ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

Σκεφθείτε έναν άνθρωπο που άκουσε για ένα επιστημονικό εύρημα, το οποίο έρχεται σε σύγκρουση με τα πιστεύω του σχετικά με τη Θεϊκή προέλευση της Ζωής για μία νέα εξελικτική αλυσίδα, που επιβεβαιώνει τις ανθρώπινες ρίζες. Αυτό που λαμβάνει χώρα στη συνέχεια, εξηγεί ο πολιτικός επιστήμων Charles Taber του Πανεπιστημίου του Stony Brook της Νέας Υόρκης, είναι μία υποσυνείδητη δυσάρεστη αντίδραση σ’ αυτή τη νέα πληροφορία και αυτή η αντίδραση, με τη σειρά της, καθοδηγεί τον τύπο των σκέψεων και των συνάψεων που θα σχηματίσει ο συνειδητός νους. Ο άνθρωπος αυτός θα δημιουργήσει σκέψεις συμβατές με τα υπάρχοντα πιστεύω του και θα τις καθοδηγήσει στο να χτίσουν επιχειρήματα τα οποία θα αμφισβητούν αυτό που μόλις άκουσε.

“Ένας Πεπεισμένος Άνθρωπος είναι ο άνθρωπος που δύσκολα αλλάζει. Πες του ότι διαφωνείς και σε αποστρέφεται. Δείξ’ του γεγονότα ή σχήματα, και αμφισβητεί τις πηγές σου. Απευθύνσου στη λογική του και δεν θα καταλάβει αυτό που θες να πεις”…Leon Festinger, βραβευμένος ψυχολόγος

Με άλλα λόγια, όταν νομίζουμε ότι σκεφτόμαστε με τη λογική, αντ΄ αυτού πιθανώς προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τη στάση μας με λογική επιχειρηματολογία. Πιθανώς νομίζουμε ότι γινόμαστε επιστήμονες, αλλά κατ’ ουσία γινόμαστε δικηγόροι. Η λογική μας επιχειρηματολογία χρησιμοποιείται ως μέσο για το προκαθορισμένο τέλος «να κερδίσουμε την υπόθεση» και είναι γεμάτη με προκαταλήψεις. Αυτές περιέχουν «επιβεβαιωτικά σφάλματα», στα οποία δίνουμε μεγαλύτερη βάση θεωρώντας τα ως αποδείξεις και επιχειρήματα που ενισχύουν τα «πιστεύω» μας και «μη επιβεβαιωτικά σφάλματα», στα οποία ξοδεύουμε πολύ λιγότερη ενέργεια προσπαθώντας να τα αποδείξουμε ως λανθασμένα, εφόσον μας είναι δυσάρεστα.

“Παρά την αλματώδη πρόοδο στην έρευνα του διαστήματος, κανένα στοιχείο για ύπαρξη εξωγήινης ζωής, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί επίσημα”…Michio Kaku καθηγητής Αστροφυσικής, και Θεωρητικός Αστροφυσικός από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ισχυρίζεται η επιστήμη – ΝΑΣΑ ότι δεν έχουμε ακόμη κάποια απόδειξη για την ύπαρξη εξωγήινων!!.

Ξέρουμε ελάχιστα για τον πλανήτη μας!
Πώς έχουμε απαίτηση να μάθουμε λεπτομέρειες για τους άλλους πλανήτες; Ο γαλαξίας μας είναι εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς, και υπάρχουν πλανήτες σε απόσταση δεκάδων εκατομμυρίων ετών φωτός μακριά από εμάς. Έχουμε λοιπόν χαρτογραφήσει μόνο μία μικρή γειτονιά του γαλαξία μας”.

Ψάχνουμε σε λάθος συχνότητες!
Έχουμε εξετάσει συχνότητες μόνο κοντά στην συχνότητα του ήχου. Είναι ανόητο. Αναζητούμε υψηλές συχνότητες γιατί μας βολεύει και οι επιστήμονες δεν πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι θα επικοινωνήσουν μαζί μας σε αυτές τις συχνότητες. Ίσως χρησιμοποιούν τεχνολογία λέιζερ. Ελάχιστα γνωρίζουμε για αυτό. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πιο ανοιχτοί. Επίσης, όταν επικοινωνούμε σε μακρινές αποστάσεις πολλές φορές παίρνουμε ένα σήμα και το σπάμε σε κομμάτια. Έπειτα, στέλνουμε το κάθε κομμάτι χωριστά και επανενώνεται στο τέλος.

Με αυτό τον τρόπο όμως που εφαρμόζουμε, μπορεί να βρισκόμαστε στο μέσο μιας δια-γαλαξιακής συζήτησης και να μην το γνωρίζουμε καν. Η τεχνολογία μας είναι σε τόσο αρχικό στάδιο που μπορούμε να αντιληφθούμε μόνο μία συχνότητα, ενώ οποιοσδήποτε αναπτυγμένος πολιτισμός θα έστελνε μηνύματα προς όλες τις συχνότητες ώστε να μην εμποδιστεί από διερχόμενα αστέρια, εκρήξεις, και οτιδήποτε άλλο.

Είμαστε εγωκεντρικοί και υπερεκτιμούμε την αξία μας!
Μερικές φορές οι επιστήμονες κρίνουν την εξωγήινη τεχνολογία με βάση αυτά που μπορούμε να κάνουμε εμείς και όχι βάσει των δυνατοτήτων που θα μπορούσε να έχει ένας πολιτισμός που έχει αναπτυχθεί ίσως εκατομμύρια χρόνια πριν από εμάς. Είμαστε τόσο εγωκεντρικοί που λέμε«Αυτοί πρέπει να επισκεφθούν εμάς.
Είμαστε τόσο σημαντικοί ώστε να διακόψουν όλες τις δουλειές τους απλώς για να έρθουν σε εμάς και να μας δώσουν λίγη υπερτεχνολογία? Και τι θα συμβεί στην περίπτωση που οι εξωγήινοι δεν μοιάζουν ούτε στο ελάχιστο με τους ανθρώπους; Να έχουν εντελώς διαφορετική σύσταση, να είναι κάποια όντα, ακόμη και αόρατα; Θα μπορέσουμε να τους αντιληφθούμε; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι εύκολη, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κάποιος ότι η νέα θεωρία για την ύπαρξη παράλληλων συμπάντων κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Στην ερώτηση αν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι σκεφτήτε απλά κάποιους καλούς λόγους για το ενδεχόμενο να μην είμαστε μόνοι μας:
Οι εξωγήινοι έχουν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους
Ο αστροναύτης και πιλότος του Apollo 14, Edgar Mitchell, έχει ισχυριστεί ότι οι εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Edgar, οι κυβερνήσεις κρύβουν την αλήθεια από τους ανθρώπους.

UFO παρακολουθούν τις γεωφυσικές δραστηριότητες στη γη
Μια θεωρία συνωμοσίας λέει ότι οι εξωγήινοι είτε προκαλούν είτε παρακολουθούν τις γεωφυσικές δραστηριότητες στο πλανήτη μας. Μάλιστα οι συγκεκριμένες θεωρίες ενισχύθηκαν μετά την έκρηξη ηφαιστείου στο όρος Shindake στο νησί Kuchinoerabu-jima στην Ιαπωνία στις 29 Μαΐου 2015. Τότε 5000 άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι ένα UFO βρισκόταν στον ουρανό και παρακολουθούσε το συγκεκριμένο συμβάν.

Εξωγήινοι έχουν απαγάγει και τον Ναπολέοντα
Ο Ναπολέων Βοναπάρτης έχει ισχυριστεί πως έχει απαχθεί από εξωγήινους. Συγκεκριμένα ο Ναπολέων είχε εξαφανιστεί για αρκετές ημέρες τον Ιούλιο του 1794 και αργότερα είπε ότι είχε κρατηθεί αιχμάλωτος από κάποιους παράξενους ανθρώπους. Επιπλέον λέγεται ότι οι ερευνητές είχαν ανακαλύψει ένα μικρό ξένο αντικείμενο ενσωματωμένο στα σκελετικά υπολείμματα του Ναπολέων, το οποίο μπορεί να ήταν μικροτσίπ.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν δώσει μαρτυρία
Άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερο ρομαντισμό και ευαισθησία επί του θέματος που τις περισσότερες φορές είναι απλοί αγρότες
Οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι φιλικοί
Ο δόκτορ Boyd Bushman ήταν επιστήμονας στην περιβόητη ”Περιοχή 51”. Ο Bushman έχει δηλώσει ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι φιλικοί. Οι επιστήμονες στη ”Περιοχή 51” μελετούν διαστημόπλοια όλη την μέρα προκειμένου να βελτιώσουν την υπάρχουσα τεχνολογία, σύμφωνα πάντα με τον Boyd Bushman.

Η πρώτη προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με εξωγήινους
Το 1960 ένας Αμερικανός αστρονόμος, ο Φρανκ Ντρέικ, πραγματοποίησε την πρώτη επιστημονική προσπάθεια επικοινωνίας με εξωγήινους. Για να το πετύχει αυτό χρησιμοποίησε το ραδιοφωνικό πιάτο του Εθνικού Ραδιοφώνου Αστρονομία στη Δυτική Βιρτζίνια. Τελικά έπιασε σήματα από δύο κοντινά άστρα που μοιάζουν με τον ήλιο.

Οι εξωγήινοι επιλέγουν τα θύματα τους;
Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Allan Cheyne, οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους είναι ευάλωτοι στην ”παράλυση ύπνου”.

Η Μονα Λίζα απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων
Σύμφωνα με την ομάδα ”Paranormal”, ο Ιταλός καλλιτέχνης Λεονάρντο Ντα Βίντσι έκρυβε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να βρεθούν στο έργο του ”Μόνα Λίζα”. Στην ιστοσελίδα ”The Paranormal Crucible” υπάρχουν ισχυρισμοί ότι πίσω από το περίφημο έργο του διάσημου καλλιτέχνη κρύβεται ένας εξωγήινος αρχιερέας. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως αρκετοί θεολόγοι απέκρυψαν τα μηνύματα και τους μυστικούς κωδικούς που υπήρχαν στα έργα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications