Έντρομη μητέρα βλέπει ένα μωρό φάντασμα στην κούνια μαζί με τον γιο της 18 μηνών
Έντρομη μητέρα βλέπει ένα μωρό φάντασμα στην κούνια μαζί με τον γιο της 18 μηνών

Εάν είχατε ποτέ μια παράξενη αίσθηση ότι κάποιος σας παρακολουθεί, θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο πάρα μονο η φαντασία σας. Ίσως ειναι σημάδι ότι ένα πνεύμα ή ενα φάντασμα είναι κοντά σας! και περιλαμβάνει απότομες αλλαγές θερμοκρασίας, περίεργη οσμή. Αυτές οι οντότητες μπορούν επίσης να προκύψουν και μέσα από τα όνειρα .Υπάρχουν φαντάσματα;

Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί ετσι άπλα, και όλα εξαρτώνται από τι πιστεύετε η σας έμαθαν να πιστεύεται για το φυσικό κόσμο. Εκείνοι που δεν είχαν ποτέ μια εμπειρία να δουν φάντασμα, είναι πιθανό να μην μπορουν να καταλάβουν και έχουν κλειστό μυαλό,δεν μπορουν να το δεχθούν διότι γκρεμίζονται ολα αυτα που νομιζουν οτι ξέρουν, η απο φόβο του άγνωστου .

Ενώ εκείνοι που είχαν τέτοιες εμπειρίες λένε ναι υπάρχουν !. Και αυτή ειναι και μια περίπτωση μιας μητέρας που υποστηρίζει ότι έχει δει το φάντασμα ενός μωρού διπλά στο δικό της .

Υπερφυσικές οντότητες
Η Λάουρα (Laura) Haigh και ο σύντροφός της ο Dean Evans τοποθέτησαν μια κάμερα στο δωμάτιο του παιδιού τους, γιατί είχε προσπαθήσει να βγει έξω απο την κούνια του και δεν ήξεραν γιατί, η 39αχρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών όταν είδε τις εικόνες τρομοκρατήθηκε! είδε το φάντασμα μωρό να κοιμάται δίπλα στον γιο της,είπε επίσης ότι σε άλλες εικόνες μια παράξενη φιγούρα εμφανίζεται στο δωμάτιο του παιδιού της, το περιστατικό ειναι απο το Πλύμουθ της Αγγλίας.

Ο άντρας της αφου είδε την μυστηριώδες φιγούρα στην οθόνη, έτρεξε γρήγορα στον πάνω όροφο ελπίζοντας να βρει ένα αρκουδάκι στην κούνια που φαίνεται σαν φάντασμα στην οθόνη, αλλά διαπίστωσε ότι το μωρό κοιμόταν μόνο του. Η μητέρα μίλησε στην βρετανική Daily Mirror :«Όταν συνειδητοποίησα την παρουσία αυτού του προσώπου στη γωνία της κούνιας, κάλεσα την αδελφή μου μέσω Skype, αλλά δεν είδε τίποτα .Μερικές φορές βάζουμε ένα αρκουδάκι μαζί του, και σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι αυτό, αλλά φαινόταν παράξενο».

O άντρας μου είπε το ίδιο που πήγε κατ 'ευθείαν επάνω. Ωστόσο, δεν υπήρχε τίποτα, αλλά το πρόσωπο αυτό εξακολουθούσε να εμφανίζεται στην οθόνη και μάλιστα άλλαζε θέσεις, όπως μεταίδει η Mirror. Ήμουν φοβισμένη γιατί δεν πιστεύω σε τέτοια πράγματα και απλά δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Αυτό έχει ανοίξει το μυαλό του λίγο, αλλά δεν ήθελα να μιλήσω γι 'αυτό πολύ. Ελέγξαμε την κάμερα αν λειτουργεί σωστά.

«Οι φίλοι μας πιστεύουν ότι είναι πραγματικά ανατριχιαστικό, έμεινε στο κρεβάτι μέχρι τα ξημερώματα και εξαφανίστηκε όταν πήγα να τον ταΐσω, αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας άλλαζε θέσεις», είπε η 39χρονη. Παραδόξως, η Laura παραμένει αδιάφορη για το περιστατικό καθώς πιστεύει πως ότι και αν εμφανίστηκε στην κάμερα δεν ήταν κάτι κακό, αλλιώς ο Sebastian θα ήταν αναστατωμένος. Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications