O τηλεκατευθυνόμενος κομήτης #67Ρ δεν είναι κομήτης;;;ΒΙΝΤΕΟ
O κομήτης #67Ρ δεν είναι κομήτης;;;ΒΙΝΤΕΟ

Αν ο κομήτης δεν είναι κομήτης, αλλά ένα είδος τηλεκατευθυνόμενου δορυφόρου;;;
Δείτε τις εικόνες και το βίντεο σχετικά με τον ισχυρισμό ότι ο 67Ρ κομήτης μόνο κομήτης δεν είναι... Τη Δευτέρα, 11 Αυγούστου ο Γιουτουμπίστας «Secureteam10», λαμβάνει ένα παράξενο e-mail, το οποίο προερχόταν απο κάποιον μέσα από την ESA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος.

Το e-mail με δύο φωτογραφίες από τον κομήτη/ δορυφόρο περιλάμβανε συγκλονιστικά νέα. Αλλά ήταν αρκετά δύσκολο να καθοριστεί η αυθεντικότητα του μηνύματος που έλαβε... Ψάχνοντας δεν κατάφερε να βρεί τον ESA αποστολέα.

Το μήνυμα έχει περάσει μέσα από διαφορετικά πρόξι, καθιστώντας το αδύνατο να βρεθεί η διεύθυνση IP του αρχικού αποστολέα....

Η ειδική μονάδα προσγείωσης της ESA, η Rosetta το εξερεύνητικο όχημα του διαστήματος θα σταλθεί για «περαιτέρω έρευνα και για στρατιωτικούς σκοπούς» σύντομα στον "κομήτη"!
  Οι φωτογραφίες της ESA είναι πραγματικά εντυπωσιακές, εάν είναι αληθινές.... φωτογραφίες απο κατασκευές/δομές και ένα δίσκο επάνω στον κομήτη....που σε άλλες εικόνες είναι επεξεργασμένες με τις δομές καμουφλαρισμένες.

Δεν είναι περίεργο το γεγονός οτι τα μάτια της ESA είναι στραμμένα επάνω στον κομήτη, την στιγμή που χιλιάδες άλλοι κομήτες ταξιδεύουν σχεδον στην ίδια απόσταση απο τη γη;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications