ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ που ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ένα ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ  και καταρρίπτει τους πληρωμένους απατεώνες που λένε οτι αυτοί τα έφτιαξαν!
ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ που ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ένα ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΟ  και καταρρίπτει τους πληρωμένους απατεώνες να λένε οτι αυτοί τα έφτιαξαν!

Σε βίντεο έχει καταγραφεί η κατασκευή ενός αγρογλυφικό από ιπτάμενες φωτεινές σφαίρες. Είναι ένα υλικό που δεν συναντάει κανείς εύκολα... οι προσπάθειες απόκρυψης με πληρωμένους δηθεν οτι αυτοί τα φτιάχνουν έπεσε στο κενό! άσχετα που ειναι φύση αδύνατο να τα φτιάξει άνθρωπος μέσα σε μια νύχτα!

Στις 11/8/1996 στις 5πμ. τα ξημερώματα, ο John Weebly, ένας "θαυμαστής" των UFO, στην Αγγλία, είχε στήσει καρτέρι και περίμενε. Στάθηκε πολύ τυχερός. Αυτό όμως που κατέγραψε, πολλοί το αμφισβήτησαν ως κατασκευασμένο και απάτη.

Όμως, όταν το video εξατάστηκε από τον ειδικό Jim Delettoso, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το video δεν είχε υποστεί καμία επεξεργασία.

Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως, όπως όπως το συγκεκριμένο αγρογλυφικό, παρόμοια και τα περισσότερα από αυτά, έχουν φτιαχτεί από ανάλογες φωτεινές μπάλες, οι οποίες σίγουρα δεν είναι ανθρώπινης κατασκευής.

Κάποιοι λένε ότι αυτές οι φωτεινές σφαίρες δεν είναι UFO αλλά orbs, δηλαδή, ενεργειακές οντότητες που ζουν ανάμεσά μας...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications