5 Σεπ 2017

Ιταλίδα περπάτησε γuμνή ανάμεσα σε μετανάστες για να αποδείξει ότι δεν θα την βιάσουν και καλά!

Ιταλίδα περπάτησε γuμνή ανάμεσα σε μετανάστες για να αποδείξει ότι δεν θα την βιάσουν και καλά!

Μια γυναίκα από την Νάπολη και μετά τον ομαδικό βiασμό που υπέστη μια 26χρονη Πολωνή μπροστά στα μάτια του συντρόφου της, από τέσσερις μετανάστες από το Μαρόκο, τη Νιγηρία και το Κονγκό, αποφάσισε πως έπρεπε να περπατήσει όπως την γέννησε η μητέρα της ανάμεσα σε μετανάστες προκειμένου να αποδείξει ότι δεν ειναι βiαστες

Έτσι ξαφνικά της ήρθε!μετά τον ομαδικό βiασμό, οχι οτι την έβαλαν και μάλλον επι πληρωμή! οπως βαζουν κάτι κουμμουνίστριες φεμινίστριες να βγαίνουν τσίτσιδες δήθεν για τα διακαιώματα της γυναικάς! ξεφτιλίζοντας την γυναικά! εκτός οτι ειναι εντελώς ηλίθιες έχουν μετατραπεί σε βιολογικό ρομπότ,(θα τις ποτίζουν και τίποτα να μην έχουν αναστολές, οι Οβριοί ειναι "μανούλες" σε τέτοια και στην πλύση εγκεφάλου, ειδικά σε γυναίκες που ειναι πιο ευκολόπιστες ) και συνεχίζουν:

Μια γυναίκα από την Νάπολη και μετά τον ομαδικό βiασμό που υπέστη μια 26χρονη Πολωνή μπροστά στα μάτια του συντρόφου της, από τέσσερις μετανάστες από το Μαρόκο, τη Νιγηρία και το Κονγκό, αποφάσισε πως έπρεπε να περπατήσει όπως την γέννησε η μητέρα της ανάμεσα σε μετανάστες προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι βiαστές.

Στο βίντεο η γυναίκα φαίνεται να λέει «οι προσφυγές είναι καλοί» ε τι θα έλεγε οτι ειναι κακοί?, ενώ ένας Ιταλός την παροτρύνει δήθεν να φύγει από εκεί γιατί είναι επικίνδυνα ενώ φωνάζει σε κάποιους που προσπαθούν να την αγγίξουν ολα στημένα βεβαία!.

Το οτι τα ΗΟΑΧ του συστήματος έχουν απήχηση ως "αυθόρμητα" και τους κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα τους δηλώνει πολλά, πραγματικά άξια της τύχη της ειναι η πλειοψηφία,ένα μάτσο άβουλα προβατα, αυτο θα το έχουν καταλάβει όσοι σκεπτόμενοι έχουν μείνει .... Το βίντεο δεν το βάζουμε καν με την κομμουνίστρια ηθοποιό ,γιατι θα βρουν ευκαιρία τα μορφώματα να κάνουν αναφορές για π@ρνογραφικο περιεχόμενο, όταν το βαζουν όμως δίκες τους σελίδες δεν τρέχει τίποτα!(http://player.vimeo.com/video/232248735) ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ιταλίδα περπάτησε γuμνή ανάμεσα σε μετανάστες για να αποδείξει ότι δεν θα την βιάσουν και καλά!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications