Ένα απο τα καλύτερα  τεκμηριωμένα VIDEO με UFO που μπαίνει και  μέσα στο νερό, απο την κυβέρνηση των ΗΠΑ!
Ένα απο τα καλύτερο  τεκμηριωμένο VIDEO με UFO που πετάει πάνω απο ενα αεροδρόμιο και μέσα στο νερό, απο την κυβέρνηση των ΗΠΑ!

Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών είχε καταγράψει το βίντεο, που ειναι περίπου τέσσερα λεπτά, με ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο να πετάει στον ουρανό και να μπαίνει μέσα στον ωκεανό .

Πιστεύεται ότι αυτό το περιστατικό συνέβη το πρωί της 25ης Απριλίου, 2013 στο Αεροδρόμιο Rafael Hernandez σε Aguadilla,του Πουέρτο Ρίκο.Η μαγνητοσκόπηση ειναι απο θερμικές κάμερες ενός turboprop DHC-8.

Το αντικείμενο που καταγράφηκε για μερικά λεπτά με μια υπέρυθρη κάμερα απεικόνισης πάνω σε ενα DHC-8 turboprop.
Το βίντεο δεν αφήνει πολλά στη φαντασία. Πολλοί είπαν ότι ήταν ένα μπαλόνι, άλλοι είπαν ότι ήταν πιθανότατα ένα πουλί. Όλα αυτά απορρίπτονται, αφου το περίεργο UFO, κατά του τέλους του βίντεο, μπαίνει μέσα στον ωκεανό κατά διαστήματα, και πετάει πάνω και κάτω από την επιφάνεια!.

Μια ομάδα έκανε υπεύθυνη ερευνά της γνησιότητας του βίντεο, έχουν περάσει δύο χρόνια ερευνάς σε συνεργασία με άλλους εξέχοντες επιστήμονες πριν τελικά το βγάλουν στην κοινό.
Λένε ότι δεν υπάρχει καμία εξήγηση για το αντικείμενο, που μπορεί να ταξιδεύει κάτω από το νερό, με περισσότερο από 90 μίλια ανά ώρα (144.841 χλμ!)και στον αέρα με 120 μίλια/ώρα ,193.121 χλμ, σε χαμηλό ύψος πάνω από μια κατοικημένη περιοχή,χωρίς φώτα ναυσιπλοΐας, και τέλος,το πιο περίεργο!!! να είναι σε θέση να διαιρεθεί σε δύο ξεχωριστά αντικείμενα.

Ένα γραφικά από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας. Δείχνει την πτήση του άγνωστου αντικειμένου.

Ένα γράφημα από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας. Δείχνει την πτήση του άγνωστου αντικειμένου.
Δεν μπορεί να ειναι πουλί πουλιά, μπάλα,η κανένα αεροσκάφος η drones δεν μπορεί να τα κάνει αυτά.
Αν υποθέσουμε ότι το βίντεο δεν είναι μια έξυπνη απατη, είναι ένα συναρπαστικό βίντεο,
Η μόνη συμβατική εξήγηση που θα μπορούσε να δοθεί είναι ότι πρόκειται για ενα νέο μη επανδρωμένο αεροσκάφος, αλλά η είσοδος και η έξοδος απο την θάλασσας, δείχνει απίθανη και αυτή η εξήγηση
,δήλωσε ο Nick Pope, πρώην ερευνητής UFO για το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας.

Αυτό το βίντεο είναι ένα από τα καλύτερα τεκμηριωμένα VIDEO με UFO,που γίνεται και υποβρύχιο! και αντικείμενο που παρουσιάζει πολύ προηγμένη τεχνολογία που δεν υπάρχει στην Γη, και καταρρίπτει τους γήινους φυσικούς νομούς,και επαληθεύει πολλές άλλες αναφορες!.Άρθρο: ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

DMCA.com Protection Status

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications