Αρχαία τεχνολογία  θεών! που ξεπερνάει την σημερινή στο Mahabharata, και τα ιπτάμενα Vimanas.

Ο Δρ Raghavan υποστηρίζει ότι έγγραφα αιώνων στα σανσκριτικά (η κλασική γλώσσα της Ινδίας και του Ινδουισμού αποδεικνύουν ότι οι εξωγήινοι από το διάστημα επισκέφθηκαν το έθνος του.

Πενήντα χρόνια μετα από την έρευνα και μελέτης σε αυτά τα αρχαία έγγραφα με πείθουν ότι υπάρχουν όντα που ζουν σε άλλους πλανήτες, και ότι επισκέφθηκαν τη γη, κάπου το 4, 000 π.Χ., λέει ο μελετητής.

Υπάρχουν συναρπαστικές πληροφορίες για ιπτάμενες μηχανές, ακόμα και για φανταστικά όπλα επιστημονικής φαντασίας, που μπορούν να βρεθούν σε μεταφράσεις των Βεδών στα ινδικά έπη, και άλλα αρχαία σανσκριτικά κείμενα.Στο Mahabharata, δεν υπάρχει η έννοια της θείας φώτισης, αλλα όπλα ακτίνων, ακόμη και ένα είδος υπνωτικού όπλου.Και στο Ραμαγιάνα , υπάρχει μια περιγραφή του Vimanas, ή ιπτάμενες μηχανές, που πετούν σε μεγάλα ύψη με τη βοήθεια του υδράργυρου .

Αυτά ήταν διαστημικά οχήματα παρόμοια με τους λεγόμενους σήμερα (ιπτάμενους δίσκους που αναφέρουν σε όλο τον κόσμο σήμερα ) . Το Ramayana περιγράφει ακόμη ένα όμορφο άρμα που λάμπει, ένα υπέροχο θειικό αυτοκίνητο που επιταχύνει μέσω του αέρα(?). Σε ένα άλλο απόσπασμα, υπάρχει αναφορά ενός άρματος που δείχνει σαν ένα φεγγάρι».

Οι αναφορές στο Mahabharata δεν είναι λιγότερο εντυπωσιακές:
το υπέροχο άρμα ανέβηκε σε ένα βουνό με σύννεφα και με πολύ φασαρία. Ένα άλλο απόσπασμα λέει το εξής: πέταξε με το Vimana του μια τεράστια ακτίνα η οποία ήταν τόσο λαμπρή όσο ο ήλιος και έκανε έναν θόρυβο σαν τον κεραυνό μιας καταιγίδας.Στο αρχαίο Vymanka-Shastra (επιστήμη της αεροναυτικής), υπάρχει μια περιγραφή των Vimana: Μια συσκευή που μπορεί να πάει με τη δική του δύναμη, από το ένα μέρος στο άλλο ή να κάνει τον γύρο της Γης.

ο Δρ Raghavan επισημαίνει, "το κειμένο γίνεται ακόμη πιο εκπληκτικό, 31 κομμάτια από τα οποία αποτελείται η μηχανή, συμπεριλαμβανομένου ενός είδος φωτογράφησης από καθρέφτη!! Το κείμενο απαριθμεί επίσης 16 είδη από μέταλλο που απαιτούνται για την κατασκευή του.. οχήματος:.. `Μέταλλα κατάλληλα, 16 είδη` όμως μόνο τρία από αυτά είναι γνωστά σε μας σήμερα !!!

ο Δρ. Κρίσνα, καθηγητής Αεροναυτικής στο Ινδικό Ινστιτούτο Επιστημών στο Bangalore. λέει, «τα αρχαία ινδικά κείμενα αναφέρονται σε αεροναυπηγική,σε διαστημόπλοια, ιπτάμενες μηχανές, αρχαίοι αστροναύτες." Η μελέτη στα σανσκριτικά κείμενα με έχει πείσει ότι η αρχαία Ινδία ήξερε το μυστικό σε ιπτάμενες μηχανές και ότι οι μηχανές ήταν φτιαγμένες από διαστημόπλοια που έρχονται από άλλους πλανήτες.

Οι παραδόσεις των Vedic της Ινδίας λένε ότι είμαστε τώρα στην τέταρτη εποχή της ανθρωπότητας. Οι Βέδες αποκαλούν τις εποχές "Η Εποχή του χρυσού", "Η Εποχή του άργυρου", και "Η Εποχή του Χαλκού" και είμαστε τώρα, σύμφωνα με τις γραφές τους στην "Εποχή του Σιδήρου". Τα σανσκριτικά κείμενα είναι γεμάτα με αναφορές σε Θεούς που έκαναν μάχες στον ουρανό με τα Vimanas που ήταν εξοπλισμένα με όπλα!

Για παράδειγμα, υπάρχει μια αναφορά στο Ραμαγιάνα το οποίο λέει το εξής:
Το σκάφος του Puspaka που μοιάζει με τον Ήλιο και ανήκει στον αδελφό μου, έκανε άσκηση ο ισχυρός Ravan? ,το εξαιρετικό σκάφος πηγαίνει παντού κατά βούληση .... το σκάφος που μοιάζει με ένα φωτεινό σύννεφο στον ουρανό. ".. Και ο βασιλιάς [Ράμα] πήρε το εξαιρετικό σκάφος της Raghira, και σηκώθηκε ψηλά στην ατμόσφαιρα.
Στο Mahabharata, μαθαίνουμε ότι ένα άτομο που ονομάζεται Asura είχε ένα Vimana με δώδεκα πήχεις περιφέρεια, με τέσσερις τροχούς . Το κείμενο είναι ένα πραγματικό χρυσωρυχείο πληροφοριών σχετικά με τη σύγκρουση μεταξύ θεών που έλυναν της διαφορές τους με όπλα προφανώς τόσο θανατηφόρα όσο και σήμερα ίσως κ πιο χειρότερα

Εκτός από τα πάρα πάνω απίστευτα αυτά που αναφέρει, τα κείμενα γράφουν τη χρήση άλλων θανατηφόρων όπλων. «Dart Indra « λειτουργεί μέσω ενός κυκλικού κάτοπτρου. Όταν ενεργοποιηθεί, παρήγαγε μια ακτίνα φωτός, η οποία εστιάζονταν σε κάθε στόχο, . Σε μία συγκεκριμένη ανταλλαγή, ο ήρωας, ο Κρίσνα, κυνηγάει τον εχθρό του τον Salva, στον ουρανό, όταν το Vimana του Salva, η Saubha γίνεται αόρατο!. Απτόητος ο Κρίσνα έβαλε φωτιές αμέσως με ένα ειδικό όπλο.

Πολλά άλλα φοβερά όπλα περιγράφονται, αρκετά Μάλιστα, στο Mahabharata, αλλά το πιο τρομακτικό απ 'όλα είναι το ένα που χρησιμοποιείται κατά του Vrishis.
Οι Gurkha έφεραν γρήγορα και ισχυρά Vimana και τα εξαπέλυσαν εναντία σε τρεις πόλεις των Vrishis και Andhakas ένα βλήμα με όλη τη δύναμη του Σύμπαντος. Μια πυρακτωμένη στήλη καπνού και φωτιάς,λαμπρή σαν δέκα χιλιάδες ήλιους, Ήταν το άγνωστο όπλο, ένας γιγαντιαίος αγγελιοφόρος του θανάτου μετέτρεψε σε στάχτη το σύνολο της φυλής των Vrishnis και Andhakas.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ότι σχετίζονται με ανάλογες αναφορές σε άλλους αρχαίους πολιτισμούς.Η επιπτώσεις του Κεραυνού έκαναν αναγνωρίσιμα τα πτώματα μονό από το δαχτυλίδι. Προφανώς, εκείνοι που σκοτώθηκαν ήταν τόσο καμένα τα πτώματα τους που δεν μπορούσες να τους γνωρίσεις.
Οι επιζώντες πήραν λίγο αιθέρα, καθώς προκάλεσε να πέσουν τα μαλλιά και τα νύχια τους,αυτά ειναι αποτελέσματα της ραδιενέργειας!.

Ίσως το πιο ανησυχητικό και οι προκλητικές πληροφορίες εδώ, σχετικά με τους ισχυρισμούς αυτούς τους μυθικού Vimanas στα αρχαία κείμενα είναι ότι υπάρχουν κάποια σχεδία που περιγράφει πώς να φτιάξεις ένα τέτοιο σκάφος, οι οδηγίες είναι αρκετά ακριβής, Στα σανσκριτική Samaraanganasutraadhaara που είναι γραμμένο:
Ισχυρά και ανθεκτικά πρέπει να είναι τα υλικά για να γίνει το Vimana, σαν ένα μεγάλο πουλί από ελαφρύ υλικό.και μέσα να έχει τον κινητήρα με τον υδράργυρο Η μυστική δύναμη του υδράργυρου του δίνει ώθηση και απίστευτη ταχύτητα, ένας άνθρωπος που κάθεται μέσα μπορεί να ταξιδέψει μια μεγάλη απόσταση στον ουρανό. Οι κινήσεις των Vimana είναι τέτοιες ώστε να μπορεί να ανέβει κατακόρυφα, να κατέβει κάθετα,να κινείται λοξά προς τα εμπρός και προς τα πίσω (ufo?). Με τη βοήθεια των μηχανημάτων οι άνθρωποι μπορούν να πετάξουν στον αέρα και τα θεϊκά όντα μπορούν να κατέβουν στη γη! .

Η Hakatha (Νόμοι των Βαβυλωνίων) δηλώνει αρκετά ξεκάθαρα: Το προνόμιο της λειτουργίας μιας πτητικής μηχανής είναι μεγάλη. Η γνώση της πτήσης είναι η πιο αρχαίες απο τις κληρονομιές μας. Ένα δώρο από "εκείνους από ψηλά" .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications