17χρονος στην Κρήτη, συνελήφθη γιατί μετέφερε 25 κιλά σαλιγκάρια (!)

Σε λίγο καιρό και ακομα και γιαγιάδες θα μπουζουριάζουν οι σοβιετικοί αστυνομικοί επειδή μάζεψαν χόρτα , και οι ελληνόφωνοι θα τους λενε με νομούς πως αυτο ειναι έγκλημα, και πως οποιος μαζεύει χόρτα προκαλεί την "κλιματική κρίση" , ακομα και αν φυτέψεις ντομάτες στην άυλη σου, μαζέψεις νερό της βροχής κτλ κτλ

Ένας 17χρονος συνελήφθη στην Κρήτη, καθώς εντοπίστηκε να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα σαλιγκαριών, τα οποία κατασχέθηκαν (θα τα φανε οι αστυνομικοι ?). Ο ανήλικος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα .

Ο οποιος λειτουργεί ως εργαλείο των ελληνόφωνων που βγάζουν τους ψυχοπαθείς νομούς, τι θα πάει να κανει ακριβώς ? για να αποδείξει οτι δεν ειναι ελέφαντας σε ένα χρήσιμο goim το οποίο λειτουργεί ως ρομπότ των ελληνόφωνων και κανει ευαγγέλιο τους νομούς τους ? σαν τα άναρχο-ορκ που οτι και να πεις το μονο επιχείρημα που λενε ειναι οτι είσαι φασίστας επειδή ετσι τους έχουν μάθει οι ελληνόφωνοι να λενε σε όσους δεν λενε τα παραμυθία τους και μην δείχνουν οτι η νοημοσύνη τους ειναι μηδαμινή όποτε σε λενε φασίστα στην πυρα και ξεμπερδεύουν.

Η σαν τα ματ τα οποία ειναι επίσης ίδιας νοημοσύνης με τα άναρχο-ορκ τους, ετσι και δωσεις εντολη θα πλακωσουν και την μανα τους σαν σκυλοι και μετα θα πάνε σπίτι τους σαν να μην εγινε τιποτα, αυτο εννοουμε οταν λεμε πως χωρις διποδα του Γιαχβε που υπηρετουν την εκλεκτη φυλη του δεν μπορουν να κανουν τιποτα και αυτα ολα δειχνουν οτι υπαρχουν παρα πολλα στην Ελλαδά που ουδεμια σχεση εχουν με αρχαιους μυστες τυπου Πλατωνα, και εχεις και τα αλλα "πατριωτικα" διποδα να σου λενε για καθαρο ελληνικο DNA, οταν ο μισος πλυθησμος της Ελλαδας ειναι αυτο που λενε οι ιδιοι στα "ιερα βιβλια" τους "χρησιμα Goim " .

Σύμφωνα με το neakriti.gr ο 17χρονος με καταγωγή από τη Βουλγαρία συνελήφθη την περασμένη Τρίτη από αστυνομικούς των ΤΑΕ Μεσαράς. Μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν χωρίς δίπλωμα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 25 κιλά σαλιγκάρια.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε περιοχή του δήμου Αρχανών Αστερουσίων, ενώ ο 17χρονος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Ο ανήλικος παραβίασε μια σειρά από νόμους με την κυριότερη παράβαση να αφορά την προστασία της χλωρίδας και πανίδας (!) και αυτο φαίνεται εντελώς φυσιολογικό εκει στο neakriti.gr ενώ για αυτους που βαζουν φωτιες επι σκοπου τους αφήνουν αν πιασουν κανεναν κατα λαθος και δουν οτι ειναι δικο τους αναρχο-ορκ,ρωτάνε οι ελληνόφωνοι: ποιος εμπρηστή πιάσατε εκεί στην άνω ραχούλα? και αμέσως μεσώ facebook που έχουν στενή σχέση και δεν κανουν μονο σκόπιμη μείωσης απήχησης αλλα βλέπουν και προσωπικά μηνύματα, βλέπουν αν ειναι δικό τους ορκ , όποτε μετα λένε στην άνω ραχούλα να τον αφήσει ελεύθερο ,πόσες φόρες έχετε ακούσει αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ? αυτο ακριβώς ειναι , τα goim οι εισαγγελείς λειτουργούν ο σκυλια ότι λεει ο νόμος του σατανά κάνουν, πως γίνεται να έχουν διαφορετική μεταχείριση ανάλογα ποιον έχουν πιάσει ενω εχουν τους ιδιους νομους? άρα παίρνουν εντολες και ειναι μελή σατανο-συμμορίας και οι ιδιοι που τους εβαλε εκει,αλλιως θα έπιαναν και τα άναρχο-antifa ως εγκληματική οργάνωση επειδή ετσι λεει ο νόμος .

Σαν λέμε ο νόμος λέει πως όποιος δεν αποδέχεται τους σατανιστές επειδή η ίδια η φυλη τους ειναι απο κακό ειναι φασίστας ρατσιστης φυλάκιση 6 ετών, και με δικες τους λεξεις ταμπελες που εχουν και νομικη υποσταση! και όμως τοσο εύκολα ελέγχουν ολόκληρο το κόσμο ακόμα και με νομούς χάριν στα goim τους , εδώ μια συμμορία τους που δεν την έφτιαξαν καν γιατροί αλλα οι ιδιοι το 1945 για ευνοήτους λογούς αφου οι "κακοι ναζι" γνωριζαν , όπως και την χρηματοδοτούν ελέγχει την παγκόσμια ιατρική και τα νοσοκομεία χωρις καν να ειναι γιατροι οι ιδιοι , μιλάνε για τον λεγόμενο ΠΟΥ .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications