Αποκάλυψη: Με Εντολή Πούτιν Ρωσικό Υποβρύχιο Φάντασμα στο Αιγαίο Παρακολουθεί των Νατοϊκό Στόλο
Αποκάλυψη: Με Εντολή Πούτιν Ρωσικό Υποβρύχιο Φάντασμα στο Αιγαίο Παρακολουθεί των Νατοϊκό Στόλο

… Σχεδόν Κάτω από την Μύτη τους, και Χωρίς να τους έχουν Εντοπίσει!

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές, Ρώσος Ναύαρχος (χωρίς να αποκαλύπτει τα στοιχεία του) φέρεται να έχει προέβη σε μια εσκεμμένη δηλώσει αποκάλυψη, που έχει προκαλέσει αρκετή νευρικότητα στον Γερμανό Διοικητή της αποστολής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο,Ναύαρχο Γιοργκ Κλάιν!

Τα Σενάρια φέρουν τον Ρώσο Ναύαρχο να απάντησε σε ερώτηση Ρώσου Βουλευτή της Δούμας «Για ποιές είναι η αντίστοιχες ενέργειες των Ρωσικών Ναυτικών Δυνάμεων στις Νατοϊκές υποτιθέμενες περιπολίες στο Αιγαίο!»

Με τον Ρώσο Ναύαρχο να απαντά: Τους παρακολουθούμε στενά, σχεδόν κάτω από την μύτη τους ( υπονοώντας υποβρυχίως ) χωρίς να μας έχουν πάρει χαμπάρι!

Ο Ρώσος Ναύαρχος δεν προχώρησε σε περαιτέρω Αποκαλύψεις για αν είναι ένα η περισσότερα τα υποβρύχια που παρακολουθούν των Νατοϊκό Στόλο στο Αιγαίο, με τις Ελληνικές Ναυτικές Δυνάμεις, και Αντιστοίχως τις Τουρκικές, να μην έχουν αντιληφθεί (εντοπίσει το παραμικρό στίγμα) της παρουσίας του/των υποβρυχίου/ων Φάντασμα σε κάποια περιοχή του Αιγαίου!

Για την ώρα, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τα ΜΜΕ, και μπορεί και να μην υπάρξει! Αλλά μην σας φανεί περίεργο αν ακούσετε ξαφνικά ότι θα διεξαχθούν Νατοϊκές Ανθυποβρυχιακές Ασκήσεις στο Αιγαίο!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications