Βιολογικό όπλο: Μεταλλαγμένα κουνούπια εξάπλωσαν τον ιό Ζίκα; [Βίντεο]
 Βιολογικό όπλο: Μεταλλαγμένα κουνούπια εξάπλωσαν τον ιό Ζίκα; [Βίντεο]

Ο ιός Ζίκα, που έχει ανιχνευθεί σε 18 από τις 26 πολιτείες της Βραζιλίας, μεταδίδεται από το κουνούπι Aedes aegypti. Ένα γενετικά τροποποιημένα κουνούπι που έχει αναπτυχθεί από εταιρεία βιοτεχνολογίας!

Σύμφωνα με ένα βίντεο που έχει δημοσιευθεί στο you tube καθώς και σε δημοσίευμα του investmentwatchblog.com η εξάπλωση του ιού Ζίκα οφείλετε σε γενετικά τροποποιημένα κουνούπια που έχουν αναπτυχθεί από βρετανική εταιρεία βιοτεχνολογίας με το όνομα Oxitec! Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας μελέτης που δημοσιεύθηκε στη Βραζιλία το προηγούμενο καλοκαίρι φέρεται να είχαν χρησιμοποιήσει γενετικά τροποποιημένα κουνούπια για να καταπολεμήσουν την εξάπλωση του δάγκειου πυρετού, του κίτρινου πυρετού, του Chikungunya και ιού Ζίκα.

Αλλά οι επιστήμονες είχαν προειδοποιήσει ότι η μελέτη δεν μπορούσε να διασφαλίσει επαρκώς ότι αυτά τα κουνούπια που απελευθερώνονται στο φυσικό περιβάλλον δεν βοηθούν τελικά στη μείωση της εξάπλωσης των ιών.

Με λίγα λόγια, αυτά τα γενετικώς τροποποιημένα κουνούπια θα μπορούσαν να είναι η αιτία της επιδημίας του ιού Ζήκα στη Βραζιλία και σε άλλες περιοχές της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του InvestmentWatch, που δεν παραλείπει να βάλει και τον…. Μπίλ Γκέιτς στην συνωμοσία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications