David icke: την ανθρωπότητα την κυβερνά μια υβριδική φυλή εξωγήινων Ερπετοειδών!! Η επιβεβαίωση!

Ώστε αυτός το είχε πει αυτο, και λένε για ερπετοειδής; τι θα λέγατε οτι στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξα ανεξάρτητα απο αυτόν?

Άλλα οχι έτσι οπως το λέει αυτός η με άλλο τρόπο τέλος πάντων (μπορεί να μην θέλει να το πει οπως και εγώ!)!το θέμα ειναι περίπλοκο για να καταλάβει κάποιος θνητός! και βεβαία αυτα για τα κατανοήσει κάποιος πρέπει να ειναι άνθρωπος και οχι ζωώδες άνθρωπος που θέλουν να έχουν και ίσα δικαιώματα! και δεύτερο να ξεχάσει πολλά ψεύτικα δεδομένα! υπάρχουν 3 ήδη ανθρώπων, με υποκατηγορίες, μονο η μια ειναι original απο οπού ειναι τα παντα όσα έχετε και ξέρετε σήμερα ,δλδ εφευρέσεις επιστήμη κτλ!οι άλλοι αντιγράφουν!οι δηλώσεις του Μεντβέντεφ , η ταινία Ζουν ανάμεσα μας (They Live) η δικτατορία μέσα στη δημοκρατία τους και η φαινομενική ελευθερία! ειναι μονο μερικά "σημάδια" για αυτο που ελάχιστοι ξέρουν!!

Μέτα απο σκέψη αποφάσισα να μην βάλω μερικά πράγματα ! δεν ειναι έτοιμοι για τέτοιες ανατρεπτικές αλήθειες πολλοί!βασικά πότε δεν θα ειναι!! άλλα και ποιος ο λόγος να αντιγράψουν άλλοι αυτα που δεν βρήκαν αυτοι? εκτός αυτού κινδυνεύεις να σε σκοτώσουν!(να στείλουν κανένα δικό τους σίχαμα) όποτε βάζουμε μερικά στοιχειά ετσι άπλα που ελάχιστοι θα καταλάβουν!(και προς αυτούς αν φτάσουμε στην πρώτη 20αδα πότε τοτε να ανησυχούν οι πιο πολλοι ειναι ένα μάτσο πρόβατα)!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ MATRIX ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: πως και δεν τους έχουν ανακαλύψει τυχαια? εκτός και αν ελέγχουν την ιατρική επιστήμη! πράγματι την ελέγχουν! πιστεύεται στα αλήθεια οτι δεν υπάρχει θεραπεία καρκίνου;

Αν υπήρχε ανεξάρτητη ιατρική και γιατροί,θα είχε απαγορευτεί δια ροπάλου να μπει κάποιος λαθρο στην Ευρώπη! και κάποιοι δεν θα ηταν ελεύθεροι για το κάλο των άλλων! απαγόρευση να ζευγαρωνουν με τα ανθρωποειδή "χρήσιμα ζώα" που έχουν μια "συγκεκριμένη ιδεολογία" γιαυτό φώναζαν για ίσα δικαιώματα και δημοκρατία! για να τοποθετούν χρήσιμους ζωώδες ηλίθιους δικούς τους! (αυτοι έχουν στα αλήθεια καταγωγή απο πιθήκους! μην μας πουν και "ρατσιστές")

Στο παρακάτω βιντεο πως φαίνονται οι χρήσιμοι ηλίθιοι που δεν έχουν ιδέα και ειναι και εμπόδιο! εκτελούν εντολες και ενεργούν ως σκυλιά! αυτοι ειναι οι λεγόμενοι αστυνομικοί! θα πει κάποιος μα ειναι μια δουλειά και αυτη! οχι! αυτοι που πάνε για αστυνομικοί στην πλειοψηφία τους έχουν τον ίο να θέλουν να επιβάλλονται στους άλλους και συνήθως εχουν κόμπλεξ κατωτερότητας απο μονοί τους, στην πλειοψηφία τους ετσι ειναι οι εξαιρέσεις ειναι λίγες(ίσως κάνουμε ειδικό άρθρο με τα αίσχη τους που έχουν συμβεί) , για τους "δικαστές" ούτε συζήτηση υπουργούς και ολο το σινάφι! ...Όπως είχε πει κάποια το μυαλό των Υδροχόων αναλύει τα παντα σαν υπολογιστής(?)...

Σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων! ουδεμιά σχέση έχει με την νοημοσύνη και την εξυπνάδα!! και ειναι ένα μασονικό σύστημα! αρκεί να δει κανεις τι ερωτήσεις έχει για να το καταλάβει!γιαυτό βλέπεις να έχουν πτυχία κάτι βλήματα(βλέπε κομμουνιστες η νοημοσύνη τους ειναι ίση με αυτη ενός ζώου,με σύνδρομο κατωτερότητας, γιαυτό ουρλιάζουν για "φασίστες και ότι είμαστε όλοι ίσοι και για ίσα δικαίωμα, πράγματι μονο οι κατώτεροι θα φώναζαν για ίσα δικαιώματα, αν ηταν όλοι ιδιοι και ίσοι δεν θα υπήρχε λόγος να ουρλιάζουν, παραδέχονται οτι ειναι κατώτεροι και διαφορετικοί με άλλα λογία, και ελεγχόμενοι 1000% απο το σύστημα και έλκουν καταγωγή από άλλου, απόγονοι εισβολέων, δεν ειναι έξυπνος αυτός που έχει μάθει να γράφει η έχει 10 πτυχία, ) για να τους τοποθετούν σε θέσεις κλειδιά να εκτελούν εντολές !όταν ανοίξεις τα μάτια η αλήθεια απλώνεται μπροστά σου! εσκεμμένα τα λέμε μπερδεμένα οποιος κατάλαβε κατάλαβε, οι άλλοι γυρίστε στο matrix σας:

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αυτό το ερπετόμορφο ερπετοειδές στην φωτό μου ομοιάζει με τον Στρουρνάρα της ΕΤΕ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications