Είναι ανάμεσα σας! ίσως η καλύτερη Παρομοίωση, που μπορεί να γίνει! VIDEO για γερά στομάχια!
Είναι ανάμεσα σας! ίσως η καλύτερη Παρομοίωση, που μπορεί να γίνει! VIDEO για γερά στομάχια!

Για λογούς αποφυγής πανικού δεν μπορώ να πω και πολλά ειναι κωδικοποιημένα ολα!....Άλλα και να μην μας ενοχλούν οι "###### των #####"!!

Πάντως έχει σχέση με την ίδια την ζωή σας!για πολλούς πολλές απο εσάς! οχι μόνο σε πολίτικο επίπεδο.

Η Πραγματικότητα ξεπερνάει καθε φαντασία του μέσου θνητού!κάποιος ☯"κακός" οπως εχουν διδαξει την μάζα ήξερε κατά 90%! αυτο που ξέρω και εγω! και ίσως όσοι εχουν γονίδια της άριας φυλής και μόνο ξεχασμένη γνώση!!

Σε γενικές γραμμές έχει σχέση με αυτά που λέμε στα άρθρα μας πάντως! κάπως ετσι στο βίντεο απο την γνωστή ταινία εχουν τα πράγματα το τονίζω κάπως ετσι! δεν ειναι ετσι ..... Βάλτε την φαντασία σας! για να πάρετε το μήνυμα! ☀ ο Τέσλα ετσι έκανε εφευρέσεις !οι ναζι έφτιαχναν εξωγήινη τεχνολογία ετσι,για τα τότε αλλα και τα σημερινά δεδομένα !..

Όσοι διαθέτουν νοημοσύνη και γονίδια της άριας φυλής ίσως καταλάβουν, οι άλλοι ας λενε τι πίνεις και αλλα τέτοια ηλίθια και χαζά! τοσο φτάνει το μυαλό τους!(άσε που μπορεί να εχουν σχέση με αυτο στο βίντεο όποτε ειναι προγραμματιζόμενοι ετσι αφου δεν εχουν καν δίκη τους βούληση!!), πολλοί θα το διαβάσουν ελάχιστοι θα καταλάβουν! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications