Δυστυχώς οι δύο λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι το 1821 και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές
Για τους ανιστόρητους και εξυπνάκηδες που ξέρουν μόνο ιστορία που θέλουν, εκκλησιά Εβραίοι κράτος! μέσα απο τα κέντρα αποβλάκωσης μυαλών σχολειά!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Τόλμησε να βεβηλώσει τη μνήμη των ηρώων πολεμιστών της επανάστασης του 1821 και να επιχειρήσει να μας διαφωτίσει για τη δήθεν ειρηνική συμβίωση των δύο λαών. Αυτοί που θυσιάστηκαν υπέρ πίστεως και πατρίδος, θεωρούνται ξεβράκωτοι από τον οικουμενικό διώκτη των ορθοδόξων. Μόνον ένας τουρκόσπορος θα μπορούσε να δηλώσει κάτι τέτοιο.

Πλήρης υποταγή στις βουλές της Άγκυρας. Οι λέξεις αυτοθυσία και αγάπη για την πατρίδα, είναι άγνωστες για αυτόν. Το μόνο που γνωρίζει, είναι να προσκυνά τους αντίχριστους αφέντες του, να προδίδει και να πουλάει τα ιδανικά και τα αξιώματα που δήθεν πρεσβεύει. Ένα πράγμα όμως δεν πρέπει να ξεχνά, αυτός και οι όμοιοί του. Ότι έχουνε γνώση οι φύλακες.

Η άνωθεν συγκλονιστική πατριαρχική δήλωση, έγινε μία μόλις εβδομάδα πριν την ενθρόνισή του σε οικουμενικό Πατριάρχη στις 2 Νοεμβρίου του 1991 και δημοσιεύτηκε από τις εφημερίδες «Ελεύθερη Ώρα» (30 Οκτωβρίου 1991) και «Αυριανή» (26 Δεκεμβρίου 1991).

Η κοινή συλλειτουργία με τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο στην Κων/πολη και στην Ι. Μ. Ξενοφώντος, και η κοινή περιοδεία τους τον Αύγουστο του 1999 - με θερμούς εναγκαλισμούς και αλληλοπροσφωνήσεις σεβασμού και εκτίμησης - απέδειξαν ότι συμπορεύονται στις αιρετικές αρχές του Οικουμενισμού. Ο ανυποψίαστος ελληνικός λαός - ευαίσθητος σε ζητήματα θρησκευτικής πίστεως - επιφύλαξε θερμή και εγκάρδια υποδοχή στους περιοδεύοντες.

Ο νυν Αρχιεπίσκοπος ξέρει πολύ καλά να αναπτερώνει το πατριωτικό αίσθημα των ελλήνων, να δημαγωγεί και να συναρπάσει τα πλήθη. Πριν εκλεγεί Αρχιεπίσκοπος είχε δηλώσει: «ταυτότητα ή οποιαδήποτε ηλεκτρονική κάρτα με το γραμμωτό κώδικα bar code, είναι σφράγισμα και δεν πρέπει να το δεχθούμε».

Σήμερα σιωπά, αποφεύγοντας να πάρει θέση σε ένα ζήτημα που αφορά τη σωτηρία της ψυχής των ανθρώπων. «Ας πράξει έκαστος όπως νομίζει». Ο προκαθήμενος της εκκλησίας απέφυγε να πάρει συγκεκριμένη θέση και να ταχθεί υπέρ ή κατά των ταυτοτήτων, στις οποίες θα αναγράφεται ο αριθμός 666, (Ημερησία, 20-10-1998).

κατά την επίσκεψή του στην Ξάνθη, τον Οκτώβριο του 1998, συναντήθηκε με τον μουφτή της Ξάνθης - ο οποίος είναι ο θρησκευτικός ηγέτης των μουσουλμάνων της Θράκης. Αφού κατά παράβαση των ιερών κανόνων άκουσε τους ύμνους προς τον Αλλάχ, δεν δίστασε να δηλώσει: «Οι μουσουλμάνοι κατά το θρήσκευμα είναι αδερφοί μας» καθώς και «Χριστιανοί και μουσουλμάνοι δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Όλοι υμνούμε και δοξάζουμε τον ίδιο Θεό » (Καθημερινή, 11-10-98).

Όχι κ. Xριστόδουλε, δεν υμνούμε, ούτε δοξάζουμε τον ίδιο Θεό. Η αρχή του «όλοι στον ίδιο Θεό πιστεύουμε», είναι θεμελιώδης αρχή του οικουμενισμού, την οποία με λόγους και με έργα καλλιεργείτε.

Έργα τα οποία ξεκίνησαν πριν πολύ καιρό. Το καλοκαίρι του 1982 μετείχε σε εσπερινό των ουνιτών στη Ρώμη, όπου ανέγνωσε τον «προοιμιακόν» και συμπροσευχήθηκε με τους αιρετικούς, κατά παράβαση των ιερών κανόνων. Έχει χοροστατήσει σε αγγλικανικό εσπερινό στο Derby της Αγγλίας, ενώ το 1991 - ως αποκορύφωμα της οικουμενιστικής του δράσης - συμμετείχε στον οικουμενιστικό καρναβάλι της Καμπέρα.

Όλα τα παραπάνω δεν γράφονται με εμπάθεια, αλλά με αγωνία για την αφύπνιση και την ενημέρωση των ελλήνων, που οφείλουν να υψώσουν το ανάστημά τους, να αγωνιστούν υπέρ πατρίδος, και όχι να κάνουν υπακοή στις παρανομίες των δεσποτάδων και τα σχέδια του σιωνισμού.

Δεν αξιώθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και ο Οικουμενικός Πατριάρχης κατά την κοινή περιοδεία τους να καταθέσουν ένα στεφάνι στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους άγνωστους ήρωες που θυσιάστηκαν. Αξιώθηκαν όμως να καταθέσουν στεφάνια υπέρ των εβραίων!!!!!!!. και έχεις κάποιους ανιστόρητους που λένε οτι η εκκλησιά ήταν υπέρ της επανάστασης! να ειναι καλά τα εβραϊκά/κομμουνιστικα βιβλία ιστορίας του σχολείου!

Post A Comment:

1 comment

Εδώ είναι ο ενθρονιστήριος λόγος του οικουμενικού Πατριάρχη, για όποιους ενδιαφέρονται: https://www.scribd.com/doc/288508814/ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ-ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΗΡΙΟΣ-ΛΟΓΟΣ

Διάφοροι ανεύθυνοι αναδημοσιεύουν το γνωστό εμπαθές πρωτοσέλιδο από την συγκεκριμένη φυλλάδα, ποτέ όμως τον δήθεν πρωτότυπο «λόγο» του πατριάρχη ή τις εύλογες αντιδράσεις σύσσωμου του ελληνισμού (πιθανότατα και όλων των βαλκανικών λαών, οι οποίοι έζησαν τουρκοκρατία), εάν είχαν γίνει ποτέ τέτοιες τερατώδεις δηλώσεις... Πρόκειται για καραμπινάτη ΑΠΑΤΗ, hoax.

Κάποιοι είναι για γέλια, με τις παλιοημερολογίτικου τύπου «τρικλοποδιές» και συκοφαντίες που διασπείρουν εναντίον ενός κατά πάντα άξιου ιεράρχη. Θα ήθελα να δω τους συκοφάντες και μίζερους να είναι για μία έστω μέρα πατριάρχες στην Πόλη των 20 εκατομμυρίων Τούρκων, με τις ευθύνες της διαποίμανσης της Εκκλησίας ανά τον κόσμο ολόκληρο... Δεν πειράζει, ο πατριάρχης υπομένει τις συκοφαντίες και προχωρά, ο πατριάρχης ΘΑ ΑΓΙΑΣΕΙ με την καθημερινή σταύρωση που του επιφυλάσσουν οι εξ Ελλάδος γραικύλοι...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications