Νεαρός τα «έχωσε» στον Ευαγγελάτο: «Κάντε δημοσιογραφία της προκοπής!»

«Είναι ντροπή! Κάνουν φιέστες με τους μεγάλους περίδρομους και τον Σάκη Ρουβά... ένα σωρό λεφτά» κατήγγειλε στον αέρα.Νέα παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega έκανε νεαρός άνδρας που περίμενε για ώρες στην ουρά, προκειμένου να υποβληθεί σε μοριακό test.

Ενώ η ρεπόρτερ μιλούσε στην κάμερα, ο νεαρός ο οποίος παρακολουθούσε, την πλησίασε και κάλεσε τους δημοσιογράφους στον αέρα να κάνουν σωστή δημοσιογραφία.

«Πείτε ότι υπάρχουν ελλείψεις προσωπικού, ελλείψεις στα νοσοκομεία. Πείτε για τον κ. Γεωργιάδη που έχει απολύσει τόσους εργαζομένους, πείτε ότι δεν θέλουμε τόσα περιπολικά και αστυνομίες, θέλουμε γιατρούς και δεν υπάρχουν!» είπε ο νέος στην κάμερα και πρόσθεσε: «Περιμένω πάρα πολλή ώρα και είναι ντροπή και τα μοριακά τεστ είναι πανάκριβα! Πείτε τα αυτά, κάντε καμιά δημοσιογραφία της προκοπής και μη λέτε ό,τι να ναι! Και μετά λέτε γιατί λένε Μητσοτάκη και τα λοιπά…» (σ.σ. εννοούσε το γνωστό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού) «Τα κόβετε αυτά! Όταν υπάρχουν επιχειρήματα, αυτά τα λέτε; Είναι ντροπή! Κάνουν φιέστες με τους μεγάλους περίδρομους και τον Σάκη Ρουβά… ένα σωρό λεφτά» τόνισε απηυδισμένος ο πολίτης.

«Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις προσωπικού στον νοσοκομειακό τομέα, έχουν γίνει πάρα πολλές απολύσεις τα τελευταία χρόνια, η χρηματοδότηση είναι ελλιπέστατη και πάει σε ένα σωρό βλακείες. Σε περισσότερους αστυνομικούς, σε οχήματα άχρηστα, σε ένα σωρό φωτάκια και λαμπιόνια, σε μάσκες που δεν κάνουν για πουθενά και υπάρχουν ένα σωρό θέματα που η κυβέρνηση δεν ασχολείται. Ασχολείται με φανφάρες δεξιά και αριστερά και όχι στην ουσία», κατήγγειλε στον αέρα.

Φυσικά ο Νίκος Ευαγγελάτος μετά την σφοδρή επίθεση που δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ζήτησε να κοπεί η σύνδεση με οργισμένο πολίτη που εξύβρισε τον πρωθυπουργό, επέτρεψε στον νεαρό άνδρα να μιλήσει στην εκπομπή. Υπενθυμίζεται ότι η στάση του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με το σύνθημα να γυρίζει «μπούμερανκ» στον ίδιο…

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications