Πριν από 48 χρόνια υπήρχε ενα τεράστιο τρίγωνο στην επιφάνεια της Σελήνης!! video
Πριν από 48 χρόνια υπήρχε ενα τεράστιο τρίγωνο στην επιφάνεια της Σελήνης!! video

Το μυστηριώδες αντικείμενο φωτογραφήθηκε από τους αστροναύτες των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των αποστολών του Apollo 8 ...Το τρίγωνο το ανακάλυψαν όταν εξέτασαν τις αρχειακές φωτογραφίες από το Απόλλων 8.

Η φωτογραφία ειναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.lpi.usra.edu/resources/apollo/frame/?AS08-18-2908(Το Σεληνιακό και Πλανητικό Ινστιτούτο - LPI ) όποτε δεν υπάρχει θέμα οτι πρόκειται για πλάστη φωτογραφία.

Σύμφωνα με τα αρχεία του Apollo 8,οι αστροναύτες Frank Borman, Jim Lovell και William Anders, επί του σκάφους , εκαναν την πρώτη σεληνιακή τροχιά την παραμονή των Χριστουγέννων στις 24 Δεκεμβρίου του 1968 . Έκαναν περίπου 10 περιστροφές γύρω από το φεγγάρι. Κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής, για πρώτη φορά είδαν την σκοτεινή πλευρά της σελήνης . Και τράβηξαν πολλές φωτογραφίες,σε αυτές ήταν και η εικόνα με το τρίγωνο.

Σε πρώτη φάση μπορεί κάποιος να υποθέσει οτι ειναι ενα εξωγήινο σκάφος, το οποίο μπορεί να βρίσκεται στην επιφάνεια της Σελήνης, με το μέγεθος του να φτάνει περίπου 500 χιλιόμετρα, Και δεν υπάρχει στις επόμενες εικόνες επειδή πέταξε. Μια άλλη εξήγηση: αυτό δεν είναι ένα σκάφος, αλλά μια γιγάντια καταπακτή που οδηγεί στο εσωτερικό στο φεγγάρι, η οποία άνοιξε και ξανα έκλεισε!(εδώ μπαίνει και οτι το φεγγάρι ειναι κούφιο, και δεν ειναι θεωρία συνωμοσίας οπως αρέσκονται να λενε τα πάντα κάποιοι με χαμηλή νοημοσύνη, οτι δεν μπορούν να εξηγήσουν).

Σύμφωνα με μια «λογική», το τρίγωνο είναι ένα ελάττωμα του φακού λίγο δύσκολο σε τέτοιο σχήμα. Γιατί η NASA δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ειναι αυτο δίνοντας μια απάντηση;. Καθώς και εξηγήσεις σχετικά με τη φύση του τριγωνικού αντικειμένου. Όπως δεν έδωσε και σε αλλα περίεργα που έγιναν οπως ο Άγιος Βασίλης και το Apollo-8!.

Για κάποιο άγνωστο λόγο, δεν υπήρξε καμία επικοινωνία για περίπου 6 λεπτά. Στη συνέχεια, ο Jim Lovell ακούστηκε στο Χιούστον να λέει: "Παρακαλώ να ενημερώστε, υπάρχει ένας Άγιος Βασίλης Παρακαλώ σημειώστε εδώ υπάρχει ο Άγιος Βασίλης". Θεωρείται ότι αστειευόταν. Ή μήπως όχι;
Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications