Εξωγήινο σκάφος  στον Άρη - Νέα στοιχεία δείχνουν τερατώδες συγκαλύψεις της NASA video
Εξωγήινο σκάφος  στον Άρη - Νέα στοιχεία δείχνουν τερατώδες συγκαλύψεις της NASA

Μια συναρπαστική ανακάλυψη προέκυψε από την επιφάνεια του Άρη, που μοιάζει έντονα με μια τεχνητή συσκευή. Η εικόνα ειναι από το rover της NASA,και δείχνει ένα κατεστραμμένο σκάφος

Μερικές ενδιαφέρουσες εικόνες από ένα μυστηριώδες τεχνούργημα που βρίσκεται στο σκονισμένο στο έδαφος.Η διαφοροποίηση από το βραχώδες έδαφος φαίνεται καθαρά, αυτό το παράξενο αντικείμενο έχει κάποια πραγματικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που οδηγούν προς την υπόθεση ενός τεχνητά σχεδιασμένου σκάφος.

Με μια προσεκτικότερη ανάλυση, το μεσαίο τμήμα φαίνεται ένας λείος κύκλος. Το παράξενο αντικείμενο φαίνεται να ειναι απο μέταλλο, το οποίο καλύπτεται από ένα πυκνό στρώμα σκουριάς. Τα άνω και κάτω μέρη είναι επίσης κυκλικά, περίεργος σχεδιασμός,που δεν δείχνει να έγινε απο κάποιο φυσικό φαινόμενο στον Κόκκινο Πλανήτη.

Ακόμα κι αν η NASA αρνείται να παραδεχτεί ότι νοήμονα όντα εκτός από τους ανθρώπους, υπάρχουν στην επιφάνεια του Άρη, ισχυρές ενδείξεις αποκαλύπτουν εξωγήινη παρουσία στον κόκκινο πλανήτη, καθώς και τη Γη που έχουν την τάση να έρχονται. Δυστυχώς ακόμη και με την κοινοποίηση πληροφοριών, η πλειοψηφία των ανθρώπων θα απορρίψει την αλήθεια και θα τα θεωρήσει γελοιότητες, γιατι ετσι τους έχουν μάθει,εκτός αν βγάλουν μια επίσημη,(οπως οτι υπάρχει νερό, όταν ήταν θεωρία συνωμοσία για χρονιά!μέχρι που αναγκάστηκαν να το πουν!)

Είναι πιθανό οι φωτογραφίες από τη NASA να έχουν αλλοιωθεί σκόπιμα για να αποκρύψουν την εξωγήινη παρουσία; Σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές των UFO και ιστορικούς, οι ΗΠΑ έχουν ένα μυστικό σύμφωνο με τους εξωγήινους από την βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι το 1945.

Φαίνεται ότι ο λόγος ήταν ο τεράστιος αντίκτυπος που έχει η μαζική καταστροφή,οι εξωγήινοι παρακολουθούσαν την Γη,και αποφάσισαν να έρθουν σε επαφή με τους πιο σημαντικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ, προκειμένου να τους εξηγήσουν τις καταστροφικές επιπτώσεις , και τι θα συμβεί αν η ανθρωπότητα συνεχίζει να δημιουργεί αυτά τα όπλα.

Πιστεύεται ότι οι ΗΠΑ έκλεισε μυστική συμφωνία με τους εξωγήινους με αντάλλαγμα προχωρημένες γνώσεις. Το σύμφωνο ολοκληρώθηκε και ενώ οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ορκίστηκαν ποτέ να μην χρησιμοποιήσουν ξανά το πυρηνικό οπλοστάσιο, τα όντα έδωσαν εκτεταμένες τεχνικές γνώσεις, καθώς και αναφορές σχετικά με την αληθινή ιστορία της ανθρωπότητας.

Είναι πιθανό ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ, NSA,και η NASA,να κρύβουν απαντήσεις σχετικά με ερωτήματα της ανθρωπότητας και την προέλευση του; Σύμφωνα με αμέτρητες ενδείξεις, αυτό που αναφέρουμε πιο πάνω, είναι πιθανό να είναι πραγματικό και ενώ άλλοι πιστεύουν ότι τους λένε οι "επίσημες αρχές", ο "πόλεμος" ειναι των λίγων ανθρώπων που πάνε κόντρα στο σύστημα .Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications