Παιδί ηλικίας 10 ετών θυμάται την προηγούμενη ζωή του ως ηθοποιός του Χόλιγουντ του 1930!!

Για πάνω από μια δεκαετία, ο Δρ Τζιμ Τάκερ, καθηγητής της ψυχιατρικής και για μαθησιακά προβλήματα,στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, έχει μελετήσει τις περιπτώσεις των παιδιών συνήθως μεταξύ των ηλικιών 2 και 6, τα οποία λένε οτι θυμούνται προηγούμενη ζωή. Στο νέο του βιβλίο με τίτλο Back to Life, αναφέρει ότι περίπου το 70 τοις εκατό των παιδιών λένε ότι πέθαναν με βίαιο ή απροσδόκητο θάνατο στην προηγούμενη ζωή τους. Τα αγόρια αντιπροσωπεύουν περίπου τα τρία τέταρτα αυτών των θανάτων.

Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα κρούσματα σε χώρες όπου η μετενσάρκωση αποτελεί μέρος της θρησκευτικής κουλτούρας, αν και ο Δρ Τάκερ πιστεύει ότι δεν υπάρχει καμία συσχέτιση ανάμεσα στην αίσθηση της προηγούμενης ζωής, και της οικογένειας περί δοξασίες για την μετενσάρκωση.

Ένα στα πέντε παιδιά που ισχυρίζονται ότι βιώνουν παρελθοντική ζωή, λένε το ενδιάμεσο ας πούμε, το χρονικό διάστημα μεταξύ του θανάτου και της γέννησης, αν και δεν υπάρχει συνεκτικό όραμα για το τι θα μπορούσε να είναι. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι είναι στο σπίτι του Θεού , ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι περίμεναν κοντά στο σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους πριν από την επιστροφή στη ζωή.

Περαιτέρω έρευνα από τον Δρ Τάκερ έχει δείξει ότι τα παιδιά γενικά έχουν IQ άνω του μέσου όρου και δεν έχουν ψυχικές ή συναισθηματικά διαταραχές. Αλλά το πιο εκπληκτικό είναι ότι σχεδόν το 20 τοις εκατό των παιδιών που μελετήθηκαν έχουν σημάδια ή παραμορφώσεις πχ μια ουλή ή τραυματισμό που ταιριάζει στο πρόσωπο του οποίου θυμάται οτι έζησε το παιδί!.

Ο Δρ Τάκερ έχει μελετήσει περισσότερες από 2.500 περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης της Ryan, ένα αγόρι από το Midwest των Ηνωμένων Πολιτειών που ισχυρίστηκε ότι είναι η μετενσάρκωση ενός ανθρώπου που πέθανε πάνω από 50 χρόνια πριν.(σχόλιο είχα αναφέρει παλιότερα οτι ο χρόνος υπάρχει μόνο μαζί με το βάρος! με λίγα λογία μόνο στον υλικό κόσμο! ! και ας λένε τα δικά τους οι επιστήμονες της συμβατικής φυσικής, και ειναι δίκη άποψη αυτή! και όχι δεν έχω σπουδάσει κατι πάνω σε αυτό!) Αυτός ο άνθρωπος, ο Marty Martin, ήταν ένας παραγωγός ταινιών και ένας ισχυρός του Χόλιγουντ.

Νέα στοιχεία από παρελθοντική ζωή
Μαμά, δεν έχω κάτι να σας πω. ήμουν πολύ σημαντικός.
Αυτά ήταν τα λόγια που είπε στη μητέρα του ένα πεντάχρονο ενώ είχε πάει για ύπνο, σύμφωνα με το NBC News. ο Ryan, απο την Οκλαχόμα, είχε αρχίσει να έχει εφιάλτες μετά από τέσσερα χρόνια. Το επόμενο έτος, ο Ryan είπε στη μητέρα του ότι ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι του στο Χόλιγουντ , και θυμάμαι τις ιστορίες που σχετίζονται με την ηθοποιό Ρίτα Χέιγουορθ, ταξίδια στο Παρίσι και χορό στο Broadway. Ακόμη το αγόρι είπε ότι είχε ζήσει σε ένα δρόμο που περιείχε τη λέξη «ροκ».

"Οι ιστορίες τους ήταν τόσο λεπτομερής και εκτεταμένες, ήταν εντελώς αδύνατο για ένα παιδί της ηλικίας του, που θα μπορούσε να είχε βγάλει απο το μυαλό του" , δήλωσε η μητέρα του αγοριού, Cyndi Hammons,στο NBC News. "Στη συνέχεια βρήκαμε την εικόνα, και άλλαξε τα πάντα."

Η Cyndi είχε βαπτιστική στη χριστιανική θρησκεία, και δεν πιστεύει στη μετενσάρκωση ή προηγούμενες ζωές, και αποφάσισε να το κρύψει από τον σύζυγό της. Αλλά αφού άκουσε τις εκπληκτικές ιστορίες του γιου της, αποφάσισε να πάει στην τοπική βιβλιοθήκη για έρευνα, όταν βρήκε ένα βιβλίο που περιέχει μια φωτογραφία των δύο ανδρών στην ταινία του 1932 , μια νύχτα μετά (Νύχτα μετά από τη νύχτα ( 1932)) , με πρωταγωνιστή τον Mae West."Η μητέρα μου άλλαξε σελίδα στο βιβλίο, και μπορώ να πω ότι ήμουν εγώ" ,είπε ο μικρός Ryan,στο NBC News.

Η Cyndi δεν μπορούσε να βρει πληροφορίες σχετικά με τον άνθρωπο στο βιβλίο, έτσι ζήτησε βοήθεια. Τότε ήρθα σε επαφή με τον Δρ Τζιμ Τάκερ , ο οποίος έχει δαπανήσει περισσότερα από δέκα χρόνια μελετώντας το φαινόμενο των προηγούμενων ζωών στα παιδιά. βοήθησε στον εντοπισμό του άνδρα στη φωτογραφία, ηθοποιός Marty Martin, ο οποίος τελικά έγινε ένας σημαντικός στο Χόλιγουντ. Παραδόξως, μετά την εξέταση του Ryan, ο Δρ Τάκερ ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, 55 λεπτομέρειες απο την ζωή του Martin είχε αναφέρει το παιδί. Ο Martin είχε χόρεψε στο Μπρόντγουεϊ, ταξίδεψε στο Παρίσι, και ακόμη ζούσε σε ένα δρόμο που περιείχε τη λέξη «ροκ».

Αλλά ο Δρ Τάκερ διαπίστωσε ότι ο Ryan έδωσε μια λανθασμένη λεπτομέρεια για τη ζωή του Μάρτιν, λέγοντας οτι ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 61. Ο Δρ Τάκερ διαπίστωσε αρχικά ότι Martyn είχε πεθάνει το 1964 σε ηλικία 59, και όχι το 61. Ωστόσο, μετά από περαιτέρω διερεύνηση σε ιστορικά αρχεία, ο Δρ Τάκερ ανακάλυψε ότι ο Μάρτιν γεννήθηκε στην 1903 και όχι το 1905, όπως αναφέρεται στο πιστοποιητικό γέννησης, έτσι δήλωση του μικρού Ryan ήταν παράξενα σωστή .

Ο Ryan ήταν επίσης σε θέση να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένεια του Martin τους συγγενείς. Η κόρη του Μάρτιν είχε μεγαλώσει πιστεύοντας ότι ο πατέρας της είχε μια αδερφή, αλλά ο Ryan είπε πως είχε δύο. Ο Δρ Τάκερ ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει αυτό το συμπέρασμα. ο Ryan επίσης έδωσε με επιτυχία λεπτομέρειες σχετικά με πόσες φόρες είχε παντρευτεί ο Martin, πόσα παιδιά είχε, και λεπτομέρειες σχετικά με το επάγγελμά του.

"Αν κοιτάξετε την εικόνα ενός άνδρα χωρίς καμία λεπτομέρεια σε μια ταινία, και στη συνέχεια μου πείτε για τη ζωή του, δεν νομίζω ότι πολλοί από εμάς θα ήταν σε θέση να μιλήσουν για τη ζωή του Marty Martin" , δήλωσε ο Δρ Τάκερ στο NBC Νέα. "Ωστόσο, ο Ryan είχε πολλές λεπτομέρειες που πραγματικά ταιριάζουν με τη ζωή του Marty."

Ο Ryan εξήγησε τα πάντα για τη ζωή του Martin και ήταν αλήθεια. Ο ηθοποιός είχε παντρευτεί τέσσερις φορές. Έγινε πολύ πλούσιος, και ο ίδιος και η τελευταία του σύζυγο απόλαυσε μια πολύ πολυτελή ζωής. Ο Ryan είπε πως είχε ένα πράσινο αυτοκίνητο και ότι η σύζυγός του είχε ένα μαύρο αυτοκίνητο. Ακόμα οτι ζούσε σε ένα όμορφο σπίτι με μια μεγάλη πισίνα, όπως αυτή που περιγράφει ο Ryan.

Τώρα που ο Ryan ειναι 10 χρόνων, έχει τις αναμνήσεις από τη ζωή του Marty Martin, και σύμφωνα με τον Δρ Τάκερ, πιθανότατα με τα χρονιά να τα ξεχάσει όλα, και θα θυμάται την εμπειρία σαν να ήταν ένα όνειρο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications