Η Φωτιά φαίνεται να έχει κάποιου είδους σατανική νόηση  και καίει επιλεκτικά την δημιουργία

Ενδιαφέροντα συμπεράσματα και επιβεβαιώσεις βγαίνουν ακομα και μέσα απο τα βίντεο των καναλιών του ίδιου του κακού επι της Γης, αλλα ως συνήθως οπως οι κολλημένοι με θρησκείες τα βλέπουν όλα θρησκευτικά ακομα και αν αυτα που γράφουν μέσα στα "ιερά κείμενα" έχουν σχέση με εξωγήινους μη ανθρωπινής μορφής και άκρως μοχθηρούς , (τοτε που δημιούργησαν τις φυλές τους εις στην Γη) , αυτοί τα βλέπουν ως αγγέλους του θεού ...

Έτσι και εδώ οι ορδές υλιστές που βλέπουν τα κανάλια τους και τις έγκυρες πήγες του κακού, ειναι αδύνατο να κατανοήσουν αυτα που βλέπουν με μη υλιστικό τρόπο οπως δεν εχουν καταλάβει και τόσα αλλα που ειναι μπροστά τους ή και μαζί τους ακριβώς επειδή ειναι υλιστές .

Αυτή την φορά βιντεο απο την εγκληματική σατανική συμμορία ονόματι MEGA που ακομα το θυμόμαστε να δείχνει άσχετους με όπλα απο εξωτερικό οτι ηταν της X.A και μαλιστα ο καθένας μπορούσε να βρει απο που ηταν αυτές οι φώτο με μια αναζήτηση άλλο που δεν το έκανε κανένας (!) πνίγηκε ο τοπος απο την δικαιωσυνη την αρετη και την ηθικη του οχλου λεμε! που δεν έχει ιχνος δικαιου, και ασχετα που ηταν ενα κομμα η μαζα με αυτο τον τροπο υποστηριζει το κακο που αυριο θα τους λεει ψεματα για αλλα θεματα και θα κανει τα ιδια και στους ίδιους οπως και τωρα απολαμβάνει το κακό που τάιζε τόσα χρονια και αυτα δεν ειναι τίποτα , (μα δεν ειναι όλοι σατανιστές εκεί στο MEGA! δεν εχει σημασία οποιος υπηρετεί το κακό γίνεται μέρος του κακού ), το βιντεο λοιπόν δείχνει έναν δικό τους να ειναι σε τρία αυτοκίνητα που έχουν καεί ενώ ειναι στην άσφαλτο και λεει μαλιστα οτι τα τζάμια έλιωσαν, το παράξενο εδω ειναι οτι ειναι στην άσφαλτο και επίσης απο τη μια μεριά που ειναι τα δεντρά δεν έχουν καεί , ειναι σαν πήραν φωτιά εκ των έσω τα αυτοκίνητα ή πήδηξε η φωτιά απο το χωράφι σε αυτά? και πάλι πολύ δύσκολα θα καεί ετσι ενα αυτοκίνητο αν δεν πάρει φωτιά απο μέσα αφου απο έξω ειναι λαμαρίνα .

Αυτή η φωτιά οπως και τόσες άλλες που έχει βαλει το κακό οπού εχει την δημοκρατία του, θυμίζει την ανθρώπινη αυτανάφλεξη που καίγεται μονο το σώμα του θύματος με αφύσικη μεγάλη θερμότητα ενώ γύρω γύρω δεν καίγεται τίποτα, και ειναι πολύ επιλεκτική στο να καταστρέφει λες και εχει κάποιου είδους σατανική νόηση, και δεν ειναι τοσο άπλα όσο λενε οι υλιστές του τύπου ότι βάζουν φωτιά με δέσμη λέιζερ , άντε πες να κανουν την αρχή έτσι, αλλα μετα η φωτιά πάει μονή της και ειναι πολύ επιλεκτική και αφύσικη σε σχέση με μια συνηθισμένη φωτιά, στο εξωτερικο μαλιστα που δεν ολοι σαν τους νεοέλληνες υλιστες έχουν καταγραψει τετοιες φωτιες σαν να εχουν νοημοσυνη, αφού προέρχεται απο κακό έχει και η ίδια το κακό.

Πως γίνεται αυτο? πολύ απλό εκτός ότι η φωτιά ειναι η δύναμη του κακού όταν την βαζουν και οι δυνάμεις του κακού ειναι σαν καλούν το κακό να ενεργεί μέσα απο αυτήν εις στο υλικό κόσμο , και δεν εχει σχέση με την μια μικρη φωτιά σε ενα τζάκι και σε μηχανές που ειναι υπό έλεγχο και δεν εχουν το σατανά μέσα τους, οι δυνάμεις του κακού ακόμα και τις γυναίκες τις διαβάλουν και τις μετατρέπουν σε υποχείρια του κακού και σε π@ρνες ακομα και οταν δεν ειναι απο μοχθηρες φυλες του κακου , γιατι να μην κανουν το ίδιο και με τις φωτιές που προέρχονται απο τεκνα του κακου που ειναι αναμεσα μας αλλα δεν τους βλέπει το ποπολο ακριβως επειδή ολοι ειναι υλιστες?

Το ότι φωτια ειναι απο κακο δεν θελει πολυ μυαλο να το καταλαβει κάνεις αφου καταστρέφει την υλή αν δεν ειναι υπο ελεγχο, και το κακό άπλα χρησιμοποιεί αυτή την δυναμη του κακου για να καταστρέψει !

Η επιβεβαιώση και σε αυτο θέμα (οπως σε τοσα αλλα )ήρθε , των "κακων" για το ποπολο που προσκυναει αυτο που ξερει ως σατανα χωρις να το ξερεί αφου ηθικα και πνευματικα ειναι πολυ πισω :

¨Για καθετί υπάρχουν αντίθετες καταστάσεις, το φως και το σκοτάδι, το καλό και το κακό, η δημιουργία και η καταστροφή όπως στον ηλεκτρισμό υπάρχει θετικό και αρνητικό. .. Οτιδήποτε καταστροφικό έχει σατανική προέλευση, ενώ οτιδήποτε δημιουργικό έχει θεϊκή προέλευση." Κάθε τεχνική που βασίζεται στην αρχή της σχάσης ή της καύσης είναι σατανικής προέλευσης, στην καθημερινή μας ζωή χρησιμοποιούμε μόνο ένα απειροελάχιστο μέρος του. Η νέα εποχή θα είναι μία εποχή θεϊκής και θετικής τεχνικής¨ (Από τα μυστικά αρχεία των SS.)

Η νέα εποχή δεν ηρθε ποτε τέλικα αντιθετα ηρθε η νεα αποχη του κακου και του σκοταδισμου τυπου μεσαιωνα, με την υποστηριξη του όχλου ως συνήθως τους εμεινε και κληρομια η τεχνολογια που δεν ειχαν δει ουτε στα ονειρα τους, για αυτο πρεπει να εξαφανιστουν απο την Γη ολες οι φυλες του κακου που ειναι εισβολεις εδώ , μαζι με τους πνευματικα κατωτερους που εχουν παρει το μερος του κακου δηλαδη τα 2/3 του πληθυσμού οταν ερθει η ώρα, και οι θεοι τυπου Ολύμπιοι που περιμενουν καποιοι που τα βλεπουν ολα ελληνοκεντρικα θα αφανησουν και τους ιδιους και δεν θα μπορουν να ξανα γεννηθουν επειδη και οι ιδιοι έχουν παρει το μερος του κακου, ασε δε που νομιζουν πως η συμμορια του κακου τυπου τσιχαντιστες στην Ουκρανια ειναι ιδιοι με τους ανωθεν, μεχρι εκει φτανει η νοημοσυνη καποιων νεοελληνων που το παιζουν και φωστηρες στο ιντερνετ και σουπερ ντουμπερ απογονοι αρχαιων .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications