Η Ζωή στον Άρη καταστράφηκε από μια πυρηνική επίθεση, λέει φυσικός και μπορεί να είμαστε οι επόμενοι
Η Ζωή στον Άρη καταστράφηκε από μια πυρηνική επίθεση, λέει φυσικός και μπορεί να είμαστε οι επόμενοι

Ένα σεβαστός φυσικός και συγγραφέας, o John Brandenberg, ισχυρίζεται ότι ευφυής ζωή άνθισε κάποτε στον Άρη -αλλά εκμηδενίστηκε από μια πυρηνική επίθεση τόσο έντονη ώστε άφησε τον πλανήτη κρύο και άψυχο.

Ο συγγραφέας έχει ζητήσει να πραγματοποιηθεί άμεσα μια επανδρωμένη αποστολή στον πλανήτη -σε περίπτωση που κινδυνεύουμε από τους εισβολείς που «σκότωσαν» τον Άρη.

Ο John Brandenberg, δήλωσε ότι πολλά από τα πυρηνικά ισότοπα στην ατμόσφαιρα του Άρη «μοιάζουν με αυτά από τις βόμβες υδρογόνου στη Γη» και υποθέτει στο νέο του βιβλίο, Θάνατος στον Άρη, ότι μια ανθρωποειδής φυλή ζούσε κάποτε εκεί αλλά αφανίστηκε.

Αυτός ο πολιτισμός στον Άρη προφανώς χάθηκε λόγω μιας ολοκληρωτικής πλανητικής καταστροφής άγνωστης προέλευσης , γράφει, επικαλούμενη κρατήρες ορατούς στην επιφάνεια κοντά στο Curiosity Rover.Ήταν μια τεράστια πυρηνική επίθεση;

Πολλοί φυσικοί πιστεύουν ότι ένα γεγονός όπως ένας χτύπημα αστεροειδή μπορεί να κατέστρεψε το μαγνητικό πεδίο του Άρη και ως εκ τούτου την ατμόσφαιρα, στο μακρινό παρελθόν -αλλά ο Brandenberg πιστεύει ότι ο πλανήτης μπορεί να έχει σκοτωθεί από άλλο πολιτισμό ή ακόμα και μια αδίστακτη τεχνητή νοημοσύνη.

πιστεύει ότι ο πλανήτης μπορεί να έχει σκοτωθεί από άλλο πολιτισμό ή ακόμα και μια αδίστακτη τεχνητή νοημοσύνη

Επίσης προειδοποιεί ότι θα μπορούσαμε να είμαστε οι επόμενοι.
Ο Brandenberg ισχυρίζεται ότι οι κρατήρες στην επιφάνεια του πλανήτη θα μπορούσε να είναι απόδειξη του πυρηνικού πολέμου από το μακρινό παρελθόν (Φωτογραφία: NASA)

για τα UFO
Ο Brandenberg υποδηλώνει ότι ο λόγος που ποτέ δεν ακούσαμε σήματα από ευφυείς πολιτισμούς -γνωστό ως παράδοξο του Fermi -είναι ότι αφανίστηκαν. Προειδοποίησε ότι η Γη μπορεί να είναι στα πρόθυρα του να «παρατηρείται» - και να εξοντωθεί από τις ίδιες δυνάμεις.

«Ο αστρονόμος Edward Harrison πρότεινε ότι ένας σημαντικός παράγοντας της συντόμευση της διάρκειας ζωής των πολιτισμών ήταν μεγαλύτεροι επιθετικοί πολιτισμοί που θα εξαφανίσουν τους νέους πολιτισμούς από τη στιγμή που γίνονται ανιχνεύσιμοι μέσω των ραδιοφωνικών εκπομπών. Το κίνητρο για τέτοιες πράξεις γενοκτονίας θα ήταν η αποφυγή του ανταγωνισμού αργότερα», γράφει.

Το Γυαλί στον Πλανήτη Άρη δείχνει Πυρηνικό Πόλεμο;
O παράξενοw κυκλοφοριακός σηματοδότης σε σχήμα βράχου σε φωτογραφία από το ρόβερ Curiosity στον Άρη. Οι λάτρεις του διαστήματος βλέποντας το Mars ρόβερ να περιφέρεται στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη σταμάτησαν στις αναζητήσεις τους αφού ο εξερευνητής εντόπισε -ένα φανάρι. Η NASA εκπέμπει φωτογραφίες από το διάστημα από το κινητό ρομπότ της Curiosity που προσγειώθηκε στο «κόκκινο» πλανήτη, τον Αύγουστο του 2012. Ο Τζο Σμιθ, 45 ετών, παρατήρησε μια "προεξοχή" βράχου στη γωνία του βίντεο που μοιάζει περιέργως σαν ένα φανάρι.

Ο Τζο, δημοσιογράφος στο χώρο των βίντεο, από το Μπρίστολ, δήλωσε: «Έχω παρακολουθήσει τις εικόνες από τη NASA από την αρχή και τις βλέπω στην ιστοσελίδα της NASA καθημερινά.

Ο Brandenberg ισχυρίζεται ότι οι «κατασκευές» που φαίνονται στην επιφάνεια του Άρη θα μπορούσαν να είναι στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο πολιτισμός άνθισε κάποτε εκεί (Εικόνα:SWNS)

Ο Brandenberg ισχυρίζεται ότι οι «κατασκευές» που φαίνονται στην επιφάνεια του Άρη θα μπορούσαν να είναι στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο πολιτισμός άνθισε κάποτε εκεί (Εικόνα:SWNS)
Είναι πιθανό ότι η διαστρική γειτονιά μας περιέχει δυνάμεις εχθρικές προς τους νέους, θορυβώδη, πολιτισμούς, όπως εμείς. Αυτές οι εχθρικές δυνάμεις θα μπορούσαν να κυμαίνονται από πράγματα όπως οι εξωγήινοι ως την Τεχνητή Νοημοσύνη» με μια μνησικακία ενάντια στο αίμα και τη σάρκα

Το πιο επικίνδυνο πράγμα για τη νοήμονα ζωή, δείχνει ο Brandenberg, μπορεί να είναι μια άλλη νοήμονα ζωή - αλλά μαθαίνοντας το μπορεί να είναι μια ευκαιρία να επιβιώσουμε από την οποιαδήποτε δύναμη κατέστρεψε τον Άρη.

Η “άγνωστη’’ ιστορία του πλανήτη Γη
Η ανακάλυψη του νεκρού πολιτισμού στον Άρη, του οποίου το τέλος ήταν προφανώς καταστροφικό και οφείλεται σε άγνωστες αιτίες, ενισχύει την κατανόησή μας, ότι ο κόσμος μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο μέρος και απαιτεί μια δυναμική απάντηση από την ανθρώπινη φυλή, για να μειωθεί η πιθανότητα ότι θα χαθούμε με τον ίδιο τρόπο

Η πιο πιθανή αιτία του θανάτου της Κυδωνίας -η περιοχή των πυραμίδων και του προσώπου στον Άρη, είναι η μεγάλη πρόσκρουση αστεροειδούς από τη λεκάνη επιπτώσεων Lyot, που προκάλεσε την κατάρρευση του συστήματος του θερμοκηπίου του Άρη, είναι ένας κίνδυνος του κόσμου που γνώριζουμε

Ωστόσο, η δεύτερη πιθανή καταστροφή, είναι ένα ζευγάρι μεγάλων και ανώμαλων πυρηνικών εκδηλώσεων, με επίκεντρο προφανώς κοντά στη Κυδωνία και επίσης κοντά στη περιοχή Γαλαξίας, που δεν άφησε κρατήρες και είναι πολύ πιο δύσκολο να κατανοηθεί. Για το λόγο αυτό, πρέπει να μεγιστοποιήσουμε τις γνώσεις μας για το τι αποκαλύφθηκε στον Άρη και αυτό απαιτεί μια διεθνή ανθρώπινη αποστολή

Ο Nigel Watson, συγγραφέας του εγχειριδίου έρευνα Haynes UFO, λέει, "ο John Brandenberg δεν είναι το πρώτο πρόσωπο που δείχνει ότι ο Άρης «δολοφονήθηκε» από πυρηνικές εκρήξεις. Συγγραφείς που προώθησαν την ιδέα ότι αρχαίοι αστροναύτες επισκέφθηκαν και έζησαν στη Γη χιλιάδες χρόνια πριν, ισχυρίζονται ότι ιερά κείμενα, όπως τα Σουμεριακά έπη και το κακό αντίγραφο τους η Βίβλος αλλά και τα ελληνικά και ινδικά έπη αναφέρουν τις πυρηνικές εκρήξεις".

Διαστημικοί Πόλεμοι πριν από 400.000 χρόνια
«Τονίζουν ότι καταγραφές όπως αυτή στη Γένεση, «ο Κύριος έβρεξε πάνω στα Σόδομα και Γόμορρα θειάφι και φωτιά από τον Κύριο από τον ουρανό». Θραύσματα λιωμένου γυαλιού στην έρημο της Λιβύης επίσης πιστεύεται ότι είναι απόδειξη πυρηνικού πολέμου ή ατυχήματος 28 εκατομύρια χρόνια πριν. Πιστεύουν επίσης ότι ο θρυλικός πολιτισμός της Ατλαντίδας καταστράφηκε από ατομικά όπλα.

Στις παρυφές της άγριας κερδοσκοπίας και στις εικασίες, πιστεύεται ότι υπήρχε ένας πλανήτης που ονομάζεται Maldek* που τροχιά του ήταν μεταξύ του Άρη και του Δία. Ο πληθυσμός του έγινε εγωιστής, τεμπέλης και διψασμένος για εξουσία

Οι συνέπειες ήταν, σύμφωνα με την Κοινωνία των Aetherius: Εξερράγη μια βόμβα υδρογόνου και κατέστρεψε ολοσχερώς τον πλανήτη Maldek και δολοφόνησε στο σύνολο τον πληθυσμό σε μια εκτυφλωτική λάμψη αποπνικτικής φλόγας. Το μόνο που μένει τώρα είναι από εκείνον τον όμορφο πλανήτη είναι η ζώνη των αστεροειδών *Maldek αλλιώς ο πλανήτης Φαέθων...

Φαέθων: Θανάσιμος κίνδυνος για τη Γη μας!
«Αν και η θεωρία του John Brandenberg στηρίζεται σε πιο στέρεο έδαφος, εξακολουθεί να ανέρχεται σε κερδοσκοπία που βασίζεται στο σημερινό επίπεδο ευαισθητοποίησης των ημερών μας από τη δύναμη των πυρηνικών όπλων και τον φόβο μας για κακή χρήση τους. Είναι μια προειδοποίηση ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε το ίδιο στο δικό μας πλανήτη και υπογραμμίζει την πεποίθηση πολλών επιστημόνων ότι δεν έχουμε εντοπίσει ευφυή ζωή αλλού στο σύμπαν, επειδή ορισμένοι πολιτισμοί σ' αυτό το σημείο θα εξαφανιστούν είτε μέσω καταστροφής ή από αυτοκαταστροφή».

Συγγραφή-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα
Βιβλιογραφία:Το βιβλίο του John Brandenberg Dead Mars, Dying Earth

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, βάση δίκης μου ερευνάς των στοιχείων οπως έχει αναφερθεί σε ποστ όντως έχουν πέσει πυρηνικά στην Γη οι κάλοι θεουληδες για τους θνητούς ! ειδικά ο ινδικός Σίβα! ο κλεμμένος θεός απο Εβραίους μόνο κάλος και αγαθός δεν ήταν! και φυσικά μόνο θεός δεν ήταν αλλα εξωγήινος! ινδικά επη mahabarata... η δεύτερα παρουσία αν έρθει αντί να τους σώσει οπως περιμένουν και τους κοροϊδεύουν οι θρησκείες, θα πάνε σαν τα πρόβατα για σφαγή δις άνθρωποι! οπως έχει ξανά κάνει ο αγαθουλης θεούλης στα Σοδομα και Γομορα ! χαχα! άλλη φορά να μην είστε πρόβατα! οι λίγοι εκλεκτοί έχουν υπόγεια καταφύγια! για αυτό τον λόγο!!

οπως στην φώτο θα πάνε αδιάβαστοι δις άνθρωποι ! γιαυτό τους κρατούν κοιμισμένους! ολα τα ΜΜΕ!!!! και σελίδες αποβλάκωσης ! Vimanas αληθινό Star Wars 5000 χρόνια πριν! ποιοι θεοί Δαρβίνος και πράσινα άλογα! post για λίγους! μέρος πρώτο,

Post A Comment:

2 comments

Η ζωή στον Άρη χάθηκε απ τα ίδια εσπεριδοειδή που έχουμε κι εμείς στα έγκατα της γης μας όπου εγκαθίστανται οι μικρόσωμοι και οι μεγαλόσωμοι γκρι εκείνος ο πλανήτης σε μερικές δεκαετίες γίνεται ένας έρημος πλανήτης, το ίδιο έκαναν στην Αφροδίτη στον Ερμή και στον Άρη, ξεκινούν να δίνουν εντολές στις διοικούσες αρχές να ψεκάζουν τον ίδιο τον πλανήτη τους με διάφορες επικίνδυνες ουσίες και για την χλωρίδα και για την πανίδα. Ότι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην δική μας γη. Μεταλλαγμένα τρόφιμα που δεν αναπαράγονται, ψεκασμοί με οξείδια μετάλλων και χημικών ουσιών καρκινογόνα στειρογόνα και αλλεργιογόνα ενάντια στην ανάπτυξη μικροοργανισμών και την ίδια την πανίδα στην γη. Τα συμπεράσματα; Δικά σας!!!

Η ζωή στον Άρη χάθηκε απ τα ίδια ερπετοειδή που έχουμε κι εμείς στα έγκατα της γης μας όπου εγκαθίστανται οι μικρόσωμοι και οι μεγαλόσωμοι γκρι εκείνος ο πλανήτης σε μερικές δεκαετίες γίνεται ένας έρημος πλανήτης, το ίδιο έκαναν στην Αφροδίτη στον Ερμή και στον Άρη, ξεκινούν να δίνουν εντολές στις διοικούσες αρχές να ψεκάζουν τον ίδιο τον πλανήτη τους με διάφορες επικίνδυνες ουσίες και για την χλωρίδα και για την πανίδα. Ότι ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην δική μας γη. Μεταλλαγμένα τρόφιμα που δεν αναπαράγονται, ψεκασμοί με οξείδια μετάλλων και χημικών ουσιών καρκινογόνα στειρογόνα και αλλεργιογόνα ενάντια στην ανάπτυξη μικροοργανισμών και την ίδια την πανίδα στην γη. Ελέγχουν την ζωή στην γη κι έχουν χρηματοδοτήσει κυβερνήσεις ώστε να μην έχουν ανεξέλεγκτες γεννήσεις, Να περιορίζουν και εί δυνατόν να μειώνουν τους πληθυσμούς των ανθρώπων για να δώσουν την θέση τους στα ερπετόμορφα ανθρωποειδή σε όλες τις χώρες της γης. αν δεν το καταφέρουν αυτό τότε θα ερημώσουν την γη μέσα σε ένα 24ωρο όλη την πανίδα και μετά θα φύγουν σε άλλο πλανήτη.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications