Βίντεο-σοκ: Ο Λουκάς Παπαδήμος, αιμόφυρτος, πάνω στο φορείο,και ποιοι τον είχαν μανία απο παλιά?
 Να γιατί έστειλαν βόμβα! ΣΥΡΙΖΑ: Ο λαός δεν ξεγελιέται με «λύσεις» τύπου Παπαδήμου!

ΣΥΡΙΖΑ: Ο λαός δεν ξεγελιέται με «λύσεις» τύπου Παπαδήμου! δεν βρήκαμε κάτι που ίσως είχε πει πρόσφατα και ενόχλησε (δεν θα το έκαναν είδηση καν ) αλλα βρήκαμε παλιότερα απο την εγκληματική σπείρα ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλαν κυβέρνηση οι μπεε : 15 Δεκεμβρίου 2014 «Ο ελληνικός λαός, όμως, δεν ξεγελιέται με δήθεν "λύσεις" τύπου Παπαδήμου που προσπαθούν να παρακάμψουν τη λαϊκή βούληση για να μείνει όρθιο το ίδιο σύστημα που έχει γκρεμιστεί συθέμελα στη συνείδηση της κοινωνίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Στις 11 Νοεμβρίου 2011 ο Λουκάς Παπαδήμος ορκίστηκε πρωθυπουργός της μεταβατικής κυβέρνησης, με αντιπροέδρους τους Θεόδωρο Πάγκαλο και Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ στο κυβερνητικό σχήμα προστέθηκαν εκτός αρκετών υπουργών της προηγούμενης κυβέρνησης και στελέχη των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ.

Ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης προκάλεσε την αντίδραση των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Αριστεράς, του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, αλλά και των κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΕΕΚ, ΚΚΕ μλ κλπ), που θεωρούσαν ότι η νέα κυβέρνηση θα συνέχιζε την ψήφιση και την εφαρμογή μέτρων εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Μιλούσαν μάλιστα για «κυβέρνηση μετώπου ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/ΛΑΟΣ ενάντια στα συμφέροντα των πολιτών». Καθ' όλη τη διάρκεια του σχηματισμού της νέας κυβέρνησης ο Λουκάς Παπαδήμος πρότεινε τη συμμετοχή όλων των κομμάτων της Βουλής. Η Αριστερά αρνήθηκε να συμμετάσχει στην κυβέρνηση θεωρώντας την προϊόν κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος, ζητώντας ταυτόχρονα την ανατροπή της και εκλογές.

Οι κομμουνιστες όταν λένε ο "λαος" εννοούν μονο τους κομμουνιστές την φυλη τους, απόγονοι εισβολέων στην Ευρώπη, σε άλλη περίπτωση όλοι οι άλλοι ειναι φασίστες ναζι και πρέπει να πεθάνουν , αδέλφια σωστά έχουν τους λαθρο! αφου οι ιδιοι οχι μονο Ευρωπαίοι ειναι αλλα ουδεμιά σχέση είχαν κάποτε! ούτε καν κοινή καταγωγή μην λέμε τα ίδια!

Αυτά συμβαίνουν όταν προσφέρεις ατιμωρησία και αποφυλάκιση σε εγκληματίες και τρομοκράτες γιοι αριστερών, όλες μα όλες ειναι αριστερές τόσα χρονιά! το οτι έβγαζαν τους απόγονους τον χασάπηδων κομμουνιστών, σημαίνει οτι η πλύση εγκεφάλου δουλεύει καλα!οπως έχουν κάνει να λένε την Χ.Α εγκληματική οργάνωση και νεοναζί!(η καραμέλα που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει αυτοι που την λένε ) γιατι ετσι τους λένε, λαός για φάπες και για πολλά μνημόνια !οι αριστερές μασονικές κομμουνιστικές κτλ,funpage και ιστοσελίδες πάντως έχουν πολύ πέραση στο ελλαδιστάν και τον πιο πολύ κόσμο! αυτο σημαίνει πολλά! μήπως τελικά τους αξίζουν 500 μνημόνια? καθώς δεν είμαστε όλοι ιδιοι ούτε ίσοι οπως ψευδώς σας έχουν μάθει!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications