Άλλη μια ταινία που γίνεται Πραγματικότητα! το FBI σκοπεύει να συλλέξει το DNA όλων των πολιτών
Ο Απόλυτος έλεγχος στις ΗΠΑ: Το FBI σκοπεύει να συλλέξει το DNA όλων των πολιτών

Αναδημοσίευση | Στα τέλη του 2014, το FBI κυκλοφόρησε μια βιομετρική βάση δεδομένων δισεκατομμυρίων δολαρίων, που ονομάζεται Next Generation Αναγνώριση.

Από την επίσημη έναρξη της,έχει ενθαρρύνει τις δυνάμεις κρατικών και τοπικών αρχών, επιβολή νόμου να στείλουν φωτογραφίες, δακτυλικά αποτυπώματα,και αμφιβληστροειδές σαρώσεις, φωτογραφίες τατουάζ και ουλές, και να συλλέγονται δείγματα DNA από ανθρώπους σε όλη τη χώρα με τη βάση το κέντρο δεδομένων του FBI.

Για να διευκολυνθεί την διαδικασία μαζικής συλλογής των δειγμάτων DNA, το Κογκρέσο των ΗΠΑ έχει διαθέσει έναν προϋπολογισμό ύψους 117 εκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά των μηχανών ταχείας επεξεργασίας του DNA.

Ένας δικαστής στο Μέριλαντ έχει προειδοποιήσει για το τι συμβαίνει: "Μην κάνετε κανένα λάθος: από τώρα και στο εξής μπορούμε να συλλέξουμε το DNA σας, και θα μπει σε μια εθνική βάση δεδομένων, αν συλληφθεί κάποιος για οποιονδήποτε λόγο "...

Η Ίρις, το Παράθυρο της Ψυχής

Τώρα που κολλάει αυτό με την ταινία; (αμφιβληστροειδές σαρώσεις) που θα εχουν οι νέες ταυτότητες ! όσοι δεν έχουν δει την ταινία, θέλει να πει οτι η μετενσάρκωση υπάρχει οπως έλεγαν οι αρχαίοι

Μπορεί να μην ειναι τα μάτια οπως λέει η ταινία αλλα οι εκλεκτοί γνωρίζουν. Τυχαία υπάρχουν οι αμφιβληστροειδές σαρώσεις στις νέες ταυτότητες η μήπως ειναι όπως στην ταινία?

Σε μια ταινία που καταφέρνει να μπλέξει τη φαντασία με την επιστήμη, το ρομάντζο με το μυστήριο και το συναίσθημα με τη λογική, σε ένα εκλεκτικό παζλ που δίνει απαντήσεις θέτοντας άπειρες ερωτήσεις.

Η σοφιστικέ έκπληξη επιστημονικής φαντασίας της χρονιάς 2014, βραβευμένη ήδη στο Σάντανς και σκηνοθετημένη από τον 35χρονο Μάικ Κέιχιλ. Είναι τα μάτια του ανθρώπου το «παράθυρο» της ψυχής του; Αυτή είναι και η αρχή μιας συναρπαστικής κινηματογραφικής εμπειρίας και μιας επιστημονικής ανακάλυψης που μπορεί να αλλάξει την ανθρωπότητα.

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο μοριακός βιολόγος Ιαν συναντά και γοητεύεται σε ένα πάρτι από μια άγνωστη, της οποίας τα μάτια θα ζητήσει να φωτογραφήσει. Τα δικά του, όμως, έχουν ψυχή πίσω τους;

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

 

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

As a film It looks promising.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications