9,5 cm ύψος και 8 cm πλάτος (περίπου 5,7, 3,8 και 3,5 ίντσες αντίστοιχα).

Το μυστήριο πέτρινο τεχνούργημα είναι ένα βασικό στοιχείο στη θεωρία του Αρχαίου Αστροναύτη, και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι η απόλυτη φυσική απόδειξη ότι όντα απο το διάστημα ήρθαν στη Γη στο μακρινό παρελθόν. Είναι δυνατόν αυτό το μυστηριώδες, αινιγματικό και ενοχλητικό για κάποιους τεχνούργημα να είναι μια αναπαράσταση ενός αντικειμένου που εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από το βασίλειο της Ουρατίας;

Λεπτομέρειες για αυτο το αντικείμενο:
Πάνω σε αυτο κάθετε με τα πόδια του στραμμένα προς το στήθος του ένας άνθρωπος η εξωγήινος . Φοράει ένα εξάρτημα με ραβδώσεις. Είναι μια στολή που καλύπτει εντελώς το σώμα, στα πόδια φοράει μπότες. Η στολή που καλύπτει πλήρως τον "άνθρωπο" έχει βραχίονες, και στα χέρια φαίνεται να φοράει γάντια . Η ευέλικτη στολή περικλείει ολόκληρο τον σώμα μέχρι τον αυχένα του πιλότου ...

Μπορούμε να δούμε ότι το κεφάλι του πιλότου λείπει, και το ερώτημα σχετικά με το αινιγματικό αντικείμενο ειναι τι ήταν ο πιλότος; ηταν άνθρωπος η εξωγήινος;

Το αντικείμενο η «Πύραυλος» βρέθηκε στο Βασίλειο της Ουάρτας που βρισκόταν στην ανατολική περιοχή της Ανατολίας, κοντά στα σύνορα με το Ιράν απέναντι απο την Κύπρο.

Η Μικρά Ασία γνωστή επίσης ως Ανατολία ηταν μέρος της "Μεγάλης Ελλάδας" γιαυτό το αντικείμενο αυτο έχει σχέση με τους αρχαίους Έλληνες. Μια σύντομη ιστορική ανάδρομη της περιοχής: Από τον 9ο έως τον 6ο αι. π.Χ. σε μια μακρά διαδοχή μεταναστεύσεων Ίωνες, Αιολείς και Δωριείς έφθασαν ως τις ακτές της Μ. Ασίας .Η ανάπτυξη αυτού του πολιτισμού θεωρείται από αρκετούς ιστορικούς το πρώτο κεφάλαιο στην ανάπτυξη του δυτικού πολιτισμού κυρίως εξαιτίας της φιλοσοφικής σκέψης που παρήγαγε. Σε αυτή την περίοδο κόπηκαν τα πρώτα τετράγωνα νομίσματα από ήλεκτρον, (Λυδία-7ος π.Χ.), πιθανώς ως αποτέλεσμα των εμπορικών συναλλαγών των γηγενών με τους Έλληνες, ενώ άρχισαν οι Λύδοι βασιλείς -σύμφωνα με τον Ηρόδοτο- να ενδιαφέρονται για το μαντείο των Δελφών και να στέλνουν δώρα στον ναό του.

Περί τα μέσα του 6ου αι. π.Χ. κατόρθωσε να εξαπλώσει την ηγεμονία του στην ευρύτερη περιοχή ο βασιλιάς των Λυδών Κροίσος, (548-546 π.Χ.), ο οποίος σύντομα εκδιώχθηκε από τον Πέρση Κύρο, που μετέτρεψε όλη την περιοχή σε επαρχία του διοικητικού συστήματος της Περσίας. Σε εκείνα τα χρόνια οι φιλοδοξίες του Μεγάλου Βασιλέα Δαρείου Α΄ και του διαδόχου του Ξέρξη Α΄ έφεραν σε σύγκρουση τις ελληνικές πόλεις-κράτη με την περσική αυτοκρατορία (500-449 π.Χ.). Η περσική ήττα προκάλεσε αλλεπάλληλες κοινωνικές αλλαγές που προετοίμασαν το δρόμο για τον Αλέξανδρο και την ολοκληρωτική κατάκτηση της περσικής αυτοκρατορίας από τους Έλληνες.

Ακολούθησε μια δύσκολη και ταραγμένη περίοδος κατά την Ελληνιστική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας οι Σελευκίδες, διάδοχοι του Αλέξανδρου διεκδίκησαν τη Μ. Ασία με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τα νέα βασίλεια του Πόντου, της Βιθυνίας, της Καππαδοκίας, της Περγάμου και της Κιλικίας, όπως και το κελτικό βασίλειο της Γαλατίας (280 π.Χ. Σημειώστε το αυτο γιατί οι Κέλτες έχουν άμεση σχέση με αρχαίους Έλληνες ).

Η εκμηδένιση της περσικής φιλοδοξίας από τον αυτοκράτορα Ηράκλειο (610-641) απλώς μετέθεσε χρονικά τον κίνδυνο. Οι Άραβες και οι διάδοχοί τους, οι Τούρκοι, Διεκδίκησαν επίμονα την Ανατολία και τελικά τα κατάφεραν. Οι αραβικές επιδρομές από το 672 έως το 717 απωθήθηκαν από την Κωνσταντινούπολη και η περιοχή έμεινε "θέμα" υπό Βυζαντινή διακυβέρνηση, αν και το χριστιανικό κράτος της Αρμενίας υπέφερε τα πάνδεινα από τις αλλεπάλληλες καταστροφές.Οι αρχαίοι Έλληνες διαιρούσαν τη Μικρά Ασία σε 15 χώρες των οποίων τα ονόματα ως επί το πλείστον λάμβαναν από τους κατοικούντες λαούς τους. Όπως βλέπετε απο εκεί άρχισε η εισβολή βάρβαρων προς Ελλάδα και Ευρώπη ἐπαληθεύοντας αλλα ιστορικά στοιχειά .... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications