Στους 17 οι νεκροί από την  θεομηνία λένε - Πάλι καλά που έπιασαν  γυναικά για fake news

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι άνδρες του λιμενικού σώματος στο Νότιο Πήλιο. Συγκεκριμένα, νωρίτερα σήμερα εντόπισαν σορό άνδρα στην βραχώδη παραλία Μουρτιά.

Η σορός περισυνελέγη από το πλοίο του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για εξέταση και ταυτοποίηση.

Αν το άτομο αποτελεί έναν από τους πολίτες που θεωρούνταν αγνοούμενοι οι νεκροί θα φτάσουν τους 17 συνολικά δηλαδή δεν έχουν πει καν ποσοι ειναι οι αγνωουμενοί αλλά εβγαλαν πορισμά ότι γυναικα ελεγε fake news επειδή έλεγε για δέκαδες θύματα που ήδη οι ίδιοι μέσα απο εγκυρες πηγες τους έχουν πει για 17 αρα δεν ελεγε ψεματα αφου μαζι με τους αγνωουμενους θα πανε πανω απο 20 .

Και μην περιμένετε να πληρώσουν πρόστιμο για ψυχική οδύνη οι υπηρετες του αυτου που ξερετε ως σατανα , το πολύ πολύ να την στείλουν στα γκούλαγκ , δεν πιστεύουμε να ηταν καμια που έλεγε για φασίστες ενώ σταλινοκομμουνιστες αστυνομία σκέψης οπως στην σοβιετική ένωση την κυνήγησαν ? αρκεί που έμαθαν στον όχλο αυτη μασονικη ταμπέλα ως κάτι κακό ενώ ειναι απο πατριώτες αντικομμουνιστες της Ιταλίας επι Μουσολίνι που τον κρέμασαν σαν αρνί οι δημοκράτες, δηλαδή οι μάζες όταν ξεστομίζουν αυτη λέξη συκοφαντούν τους πατριώτες και υμνούν τους συμμορίτες, και αυτο το κανουν ακομα και αυτοι που δηλωνουν σουπερ ντουμπερ πατριωτες, θα σωσουν το ποπολο απο τους συμμορητες με το να λενε τα ιδια με αυτους?

Αυτό και αν ειναι παράνοια του ίδιου πόπολου, τι χακαρισμα λεει ο αλλος ο δικος τους? άφου το έχουν κάνει ήδη σε πνευματικα κατωτερους γιατι αυτοι δεν εχουν λογικη και ανοιγουν τον δρομο στο κακο , και εχεις και καποιους εξυπνους να λενε πως φτασαμε ως εδω, οταν ορδές υποστηριζουν σταλινο-κομμουνιστες ως "πατριωτες" και να λένε για "φασιστικά μετρά" ενώ έχουν κάνει μέχρι και το ίντερνετ εντελώς κομμουνιστικό και τα παντα γύρω τους ειναι σοβιετικού τύπου, αυτοι να βλέπουν παντού "κακούς φασίστες" σαν άναρχο-κομμουνιστες, αλλα οι κακοί φασίστες για τον ηλίθιο λαό που συκοφαντούν με τέτοιο μένος και της απο εδω πλευράς γνώριζαν πριν 60-70 χρόνια τι θα γίνει αν πάρουν την εξουσία συμμορίτες της γνωστής φυλής και ιδού τα αποτελέσματα, μαλιστα πριν 100 έτη από μονοί τους έλεγαν "το μέλλον της φυλης μας ειναι ο διεθνής κομμουνισμός" αλλα που να τα βρει αυτα το ποπολο οταν το ιντερνετ το έχει για να πάταει like σε εγκυρες πηγες συμμορητων εδω και 10 ετή? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications