3.000 μετανάστες στέλνει η μασόνο-Γερμανία στη Κρήτη με αγάπη και προδέρμ, άλλη φορά μην πολεμούν λάθος εχθρό οπως το 1940!
3.000 μετανάστες στέλνει η μασόνο-Γερμανία στη Κρήτη με αγάπη και προδέρμ, άλλη φορά μην πολεμούν λάθος εχθρό οπως το 1940!

Πείτε αντίο στο τουρισμό και εκεί! εξάλλου οι πιο πολλοί ειναι αριστεροί εκεί, πασοκοι και τωρα αριστεροί!

3.000 μετανάστες αναμένεται να μεταφερθούν στη Κρήτη στο επόμενο διάστημα από την Γερμανία, βάσει του διακανονισμού Δουβλίνο 3, όπου κάθε κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όσους πρόσφυγες κρίνει ως υπεράριθμους στο έδαφός του.

Έτσι η Γερμανία χάρη σε αυτόν το κανονισμό, είπε να «ξεφορτώσει 3.000 μετανάστες συγκεκριμένα μέσα στν Κρήτη.

Ήδη ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος προέδρευσε της περιβόητης σύσκεψης στο Ηράκλειο, προανήγγειλε τη μεταφορά χιλιάδων προσφύγων στην Κρήτη. ekriti.gr

Το έπος της Μάχης της Κρήτης: Το «νεκροταφείο των γερμανών αλεξιπτωτιστών» απο τους αμόρφωτους χωριάτες!! αντί να υποδεχτούν τους Γερμανούς ως απελευθερωτές απο την αγγλική κατοχή! τους σκοτωναν!!και :Θηριωδίες κατά Γερμανών από αγγλικά και κομμουνιστικά κτήνη!,ζήτω ο κομμουνισμός!!που ειναι και εβραϊκός!....Και οι μαμακιες πληρώνονται αργά αλλα πληρώνονται! «αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα» που λενε, εκτός που νίκησαν οι αγγλομασονοι εκαναν και την Γερμάνια Αρχηγείο τους σε όλη την Ευρώπη!!(αφου την ισοπέδωσαν πρώτα, με τον τρόπο που μόνο οι κομμουνιστές κανουν!) κοινοποιήσεις ?άστο, το ξέρω οτι τους τσούζει η αλήθεια!αλλα δεν θα μας βαλουν στην σπηλιά τους εδω στο Ματριξ που ζουν!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications