Ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς καλεί τον Πρόεδρο Donald Trump  να φυλακίσει  τον Τζορτζ Σόρος
Ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς καλεί τον Πρόεδρο Donald Trump  να φυλακίσει  τον Τζορτζ Σόρος

Πριν από λίγες ημέρες ο Αμερικανός ηθοποιός Τζέιμς Γουντς προκάλεσε διαμάχη στα κοινωνικά δίκτυα με ενα μήνυμα tweets.

Είχε βάλει μια φωτογραφία στην οποία υπήρχαν νεκρά σώματα γεμάτα αίμα, από την επίθεση στις 13 Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι Bataclan όπου περίπου 80 άτομα έχασαν τη ζωή τους.

Για ποιο λόγο δημοσίευσε αυτήν την εικόνα? ειναι η απάντηση στους επικριτές του Donald Trump. "Η Γαλλία ΕΙΝΑΙ: Η αντίθετη ΜΕ ΤΗΝ απαγόρευση Σχετικά με την Ασφάλεια κατά Της τρομοκρατίας " έγραψε στην ετικέτα "ειρωνικά" στο tweets

Μετά το κύμα αγανάκτησης που δημιούργησε στο tweet, ο ηθοποιός το διέγραψε λέγοντας :"μετά από αίτημα ανθρώπων των συγγενών των δολοφονημένων ψυχών, δικαίως είπε οτι προκαλεί κακά συναισθήματα ".

Ο ηθοποιός Τζέιμς Γουντς ζητά να φυλακιστεί ο Τζορτζ Σόρος απο τον Πρόεδρος Donald Trump,"για να σταματήσει τα σχέδιά τους εναντίον των ΗΠΑ και εναντίον του ίδιου του προέδρου, Donald Trump.

Όλη ιστορια θυμίσει την κατάσταση που επικρατούσε στην Γερμανία με τον Χίτλερ που εχει φυλακίσει αυτα τα ανθρωποειδή εγκληματίες της ανθρωπότητας μαζί με τα σκυλια τους, τους κομμουνιστες! αποτέλεσμα? κήρυξαν πολεμο οι Εβραίοι μαζί με ολα τα σκυλια τους ανά τον κόσμο, βλέπε αυτα τα σιχαμερά ανθρωποειδή τους αριστεροκομμουνιστες!
όλη μασονία μαζί με τον κομμουνισμό κατα της Γερμανίας!την συνεχεία την ξέρετε οπως και τα ψέμματα τους! η δε Γερμανία ισοπεδώθηκε και έγινε εβραιογερμανια! και ισλαμαμπαρατ! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications