Από ΜΚΟ τι να περιμένεις?  Ζήτησαν από έγκυο να κάνει έκτρωση

Και ξαφνικά ξύπνησαν για να ασχολούνται οι μάζες με αυτό τώρα οταν ολές ΜΚΟ ειναι στα πρότυπα εγκληματικής οργάνωσης, με ανάλογης ποιότητας άτομα που οπως ο διάβολος εμφανίζονται ως φωστήρες ,δόξα τον Γιαχβέ έχει βρομίσει ο τόπος απο μοχθηρές φυλές υπηρέτες του κακού εξάλλου οι ελληνόφωνοι δεν ψάχνουν καν για υπηρέτες τους, απο μόνες τους πανε όλες οι μοχθηρές φυλές και γίνονται άναρχο-μασόνοι και άναρχο-κομμουνιστές , οι τελευταίοι μαλιστα ειναι και η χειρότερη ελληνοποιημένη φαρα, τι τωρα λενε για την ΜΚΟ με το γελοιο και αριστερο-κομμουνιστικο ονομα «Κιβωτού του Κόσμου» :

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» καθώς μία νέα καταγγελία δείχνει τον ανάλγητο χαρακτήρα των διοικούντων της ΜΚΟ, οι οποίοι ζήτησαν από έγκυο γυναίκα να κάνει έκτρωση!

Ο 20χρονος Κωνσταντίνος, πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού, ο οποίος από την ηλικία των 11 έως 15 ετών ήταν τρόφιμος της δομής στον Κολωνό, μίλησε σήμερα στο MEGA για όλα αυτά που έζησε και είδες στα τέσσερα χρόνια που αναγκάστηκε να μείνει εκεί.

«Μας κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο για μία εβδομάδα, μετά μας δίνανε νερό και ψωμί»

«Εγώ ήμουν στην Κιβωτό του Κόσμου στον Κολωνό όταν ήμουν 11 ετών, μέχρι τα 15. Μετά, αρχές Σεπτεμβρίου, με πήγαν στο παράρτημα της Χίου. Έχω δει να χτυπάνε παιδιά, έχω δει δύο – τρεις παιδαγωγούς. Δεν ήταν παιδαγωγοί, ήξεραν τον πατέρα Αντώνιο από μικρά παιδιά και μετά τους πρότεινε να δουλέψουν ως παιδαγωγοί. Ήταν φίλοι του, είχαν γνωριστεί από παλιά που παίζανε μπάσκετ».

«Με πήγαν με το ζόρι, όχι με τη θέλησή μου. Μας κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο για μία εβδομάδα, μετά μας δίνανε νερό και ψωμί. Όταν ήμουν στη Χίο και είχα τελειώσει την Β’ Λυκείου μου είπαν “δεν θα την τελειώσεις και θα κάνεις δουλειές στο ΕΠΟΣ. Δεν είσαι καλός μαθητής, τι το θες το σχολείο; Έλα να δουλέψεις πάνω σαν εργαζόμενος”».

«Ο πάτερ Αντώνιος είπε να της κάνουν έκτρωση»
Για την εργασία τους στη δομή οι τρόφιμοι πληρώνονταν 10 λεπτά την ώρα. Ακόμη, ο 20χρονος αναφέρθηκε στις σκληρές συνθήκες απομόνωσης που βρέθηκε μία έγκυος για 4 με 5 μήνες, ενώ κατήγγειλε πως ο πάτερ Αντώνιος είχε ζητήσει να προχωρήσει σε άμβλωση.

«Ήταν σε δωμάτιο και της απαγόρευσαν να έχει επικοινωνία με κανένα άτομο. Μόλις κατάλαβαν ότι ήταν φουσκωμένη η κοιλιά της την πήγαν στο νοσοκομείο να δουν τι έχει και ήταν έγκυος και μετά ο πάτερ Αντώνιος είπε να της κάνουν έκτρωση». Βλέποντας όλα αυτά, αλλά κι επειδή του έλειπαν οι γονείς του, ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να φύγει από τη δομή.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα του μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και κατήγγειλε πως όσο εκείνη βρισκόταν στο νοσοκομείο είχε ζητήσει να έρθει ο γιος της, όμως δεν τον άφησαν.

«Ο πατέρας Αντώνιος με απέφευγε. Τον είχα ζητήσει πολλές φορές, μου έλεγαν ότι είναι απασχολημένος. Μου έλεγαν οι παιδαγωγοί όλο ψέματα, ότι το παιδί περνάει καλά εδώ. Με κορόιδευαν μπροστά στα μάτια μου. Έχει ξεχειλίσει η οργή μου. Το παιδί με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “μαμά, πάρε με, δεν αντέχω πλέον”».

Αρχίζουν σήμερα οι καταθέσεις νέων μαρτύρων στους δύο εισαγγελείς ανηλίκων που διερευνούν τις καταγγελίες φρίκης για κακοποίηση και δουλεμπόριο παιδιών όπως και για διαστροφές που διαπράχτηκαν εναντίνον τους στις δομές της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου».

Αρχίζουν με πρώην εργαζόμενους στην Κιβωτό του Κόσμου και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στη διάθεσή τους, τα στοιχεία τουλάχιστον πέντε νέων προσώπων, μεταξύ αυτών και ενός νεαρού που σήμερα ζει στο εξωτερικό, όμως φέρεται να έχει δηλώσει ότι θα εμφανιστεί ενώπιόν τους και θα καταγγείλει ενόρκως όσα ισχυρίζεται ότι έζησε στη δομή που φιλοξενήθηκε.

Σίγουρα για να επιστρέφει κάποιος από το εξωτερικό μόνο και μόνο για να καταθέσει, από μόνο του αυτό σημαίνει πολλά.Στη διάθεση των Αρχών βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες επτά μαρτυρίες. Τρία παιδιά και τέσσερις εργαζόμενοι για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, για ψυχολογική και σωματική βία, για καταναγκαστική εργασία και αποκλεισμό από το σχολείο.

Τώρα κατόπιν εορτής ετοιμάζονται να ψάξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς τόσο του Πατέρα Αντώνιου όσο και της πρεσβυτέρας, αλλά και κοινών τους, ώστε οι έρευνες να αναδείξουν και πιθανές άγνωστες και ύποπτες κινήσεις της Διοίκησης της Κιβωτού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications