Νέος αιφνίδιος θάνατος: «Έσβησε» 60χρονος κυνηγός από ανακοπή στην Αργολίδα

Τον άνδρα εντόπισαν στην άκρη του δρόμου συγχωριανοί του

Ακόμα ένα περιστατικό προστέθηκε στη μακάβρια λίστα των «αιφνίδιων» θανάτων , χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου λίγα χιλιόμετρα από χωριό της Αργολίδας, ένας άντρας ηλικίας 60 ετών.

Ο άνδρας κατά την επιστροφή του από το κυνήγι προς το σπίτι του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Τον 60χρονο εντόπισαν στην άκρη του δρόμου συγχωριανοί του, οι οποίοι ειδοποίησαν ασθενοφόρο ΕΚΑΒ, για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις!! και δεν ειναι καθολου ασχετη φώτο... δεδομενου οτι καποτε οι ελληνοφωνοί ενοχλήθηκαν όταν βάλαμε στοιχεία οτι η λεγόμενη πανούκλα ή ο μαύρος θάνατος που ησαν "βιολογική επίθεση" ήσαν έργο αυτων και των συγγενών τους που δημιούργησαν τον ιο και που δεν ειναι απο αυτο τον κόσμο, για να ξεπαστρέψουν το original ευρωπαϊκό γένος με τα αγνωστα απολεσματα εκτος τις ορδες βαρβαρων δογματικων φυλων των ερπετων και αιμομιξιων με εναπομείναντες η ευρωπη βυθιστικε στον σκοταδισμο και στον χριστινιασμο και εχασε το αρχαιο πνευμα και την επαφή με τους θεούς .

2000 χρόνια περασαν ωστε να φυγει η μόλυνση με γονιδια μοχθηρων φυλων και να μπορεσουν να ξανα γεννιουνται και παλι ανθρωπινα οντα σωματικα και πνευματικα στην Ευρωπη , οι δε ψευδό-γιατροί με μάσκες τυπου ερπετων "θεων" Αιγυπτου εκτός οτι δεν ήσαν καν άνθρωποι οχι μονο θεράπευαν την πανούκλα όπως νομίζουν σημερα αλλα την σκορπούσαν ακομα και σε πηγάδια που έπιναν νερό, για να μην αναφέρουμε οτι σκοτωναν με κτηνώδες τρόπο ολους τους πνευματικά ανώτερους που τολμησαν να γεννηθουν εδω με φρικτά βασανιστήρια με την λεγόμενη ιερά εξέταση,αλλα μην ανησυχείτε αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας οπως σας εχουν μάθει τα ερπετά, ζείτε σε παράδεισο και όλοι φροντίζουν για το κάλο σας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications