Παίρνουν τα παιδιά από το σπίτι – Δεύτερο παιδομάζωμα εν όψη! να τα κανουν σαν τα μούτρα τους όλα VIDEO
Παίρνουν τα παιδιά από το σπίτι – Δεύτερο παιδομάζωμα εν όψη! να τα κανουν σαν τα μούτρα τους ολα VIDEO

Την θέσπιση δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης για το σύνολο των νηπίων 4 – 6 ετών, προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Η ένταξη του συνόλου των νηπίων 4-6 ετών στη δομή της υποχρεωτικής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελεί σημαντικό στοιχείο του συνολικού μεταρρυθμιστικού σχεδίου που θα παρουσιάσουμε τέλη Ιουνίου», δήλωσε χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε, στόχος είναι όχι μόνο να διευρυνθεί και να γενικευθεί η διετής υποχρεωτική φοίτηση των νηπίων Α’ και Β’ ηλικίας στην προσχολική αγωγή, αλλά και να εφαρμόσουμε αλλαγές στα αναλυτικά προγράμματα, εισάγοντας νέες εκπαιδευτικές μεθόδους», πρόσθεσε.

Ποιες θα είναι οι καινούριες μέθοδοι;
Γιατί υποχρεώνουν όλους τους γονείς να στέλνουν τα παιδιά από τόσο μικρά στο σχολείο, την ώρα που υπάρχουν μητέρες που είναι σε θέση να τα μεγαλώσουν;

Πάντως η Ατζέντα 2030 έχει επιβάλλει την υποχρεωτική εκπαίδευση από την προσχολική ηλικία, προκειμένου τα παιδιά να μυούνται από μικρά στην νοοτροπία της Νέας Τάξης και να απομακρυνθούν από τους γονείς και τις όποιες γνώσεις τους μεταλαμπαδεύουν.

Μία μόρφωση για όλα τα παιδιά!Θυμίζουμε τα λεγόμενα κυβερνώντων αλλά και νηπιαγωγών σε σχέση με το τι πρέπει να διδάσκεται στα νηπιαγωγεία. Έχουν ζητήσει ακόμα και την δημιουργία κινουμένων σχεδίων και παιδικών ταινιών με χαρακτήρες LGBT!

Σας εχουν πει οι "γιατροί" με τα πτυχία!! οτι όταν βάζεις ένα σορό ηλιθιότητες μέσα στο μυαλά, απο μικρά κλειδώνει ο εγκέφαλος και τα έχει ως δεδομένα? δλδ μπορεί να τον κάνεις τον άλλον αν ειναι και λίγο γκάου να γίνει αδελφή!

Δεύτερο, έως την δεκαετία του 1970 το να ειναι κάποιος "αδελφή" ηταν ψυχασθένεια! πως έγινε φυσιολογικό ξαφνικά? δεν ήξεραν τοτε και ξέρουν σήμερα? πως γίνεται ακόμα και απο την δεκαετία 1950 ο μέσος γιατρός να ξέρει πιο πολλά απο οτι απο αυτούς σήμερα; οι οποίοι ειναι γρανάζια του συστήματος και τίποτα άλλο? Για ρωτήστε κάποιον "ειδικό" την κλινική εικόνα που έχουν οι πολίτικοι ,που δεν έπρεπε καν να ειναι σε αυτές τις θέσεις! η περί γραμμικής DNA που βλέπουν τα πάντα, αλλα δεν το διδάσκουν καν σε σχόλες ιατρικής!

O εκφυλισμός ειναι σε όλους τους τομείς! και στο παιδομάζωμα το 1945-1950 οι τουρκομόγγολοι κομμουνιστες δεν μάζευαν ετσι τυχαια παιδιά, αλλα ειδικά γνήσια ελληνοπούλα! οπως φαίνεται και απο εικόνες της εποχής ,κατα τα αλλα όμως "καθαρό" το ελληνικό DNA!!!γελάνε και οι πέτρες! πόσοι ξέρουν οτι οι λεγόμενοι κομμουνιστες ειναι φυλη μη ελληνική καν αλλα και βάρβαρη και μοιάζουν με άραβες? μήπως θέλει "πτυχία" για να δεις τα αυτονόητα?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications