Η Βουλή ψηφίζει απόψε για το τέμενος στην Αθήνα! Γιατί μούγκα όλα τα ΜΜΕ;;;
Η Βουλή ψηφίζει απόψε για το τέμενος στην Αθήνα! Γιατί μούγκα όλα τα ΜΜΕ;;;

«Ναι» στο τέμενος από ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Συμπαράταξη

Αρνητικοί οι ΑΝΕΛ και η ΧΑ, θετικά με επιφυλάξεις τα άλλα κόμματα.

Υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής από ΣΥΡΙΖΑ και Δημοκρατική Συμπαράταξη, το άρθρο 5 που αφορά τη λειτουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.

Αρνητικοί οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή, ενώ όλα τα υπόλοιπα κόμματα από την αντιπολίτευση διευκρίνισαν ότι τάσσονται υπέρ της λειτουργίας του, ωστόσο επιφυλάχθηκαν για την Ολομέλεια, ζητώντας περαιτέρω αποσαφηνίσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το άρθρο πέντε είναι ενσωματωμένο στο νομοσχέδιο που αφορά «την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε θέματα παιδείας», το οποίο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία, ενώ αύριο θα ολοκληρωθεί η συζήτηση και ψήφισή του στην Ολομέλεια.

Το νομοσχέδιο θα περιλαμβάνει και θέματα εκπαίδευσης

Με τους εισηγητές των κομμάτων άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής και θα ολοκληρωθεί το βράδυ η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας με τα μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε θέματα εκπαίδευσης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημεία αιχμής του νομοσχεδίου, που συζητείται με τον χαρακτήρα του επείγοντος, είναι τα άρθρα που αφορούν τον τρόπο επιλογής των διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα κριτήρια μοριοδότησης και η δημιουργία μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.

Post A Comment:

1 comment

Mariahείπε...

Ti Egine ? Pou Ine I Ellines . Kapios patriotis pou na min pouliete DEN IPARXI ? Kirie TSIPRA ! Esi Dialekses pos tha Se Grapsi I ISTORIA!! Ti NTROPI !!! Den Katalaveno Giti Den Se Petane Ekso!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications