Συνέντευξη του  Υπουργού Εθνικής Άμυνας του Καναδά για τους εξωγήινους εδώ δεν είναι συνωμοσίες κύριοι!! αποκλειστικότητα
εξωγήινοι

Διετέλεσε Υπουργός Εθνικής Άμυνας του Καναδά το 1960, στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου - και όταν αποσύρθηκε, δήλωσε δημοσίως ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, καθώς και ορισμένοι επισκέπτες από το εξωτερικό διάστημα έχουν έρθει πραγματικά εδώ, στον πλανήτη Γη.Είναι φαντασίωση; Paul Hellyer

Σοφία : Σήμερα είστε ένα πολύ διάσημο πρόσωπο, ένας πρώην Καναδός υπουργός Άμυνας, που πιστεύει ότι οι κοσμικές μορφές ζωής είναι στη Γη. Είναι υπέροχο που είστε στην εκπομπή μας. Γιατί λέτε ότι τα UFO είναι τόσο πραγματικά όσο τα αεροπλάνα που πετάνε πάνω από τα κεφάλια μας;

Paul Hellyer: Επειδή ξέρω ότι είναι εκεί. Στην πραγματικότητα, επισκέπτονται τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια, και αυτό είναι μία από τις περιπτώσεις που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, αν μπορείτε να μου δώσετε δύο ή τρία λεπτά για να απαντήσω. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, το 1961, υπήρχαν περίπου 50 UFO που σχημάτιζαν ομάδες που πέταγαν στα νότια της Ρωσίας με την Ευρώπη και η Ανώτατη Συμμαχική Διοίκηση ήταν σχεδόν έτοιμοι να πατήσουν το "Panic", αλλά γύρισαν και πήγαν στο Βόρειο Πόλο. Αποφάσισαν να ερευνήσουν το θέμα, κράτησε 3 χρόνια.

Και αποφάσισαν, και ήταν απολύτως βέβαιοι ότι οι τέσσερις τύποι εξωγήινων - τουλάχιστον - επισκέπτονται αυτόν τον πλανήτη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Έχουμε μια μακρά ιστορία των ΑΤΙΑ και, φυσικά, υπήρξε πολύ μεγαλύτερη δραστηριότητα κατά τις τελευταίες δεκαετίες, από τότε που εφευρέθηκε η ατομική βόμβα,

ανησυχούν ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά όπλα και πάλι, και επειδή είναι η ενότητα του Σύμπαντος. Και αυτό δεν επηρεάζει μόνο εμάς αλλά και άλλα ανθρωποειδή στο διάστημα. φοβούνται ότι μπορεί να ήμαστε τόσο ηλίθιοι που θα χρησιμοποιήσουμε και πάλι πυρηνικά όπλα, και θα ήταν πολύ κακό για εμάς και για αυτούς.

Σοφία: Κανένας σοβαρός μελετητής δεν έχει επιβεβαιώσει δημοσίως στοιχεία για επαφές με εξωγήινους - γιατί οι επιστήμονες δεν επιβεβαιώνουν τα γεγονότα, αν υπάρχουν;

Paul: Φοβάμαι ότι θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά για να αναγνωρίσουν την πραγματικότητα. Ακόμη και αν κατέχουν τουλάχιστον το 10 τοις εκατό έρευνας που έκανα τα τελευταία 8 χρόνια. Θέλω να πω, μπορούν να το κάνουν ακόμα πιο γρήγορα. Αλλά ίσως χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο, καθώς δεν είχαν στρατιωτικό υπόβαθρο (όπως εγώ), αλλά υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα βιβλία που λένε όλες αυτές τις ιστορίες. Οι παρατηρήσεις αυτές έχουν πιστοποιηθεί από περισσότερους από έναν μάρτυρα, καθώς και από ραντάρ, και οι εξωγήινοι έχουν προσγειωθεί σε διάφορα μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας.

Υπήρξε μια πολύ γνωστή περίπτωση, δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του τόπου, αλλά το επεισόδιο αναφέρθηκε ευρέως εκείνη την εποχή. Ο άνθρωπος έγραψε ένα βιβλίο γι 'αυτό, και στη συνέχεια αγόρασε τα δικαιώματα για τη γαλλική έκδοση, έτσι ώστε η πληροφορία δεν έχει παγκόσμια διανομή ...
  Υπάρχει μόνο πολλά στοιχεία. Αν κάποιος αφιερώσει ένα μικρό χρόνο για έρευνας και μελέτη, αυτό θα είναι αρκετό. Μερικοί άνθρωποι ενδιαφέρονται, και άλλοι απλώς να πω, Ξέρεις, είναι απλά φανταστικό δεν υπάρχει τίποτα.

Επειδή είμαι γνωστός στο ευρύ κοινό για το θέμα αυτό, κατά πάσα πιθανότητα, μου στέλνουν 3-4 γράμματα την εβδομάδα από οπουδήποτε από όλο τον κόσμο, από ανθρώπους που ήταν μάρτυρες παρατήρησης. Και ορισμένοι από αυτούς τους πήραν πράγματι επί των σκαφών τους, καθώς και μερικοί από αυτούς, στην πραγματικότητα, έχουν μεταφερθεί σε άλλο πλανήτη. Αυτή η πληροφορία είναι ... είναι άκρως απόρρητο.

Τα πάντα είναι τοποθετημένα έτσι ώστε η κυβέρνηση δεν μιλά γι 'αυτό. Αλλά αν θα ακούσετε πληροφοριοδότες και τους ανθρώπους που εργάστηκαν στη βιομηχανία, που ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει, θα εκπλαγείτε με το πόσο πολλές πληροφορίες έχουν.

σοφία: υπάρχει ένα σαφές πρόβλημα. Μερικοί από εκείνους που ανέφεραν ότι είδαν UFO και απήχθησαν από εξωγήινους, έχει αποδειχθεί ότι το έχουν πράξει, για να γίνουν διάσημοι, για να βγάλουν λεφτά - ή απλά για διασκέδαση. Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα;

P: Θα πρέπει να δαπανηθεί πολύ χρόνος προσπαθώντας να αποδείξεις την αλήθεια ... χρησιμοποιούμε την έκφραση - «να διαχωριστεί η ήρα από το σιτάρι» και απαιτεί πολλή προσπάθεια. Όταν ήμουν υπουργός, έβλεπα τα μηνύματα. Και όταν τους δοκίμαζα, περίπου 80 τοις εκατό, 8 από τα 10, δεν ήταν πραγματικά, μερικά ήταν η Αφροδίτη ή σχηματισμούς από πλάσμα, ή μια ντουζίνα άλλα πράγματα, αλλά ένα 15 τοις εκατό ή 20 τοις εκατό, δεν υπήρχε καμία εξήγηση, και ήταν μια πραγματικά Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα.

Σε μια διάσκεψη, την οποία παρακολούθησα, ... ήταν στο Λας Βέγκας ... υπήρχε η απόδοση του τύπος που έγραψε ένα βιβλίο σχετικά με το ατύχημα. Και υπήρχαν δεκάδες περιπτώσεις, και πολλές από αυτές είναι πολύ - πολύ καλά τεκμηριωμένες, ώστε θα ήταν αδύνατο να αγνοήσουμε αυτά τα στοιχεία, και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η πτώση των εξωγήινων σκαφών είναι πραγματικές.

Σ: Είχατε ποτέ τη δική σας συνάντηση με εξωγήινους;

P: Όχι, δεν είχα συναντήσει εξωγήινους. Είδα ένα UFO, περίπου 120 χλμ βόρεια του Τορόντο, στη λίμνη Muskoka, όπου έχω ένα εξοχικό σπίτι. Πριν από δύο χρόνια, την Ημέρα των Ευχαριστιών, που γιορτάζεται τον Οκτώβριο ... [η γυναίκα μου ] Είπε ότι ήθελε να βγει έξω να δούμε τα αστέρια, ... Δεν είμαι οπαδός της νυχτερινής ζωής ... αλλά έβαλα το καπέλο μου και πήγα μαζί της. Κοίταξε στο ανατολικό τμήμα του ουρανού και είπε: Υπάρχει ένα αστέρι! Ω, υπάρχει κάτι πολύ πιο φωτεινή από ό, τι ένα αστέρι" και κοίταξα εκεί, και κοιτάζουμε το UFO.Διήρκεσε περίπου 20 λεπτά. Και ήταν σίγουρα ένα UFO, γιατί μπορούσε να αλλάξει τη θέση του στον ουρανό σε τρία ή τέσσερα δευτερόλεπτα.δεν υπήρχαν δορυφόροι που θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό, επίσης, δεν ήταν από τον διαστημικό σταθμό. δεν μπορεί να κινηθεί τόσο γρήγορα, έτσι κι αλλιώς.

Σ: Λοιπόν,το κοίταζες ακριβώς όπως ένα αστέρι.P: Έμοιαζε σαν ένα αστέρι! Σ: Δεν ξέρω αν έχετε διαβάσει την Αγία Γραφή ποτέ ή όχι, αλλά νομίζω ότι το άστρο της Βηθλεέμ που ήταν ένας από τους "Θεούς" ήταν ένα ufo!.
 (σχετικό ποστ εδώ )

S: πράγματι είχαν μια συνάντηση με τους εξωγήινους. στην πραγματικότητα αυτοί οι εξωγήινοι πως μοιάζουν; Θέλω να πω, όλα αυτά είναι ενδιαφέρον - πώς μπορώ να ξέρω αν βλέπω έναν εξωγήινο, αν με απαγάγει; Σ: Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να ρωτήσω, πόσα είδη υπάρχουν;

Συνήθιζα να πιστεύω ότι είναι από δύο έως δώδεκα είδη.στην αποστολή του Απόλλων ο αστροναύτης Edgar Mitchell, ο οποίος έφτασε στο Τορόντο πριν από λίγα χρόνια, και είχα δείπνο μαζί του, συμφώνησε ότι υπάρχει μια σειρά από δύο έως δώδεκα είδη. Αλλά οι πρόσφατες εκθέσεις που έλαβα από διάφορες πηγές λένε ότι υπάρχουν περίπου 80 διαφορετικά είδη, και κάποια από αυτά μοιάζουν με μας, και θα μπορούσαν να περπατήσουν στο δρόμο και δεν τους γνωρίζουμε, περνώντας μία από τις περιπτώσεις. Αυτοί είναι αυτούς που λέμε "Nordic ξανθούς" και «Σκανδιναβούς» , η οποίοι συνεργασία σήμερα με την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στη Νεβάδα.

εξωγήινοι

έχουν και γυναίκες ντυμένες ως καλόγριες που πήγαν στο Λας Βέγκας για να κάνουν μια αγορά, και δεν είχαν εντοπιστεί από κανέναν. Έχω ένα φίλο ο οποίος είδε έναν από τους άνδρες με τα πόδια σε οδό. Ήταν διαφορετικοί από τους ανθρώπους. Επιπλέον, υπάρχει ένα Short Grey, όπως λέγονται, και είναι αυτοί που βλέπετε στα περισσότερα κινούμενα σχέδια. Έχουν πολύ - πολύ λεπτά χέρια και πόδια, είναι πολύ μικροί, και έχουν ένα μεγάλο μεγάλο κεφάλι και μεγάλα, μεγάλα καστανά μάτια. Αλλά υπάρχουν διάφορα είδη, και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι διαφορετικά είδη, επειδή ξέρουν ότι είναι όλα διαφορετικά. οι Grays άλλοι,αυτούς θα τους καταλάβετε, γιατί ποτέ δεν έχετε δει κάτι τέτοιο πριν. Αλλά αν δείτε ένα από τους «Σκανδιναβούς», ίσως πείτε, "Ω, αναρωτιέμαι αν αυτός είναι κατά πάσα πιθανότητα από τη Δανία ή κάπου αλλού."

Sophie Σεβαρντνάντζε Συνέντευξη του καναλιού RT (Russia Today) φυσικά αυτά τα κάνουν γάργαρα εδώ στην χωρά της αποβλάκωσης! δεύτερο τα πάντα είναι αληθινά, άλλα έχουν κάνει τον κόσμο να λέει για συνωμοσίες! και τέλος, τελικα άλλοι κάνουν κουμάντο στην ΓΗ άλλοι που δεν είναι από εδώ, ΑΠΟΔΟΣΗ ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (απαγορεύεται η αντιγραφή σε blog με www,katoxika hellasnow και όλη η κλίκα ! )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications