Κινέζοι  έκαναν   επιτυχή προσγείωση στο φεγγάρι και αποκαλύπτουν  ότι η Αμερική δεν έκανε  κανένα βήμα στο φεγγάρι
 προσγείωση στο φεγγάρι

πάνω από τέσσερις δεκαετίες περάσαν από τότε που ο Neil Armstrong είπε το περίφημο Αυτό είναι ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα γιγάντιο άλμα για την ανθρωπότητα όλο και περισσότερο οι άνθρωποι ισχυρίζονται ότι δεν πάτησε το πόδι του έξω από αυτόν τον πλανήτη.

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας από καιρό πίστευαν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ απελπισμένα να νικήσει τους Ρώσους στο αγώνα του διαστήματος , δημιούργησε την προσσελήνωση με τον Armstrong και Buzz Aldrin σε μια μυστική αποστολή γυρισμάτων που Θα μπορούσε να είναι ταινια του Hollywood, μέσα στην περιοχή 51, και σκηνοθεσία του σκηνοθέτη Stanley Kubrick, αφού η ταινία του A Space Odyssey Η Οδύσσεια του Διαστήματος το 1968 δείχνει ότι υπήρχε εκείνη την εποχή η τεχνολογία για να δημιουργούν τεχνητά χώρο και εφέ.

εκτός από αυτό οι ειδικοί λένε υπάρχουν τόσες αποδείξεις ότι όλα αυτά ήταν φτιαγμένα οπως σε ταινίες , μπορείτε να δείτε τον Aldrin στο στήσιμο της Αμερικανικής σημαίας και στη συνέχεια να κυματίζει στο φεγγάρι, ένα γεγονός που δείχνει σαφώς την παρουσία αιολικής ενέργειας, η οποία είναι αδύνατη στο κενό του διαστήματος. τώρα υπάρχουν και κάποια νέα στοιχεία που θα αποδεικνύουν την θεωρία συνωμοσίας των ΗΠΑ,

η Κίνα με ένα μη επανδρωμένα δορυφόρο ,το Chang'e 3 έκανε μια επιτυχής προσγείωση στο φεγγάρι, σύμφωνα με την κινεζικά κρατικά ΜΜΕ. Πρόσφατες εικόνες του σεληνιακού rover δεν δείχνουν καμία απόδειξη για επανδρωμένη προσσελήνωση των ΗΠΑ , οι εικόνες αποκαλύπτει επίσης ότι το σεληνιακό χώμα είναι καφέ και όχι γκριζωπό οπως της στάχτης από της εικόνες που παρέχονται από τη NASA. Ποιος λέει ψέματα; μάλλον η ΝΑSΑ

ρομποτικό rover
Όπως αναφέρθηκε από την κινεζική κρατική τηλεόραση, το Chang'e-3 προσγειώθηκε με επιτυχία στο φεγγάρι μετά από 13-ημερών ταξίδι από τη Γη. το σκάφος μεταφέρει ένα ρομποτικό rover που ονομάζεται Yutu Jade Κουνέλι στην κινεζική γλώσσα, που επρόκειτο να τρέξει στο έδαφος αρκετές ώρες αργότερα για να ξεκινήσει την εξερεύνηση Sinus Iridium, ή Rainbow Bay, μια σχετικά ομαλή πεδιάδα από στερεοποιημένη λάβα.η Εθνικής Υπηρεσίας Διαστήματος της Κίνας δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του σεληνιακού εδάφους, που είναι προφανώς ότι δεν είναι γκριζωπό, είναι ένα καφετί χρώμα.

Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι η επιφάνεια του φεγγαριού είναι πραγματικά ανοικτό καφέ με σκόρπια βράχια, προφανώς, πιο ανοιχτό χρώμα. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι ίσως αυτό είναι πραγματικά η πρώτη φορά που έχουμε μια στενή και ανεξάρτητη άποψη της σεληνιακής επιφάνειας στο αρχικό του χρώμα.

Ενώ από την άλλη πλευρά, άλλοι θεωρητικοί συνωμοσίας έσπευσαν να πουν ότι η Κίνα απλά ετοιμάσει μια άλλη ψεύτικη προσσελήνωση. Ένας από αυτούς είναι ο ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος της Νέας Ζηλανδίας, Colin Craig. Ο πολιτικός είπε δημοσίως ότι δεν πιστεύει στην προσγείωση στο φεγγάρι από τους Κινέζους. Και προφανώς, οι φωτογραφίες ελήφθησαν από την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ινδία, δεν είναι πραγματικές ο άνθρωπος δεν έχει πάει ποτέ στο φεγγάρι.

ο Τσεν Qiufa, διευθυντής Εθνικής Υπηρεσίας Διαστήματος (CNSA)της Κίνας , δήλωσε ότι "όλοι ήταν έκπληκτοι όταν το rover έφτασε, και δεν βρήκαν κανένα αποδεικτικό στοιχείο σχετικά με την άφιξη του ανθρώπου στο φεγγάρι. " Αυτές οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις φαίνεται να συμπίπτουν με εκείνων των πολλών εργαζομένων της NASA που ισχυρίστηκαν ότι δεν υπάρχει αμερικανική σημαία στο φεγγάρι, σεληνάκατο ή επανδρωμένα οχήματα, ή εργαλεία ή άλλα αντικείμενα που ανήκαν σε επανδρωμένες διαστημικές αποστολές.

η NASA είχε ζητήσει από την Κίνα να αναβάλει την αποστολή στο φεγγάρι. δήλωσε ότι ανησυχεί σοβαρά για τους απώτερους στόχους της αποστολής στο φεγγάρι από τους κινέζους ηγέτες. Πρόσφατα, η ρωσική ιστοσελίδα "Vesti" ανέφερε ότι στόχος της Κίνας ήταν να μετατρέψει το φεγγάρι σε μια "Death Star", ένα μέρος όπου μεγάλης κλίμακας βαλλιστικές δοκιμές θα πραγματοποιούνται σε μια ζώνη απογείωσης για σκάφη εξερεύνησης του διαστήματος. Το έργο αυτό συμπίπτει με τις δηλώσεις του τον Πρόεδρο της Κίνας Xi Jinping, ο οποίος δήλωσε ότι θα πρέπει να συσταθεί η Κίνα ως υπερδύναμη.

τι συμβαίνει πραγματικά στο φεγγάρι; Φαίνεται ότι οι τελευταίες εικόνες από την Κίνα Εθνικής Υπηρεσίας Διαστήματος (CNSA) δείχνει σαφώς ότι οι ΗΠΑ το έκανε για να δείξει στον κόσμο ότι αυτοί ήταν οι μόνοι ικανοί να φτάσουν στο σεληνιακό έδαφος, άλλοι πιστεύουν ότι είναι άλλη μια ψεύτικη προσγείωση ακριβώς όπως το rover "Curuosity". ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.Στα ελληνικά "έγκυρα" site και MME άκρα σιγή γιαυτό! φοβούνται μην θίξουν τα αφεντικά τους;; άσε που ειναι και αυτό ένα ψέμα απο τα πολλά που μας έμαθαν στα σχολειά τους!© ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

πάρτε και αποδείξεις για την μέγα απατη!!!!γιατι κάποιοι δεν θέλουν να χαλάσουν αυτά που τους έμαθαν στα σχολειά! και να ήταν μόνο αυτό ψέμα καλά θα ήταν! το 80% στα σχολειά ειναι ψέμματα!(πάλι το έχουμε αποδείξει εδώ!) και αν πήγαν πήγαν πολύ αργότερα το 80 ίσως! και απο τότε δεν ξανά πάτησε κάνεις εκεί! τα λένε σε αλλα ποστ τον λόγο! που δεν ειναι για τους θνητούς αυτά!(άλλο ένα δείγμα οτι οι "έγκυρες" σελίδες ειναι πλήρως ελεγχόμενες!στην ΕΛΛΑΔΑ)

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Αν η ΟΕΑ εχει δικιο, οι κινεζοι δεν εχουν στειλει τιποτα στο φεγγαρι.
Απο την αλλη, αν διαβασεις την ΟΕΑ.... μαλλον δεν ταχουν και 300σια.

Ανώνυμοςείπε...

To lathos den einai sto xroma tou fegariou alla sto oti anemize I simea areas den iparxi oute kena aeros opos Len kapioi anoiti kena aeros sto keno aeros ?? Ekei einai olo to them a kai giati na to kanoun auto ? Tin periodic ekini itan se psixro polemo me tin Rossia kai itan mia kinisi entiposiasmou kai dinamis oi deuteri (stin pragmstikotita oi protoi ) itan oi rosoi tr gt epikrstei oti oi amerikanei pigan sto fegari skoma kai tr den ksero

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications