Οι ΗΠΑ τελειώνουν την Γερμανία.. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΧΝΊΤΗ ΚΡΊΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! .με οργανωμένο σχέδιο δηθεν άπατης  Volkswagen !!!
Οι ΗΠΑ τελειώνουν την Γερμανία.. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΧΝΊΤΗ ΚΡΊΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! .με οργανωμένο σχέδιο δηθεν άπατης  Volkswagen !!!

Το σκάνδαλο με τη Volkswagen ήταν τελικά το μεγάλο γεγονός που περιμένανε όλοι να συμβεί στις 23 Σεπτεμβρίου και που θα άλλαζε τις ισορροπίες στον πλανήτη;

"Ξαφνικά, η Volkswagen έχει γίνει μεγαλύτερος κίνδυνος για τη γερμανική οικονομία ακόμη και από την ελληνική κρίση", δήλωσε στο Reuters ο επικεφαλής οικονομολόγος της ING, Κάρστεν Μπρζέσκι. "Αν οι πωλήσεις της βυθιστούν στη Βόρεια Αμερική τους επόμενους μήνες, αυτό δεν θα έχει αντίκτυπο μόνο στην εταιρεία, αλλά και στη γερμανική οικονομία στο σύνολό της", πρόσθεσε ο ίδιος.

Ηδη η Υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος στις ΗΠΑ προειδοποίησε ότι η εταιρεία θα αντιμετωπίζει πρόστιμα που φτάνουν ακόμη και τα 18 δισ. δολάρια, ποσό που ξεπερνά το συνολικό λειτουργικό κέρδος της για την προηγούμενη χρονιά! καλή ευκαιρία να τα αρπάξουν οι Εβραίοι οπως με το το ολοκαύτωμα!.

Αν και ένα τέτοιο πρόστιμο θα μπορούσε να καλυφθεί από τα 24 δισ. δολάρια που η εταιρεία διαθέτει σε ρευστό, το σκάνδαλο έχει δημιουργήσει φόβους για μεγάλες περικοπές θέσεων εργασίας.
Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι πως άλλες αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως οι Daimler και BMW θα μπορούσαν να υποστούν επιπτώσεις από αυτή την καταστροφή για την Volkswagen.

Αν δεν υπάρξει συμβιβασμός ή διεθνής διαιτησία για την διαλεύκανση αυτού του σκανδάλου οι επιπτώσεις στην Οικονομία και Τεχνογνωσία της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα φαίνεται σαν επιβολή "οικονομικού μνημονίου".

Το σχέδιο ήταν καλά οργανωμένο και απο μέσα! όλοι αναπαράγουν τα ίδια ! ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ! ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ! (ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ! ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ!) ο Daniel Carder το είπε και όχι μια Ελληνίδα καθηγήτρια που άπλα δουλεύει εκεί!!

Αν και ψάξαμε να βρούμε κατι αναλυτικό σε παγκόσμιο επίπεδο όλοι λένε τα ίδια χωρίς λεπτομέρειες! ξεγελούν τις μετρήσεις λέει κτλ,στο κάτω κάτω ας μην έβαζαν Γερμανικά στην Αμερική! 40 φόρες πάνω απο το όριο! ξεχάσαν να σας πουν οτι στην Αμερική πχ στην Καλιφόρνια έχει αλλα όρια, πιο αυστηρά, εντύπωση βεβαία κάνει πως αμερικάνικα αυτοκίνητα 3000 cc και 4000 cc δεν έχουν πρόβλημα!

Η υπόθεση βρομάει απο παντού! ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ(ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ!

Όσο άφορα ένα κρυφό λογισμικό το οποίο ανίχνευε τις προσπάθειες μέτρησης εκπομπών καυσαερίων του οχήματος και το έθετε σε μία διαμόρφωση «χαμηλών εκπομπών» για να περνά με άνεση τη μέτρηση. Ένα πρόγραμμα ενεργοποιείτο μόνο όταν γινόταν η μέτρηση των τιμών των ρύπων(?) δλδ είχε radar το αυτοκίνητο να εντοπίζει όταν το μετρούν;;

Ας το δεχτούμε! τους ρύπους τους μετράς απο την εξάτμιση άρα θέλουν να μας πουν οτι καταλάβαινε ολα τα όργανα το αυτοκίνητο και έλεγε κάτσε να ρίξω τους ρύπους!ακομα και όταν αυτά τα όργανα δεν εκπέμπουν σήμα!!, πράγματι μοιάζει κούφο! το πιο λογικό λογισμικό ειναι οτι ένα αυτοκίνητο σταματημένο οπως όταν περνάει έλεγχο να μειώνει τους ρύπους πχ σε φανάρια, οτι κάνουν οι Αισθητήρες λάμδα σε μηχανές βενζίνης!! πολύ εύκολα λοιπόν κάποιος με κακές προθέσεις μπορεί να πει αυτό που γυρίζει παγκόσμια !Μονό που άρχισε απο την Αμερική οπως τόσα αλλα ειναι ύποπτο! το όλο θέμα μοιάζει με την μασονική απατη με τους διδύμους πύργους! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΡΥΠΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ ΤΣΑΜΠΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ

Post A Comment:

8 comments

Ανώνυμοςείπε...

το λογισμικό δούλευε με το τιμόνι, όσο το τιμόνι έμενε ακίνητο το αμάξι ήταν σε οικονομική λειτουργία, έτσι το καταλάβαινε το λογισμικό, και οι εξυπνάδες ότι το καταλαβαινε η εξάτμιση είναι περιττές

george-aetosείπε...

Έχει καμιά διάφορα; ακίνητο το αμάξι ήταν σε οικονομική λειτουργία ! το λες και μόνος σου!
Άρα αυτό που λέμε ήταν ετσι φτιαγμένο ώστε να μην καίει πολύ και βγάζει ρύπους όταν ειναι σε φανάρια οπως λέμε πιο πάνω!
Η απατη της Volkswagen που ειναι λοιπόν; θα ήθελα μια τεκμηριωμένη απάντηση εξ Αμερικής !!!
όσο για την εξάτμιση αυτά λένε κατι ξένες εβραιοκοινουμενες ιστοσελίδες! υπονοούν οτι τα αυτοκίνητα χειραγωγουσαν τα όργανα! αλλα καμιά τεκμηρίωση τι και πως!
Άπλα βρήκαν πάτημα σε μια τεχνολογία να μην βγάζει ρύπους όταν ειναι σταματημένο οπως δείχνει!
έχασαν οι αμερικάνικες εταιρίας χρήμα μάλλον! απο τις πωλήσεις της Volkswagen στην Αμερική! και εκεί κάνουν κουμάντο οι εταιρίες σε μεγαλύτερο βαθμό και όχι οι πολίτικοι μαριονέτες !

Ανώνυμοςείπε...

ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΑΝΕΒΑΖΩ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ(ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ! και έτσι να είναι εμένα δεν χαλάει καθόλου,,, φτάνει που την πάτησαν η γερμαναράδες..
NAKOS

Κωστήςείπε...

Την απάτη την παραδέχτηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος του ομίλου που μάλιστα ζήτησε και επισήμως συγνώμη. Ποιον να πιστέψει τώρα κανείς, εκείνον ή εσένα;

george-aetosείπε...

Γιαυτό λέμε εκ τον έσω! πρόεδρος ειναι και ο σοιμπε ειναι εβραϊκό πιόνι αλλα δεν το λέει!
καλά που ζείτε; εκτός και νομίζουν κάποιοι οτι οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας ειναι ανεξάρτητοι γιαυτό κάνουν οτι λέει η Αμερική!

Ανώνυμοςείπε...

αετε περασεσ κτεο ποτε σου ?μαλλον οχι απο οτι καταλαβα !!οταν μετρουν τουσ ρυπουσ μετρανε στο ρελαντη και μετα μετα σε 2000 σαλ και 3000 και 4000σαλ!!
μεχρη τησ 4000 ειχε χαμηλεσ μετρησησ ,οταν κουνουσεσ το τιμονη ομοσ αυτα ανεβεναν 40 φορεσ επανο !!ειναι λιγικο ?οχι δεν ειναι ,γιατι σε κανενα κτεο δεν εισαι μεσα και να κουνασ το τιμονι οποσ γουσταρησ !!οπωτε ειναι απατη φιλε μου !!!

george-aetosείπε...

Απορώ τι ευκολόπιστοι ειναι κάποιοι (θα μου πεις εδώ ξανά ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ!)
Κάτι πιο νέο έχει να πει κάνεις;; και δικό σου η άπλα αναπαραγάγεις οτι σου λένε;
δεν τους κάνει εντύπωση γιατι να το κάνει αυτό η Volkswagen! μια εταιρία τόσα χρονιά, θα έκανε τέτοια απατη να πουλήσει μερικά στους Αμερικανούς!
40 φόρες πάνω με τα δεδομένα Αμερικής !
ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΈΝΟ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑ !!!ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΆΛΩΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΗΔΕΝ ,
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!

(Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΔΗΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ! ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΟΙΠΜΕ )

george-aetosείπε...

Όσο για το κτεο ;; για αρχή δεν έχω καν Volkswagen και έχω περάσει πολλές φόρες απο αυτή την απατη για πληρώνεις !!
οπως τα τέλη κυκλοφορίας αλλα ξανά πληρώνεις διόδια! ειναι τόσα πολλά που τώρα πια τα έχουν δεδομένα! μόνο απο τα αυτοκίνητα και την βενζίνη βγαίνουν ολα τα δάνεια μαζί με βίλες! άρα που χρωστάει η Ελλάδα? πουθενά ολα ειναι σχεδιασμένα με δηθεν κρίση σε όλες τις χώρες Ευρώπης και έρχεται η κατάργηση συνόρων

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications