Μπογδάνος : « “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία”» τι να το κάνεις?

«Δεν θα στηρίξουμε σε τίποτα την ΝΔ - Αφύπνιση της Ευρώπης η νίκη Μελόνι» ! ενώ εκεί ηταν !! ναι μονο που η Μελόνι εκτος οτι ανηκει στο Ευρωπαικο γενος δεν λέει μασονικες φράσεις του τυπου "ναζι φασιστες" ουτε την αναφερουν δημοσια σε αναρχο-σατανικες ομαδες κανοντας δημοσια υποκινηση βιας και μισους (με βαση τους νομους τους) αναρχο-σατανο-κομμουνιστες( οι original ειναι σημιτικες φυλες) και αυτη να κοιμαται τον υπνο του δικαιου, screenshot απο ελληνόφωνη ισραηλινή άναρχο-σελιδα facebook "με πολύ ωραία όνομα" αντιπροσοπευτικό ! που ειχε βαλει και τον Μπαφομετ το 2017 , και γεμάτη ελληνοφωνους και άναρχο-κομμουνιστες ή αλλιως χρήσιμα goim τους υπάρχει στην διάθεση εισαγγελέα μαζί και η εικόνα με τον Μπαφομετ και αυτα που έγραφε και να μας εξηγήσει μετα ο ίδιος ποιοι ειναι "ρατσιστές" με τα δικά τους καθώς και αυτη ειναι άλλη μια μασονικη λέξη που κρύβει κατι πολύ τρομακτικό και σοκαριστικό για την μαζα που δεν βλεπει τιποτα και μετα παπαγαλιζει μασονικες φρασεις του τυπου Θεωριες συνομωσιας , όλοι αυτοι που έλεγαν κατα της Χ,Α σε τέτοιες άναρχο-σελίδες ειναι ετσι τις βρηκαμε ηδη απο το 2016, και το 2020 σταματησαν και αρχισαν να λενε υπερ μπολιασματων.

Η Μελόνι λοιπον θα ειχε κάνει αγωγη και στο ιδιο το masono-facebook που υποστηριζει εγκληματικες και σατανικες ομαδες αριστερο-κομμουνιστων που παραβιαζουν τους ιδιους τους κανονισμους του μεταξυ αλλων , αντι να λεει και αυτη τα δικα τους περι ναζι φασιστες !80 χρονια μασονικες ταμπελες και ουδεις εχει καταλαβει τι εννοουν, αυτο και μονο όσοι λενε αυτές ταμπέλες ειναι δειγμα υποδουλου νοητικα και πνευματικα στους εκλεκτους του Γιαχβε με αυτα και με αυτα έγινε φανερό ηδη απο το 2017 οτι αναμεσα μας ζουν goim και οχι άνθρωποι που αναπαραγουν σαν παπαγαλοι τα αλλα goim των ελληνόφωνων και αν τους ρωτησεις τι παει να πει φασιστας πχ και να σου εξηγησουν γιατι αυτο ειναι κακο και οχι οι αναρχο-κομμουνιστες που ειναι ο ορισμος του κακου και φανερα μαλιστα ακομα και οταν μιλανε (αλλο που οι μαζες δεν καταλαβαινουν τιποτα), δεν ξερουν να σου απαντησουν , ακολουθεί το αφήγημα του:

Όπως τόνισε ο ίδιος, το κόμμα πρόκειται να πραγματοποιήσει συνέδριο και θα ανακοινώνει κάθε εβδομάδα ένα υποψήφιο. «Αυτό που είχε το κόμμα είναι συνέπεια, όσα λέγαμε στο παρελθόν εξακολουθούμε να λέμε και σήμερα», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και στη συνέχει αναφέρθηκε στο σύνθημα του κόμματος:

«Το σύνθημα είναι “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Οικονομική Ελευθερία”, διότι oι αριστεροποιημένες πολiτικές της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν να κάνουν μόνο με εθνικά θέματα, με ζητήματα εποικισμού, ισλαμικής εισβολής και αντικατάστασης πληθυσμού.

Το “Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια” είναι ένα σύνθημα το οποίο είναι από τα τέλη του 19ου αιώνα, το σφετερίστηκε η επταετία και του άφησε την αρνητική επίγευση. Η πατρίδα και η θρησκεία είναι πράγματα που αγαπάμε, η οικογένεια για εμάς είναι το κύτταρο όλων των κοινωνιών που θέλουν να προκόψουν».

«Δεν θα στηρίξουμε σε τίποτα την ΝΔ – Αφύπνιση της Ευρώπης η νίκη Μελόνι»
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε λόγο για αφύπνιση της Ευρώπης με αφορμή τη νίκη της Τζόρτζια Μελόνι στις ιταλικές εκλογές.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην ιδεολογική του διαφωνία με την ΝΔ: «Δεν μπορείς να συμβιβάσεις τους πολεμίους της πολιτικής του Μαξίμου με τους απολογητές της. Διαφωνήσαμε ως προς δύο τινά: πρώτον, μας έλεγαν με εσωτερικές οδηγίες να μην τολμήσουμε να πούμε ότι είμαστε δεξιοί και το κόμμα μας είναι συντηρητικό. Το δεύτερο, μας αναγκάζει να προχωρήσουμε μόνοι, αλλά καλύτερα έτσι, για να ξέρει καθένας τι θα επιλέξει. Εμείς δεν προτιθέμεθα να στηρίξουμε την κυβέρνηση σε τίποτα».

«Έχουμε να εκφράσουμε ένα κόσμο, την αντίθεση σε πολιτικές σοσιαλιστικές στην οικονομία, τη φορολογία, τα επιδόματα, τη λαθρομετανάστευση, τον ισλαμικό εποικισμό που βάζει μπροστά οποιεσδήποτε μειονότητες. Εννοώ ότι μπαίνει κάθε μέρα – ενώ λένε ότι φυλάσσονται τα σύνορα καλύτερα – το ισοδύναμο ενός χωριού μουσουλμάνων στη χώρα, οι οποίοι παίρνουν ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και επιδόματα που σημαίνει ότι επιβαρύνεται δημοσιονομικά η χώρα».

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «θα πρέπει να μαζευτούν σε ένα χώρο, ούτως ώστε να μην είναι στην χώρα ανεξέλεγκτοι. Είναι παντού και έχουν δημιουργήσει κοινότητες που ζητούν να αλλάξουν τους τρόπους, τα ήθη και τους κανόνες που διέπουν τη ζωή μας σε αυτή τη χώρα».

«Να κλείσουν τα σύνορα, να υπάρχουν και κλειστά κέντρα»
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τόνισε πως δεν υπάρχουν κοινά σημεία του κόμματός του με την Χρυσή Αυγή.
«Καταδικάζω απόλυτα την Χρυσή Αυγή. Δεν έχουμε τα ίδια επιχειρήματα, μπορεί να λέμε σε κάποια πράγματα τα ίδια λογικά, δεν σημαίνει ότι ταυτιζόμαστε. Ποιος σας είπε ότι δεν θέλουμε το μουσουλμανάκι στο σχολείο; Κάθε παιδί πρέπει να παίρνει παιδεία, κάθε παιδί, όπου και να βρίσκεται. Με το πρόσχημα ενός παιδιού το γεγονός ότι μας έχουν έρθει εκατοντάδες μαντραχαλάδες που θέλουν να επιβάλλουν άλλα ήθη, άλλους κανόνες από αυτούς που ξέραμε μέχρι τώρα. Βεβαίως να κλείσουν τα σύνορα, όχι μόνο να κλείσουν, αλλά να υπάρχουν και κλειστά κέντρα, όπου όποιος εισβάλει στη χώρα να παραμένει εκεί».

«Ο Αντετοκούνμπο αποτελεί παράδειγμα»
Στη συνέχεια ο πολιτικός αναφέρθηκε στον Γιάννης Αντετοκούνμπο, τονίζοντας πως αποτελεί παράδειγμα.
«Είναι χριστιανός ορθόδοξος, μιλάει ελληνικά, έχει πάει στρατό, αγαπάει τη σημαία, ψάλλει τον εθνικό ύμνο. Έχετε δει αυτούς που σφάζονται και σφάζουν στους δρόμους της Αθήνας να έχουν αυτή τη στάση που έχουν ο Γιάννης και τα αδέρφια του;», δήλωσε στο MEGA.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications