Η Γαλλία αρχίζει να μοιράζει κουπόνια τροφίμων

Αρκετές γαλλικές πόλεις άρχισαν να μοιράζουν κουπόνια τροφίμων στον πληθυσμό για να αντισταθμίσουν τις αυξανόμενες τιμές, ανέφερε τη Δευτέρα το τηλεοπτικό κανάλι France 2.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στους πολίτες δίνονται κουπόνια των 5, 20 και 30 ευρώ. Μέχρι σήμερα, οι δημοτικές διοικήσεις έχουν δαπανήσει περίπου 37 εκατομμύρια ευρώ (περίπου 40 εκατομμύρια δολάρια) για την έκδοση κουπονιών και πιστοποιητικών, καθώς και για άλλα μέτρα στήριξης/ ελέγχου του πληθυσμού.

Δεν έχει ακόμη εγκριθεί έγγραφο που να περιγράφει τις επιδοτήσεις. Ωστόσο, οι δήμαρχοι ορισμένων γαλλικών πόλεων αποφάσισαν να εισάγουν μόνοι τους κουπόνια τροφίμων, χωρίς να περιμένουν επίσημη απόφαση από την κυβέρνηση.

Η ιδέα της διανομής δελτίων τροφίμων σε νοικοκυριά χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος προτάθηκε από τον Γάλλο Πρόεδρο (με νοθεία) Εμανουέλ Μακρόν και συζητήθηκε πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές. Περίπου 8 εκατομμύρια πολίτες θα επωφεληθούν από την πρωτοβουλία.

Ο πληθωρισμός βρίσκεται σε άνοδο στη Γαλλία, τροφοδοτούμενος από την αύξηση του κόστους των τροφίμων και της ενέργειας.

Αυτή ειναι η πρόοδος που λενε οι συμμορίτες πλήρης εξευτελισμός , δεδομένου πως οτι λενε αυτοι ισχύει το αντίθετο έρχονται και χειρότερα , στην Ελλάδα οι ανεγκέφαλες μάζες ετοιμάζονται (ξανα) να υποστηρίζουν έναν κομμουνιστή για να σωθούν από έναν υπαλληλάκο των κομμουνιστο-συμμοριτών (οι αληθινοί κομμουνιστες λόγω φυλής) θα υποστηρίξουν επίσημα κομμουνιστή που εκ των ύστερων υπηρετεί/υποστηρίζει τους τους άνωθεν (!) μετά την "λογική" του χάους δηλαδή ανύπαρκτη λογική των μαζών που ενεργούν και σκεφτονται περισσότερο ως δίποδα πάρα ως λογικά οντά, για αυτο και δεν καταλαβαινουν τίποτα ούτε με το ίντερνετ που βλέπεις τους συμμορίτες, σειρά έχει να γίνει και η ζωή τους ένα χάος με πολύ σατανική (όπως ξέρουν το κακό) "αγάπη" απο τους συμμορίτες (ειναι οι ίδιοι που έσφαζαν σαν αρνιά ανθρώπους και το απολάμβαναν το μεσαίωνα μεσώ της λεγόμενης "Ιεράς εξέτασης" ), δικαιολογίες του τύπου δεν ξέραμε μας εξαπάτησαν δεν έχουν θέση πουθενά,το βασικό πρόβλημα το μαζών ειναι η έλλειψη στοιχειώδους λογικής με συνδυασμό με την μοχθηρία , και δεν γίνεται ο καθε πικραμένος να κλαψουρίζει και την ίδια ώρα πάει και πατάει like σε σελίδες συμμοριτών, αυτο δείχνει οτι δεν έχει και αντίληψη και ότι έχει γίνει ένα με το κακό και το μοχθηρό άρα δεν το βλέπει καν, αφου εχει γίνει και αυτός πονηρός/ μοχθηρός σαν τους συμμορητες που ειναι ετσι λόγω της φυλής τους και οχι της τάχα ιδεολογίας αλλα τι να πεις όταν οι μάζες δεν καταλαβαινουν ούτε τα αυτονόητα?.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications