Οι πιλότοι βλέπουν εκατοντάδες UFO, αλλά φοβούνται να μιλήσουν γι 'αυτά από φόβο γελοιοποίησης και απόλυσης

Πολλοί πιλότοι αεροπορικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων και στρατιωτικοί πιλότοι έχουν συναντήσει UFO για πολλές δεκαετίες, δηλαδή πολύ πριν από την έλευση του Διαδικτύου. Ωστόσο, τέτοιες συναντήσεις σπάνια αναφέρονται εντός εταιρειών και μεταξύ συναδέλφων.

Ένας ανώνυμος πιλότος είπε σε δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας Daily Star Sunday ότι οι περισσότεροι πιλότοι χρησιμοποιούν συγκεκριμένα φράσεις όπως "Unidentified Movement" ή "Aerial Phenomenon" και όχι UFO επειδή φοβούνται.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι πιλότοι λένε ότι έχουν δει εκατοντάδες UFO , αλλά οι εμπορικοί και στρατιωτικοί πιλότοι λένε ότι όποιος μιλήσει για τα UFO διακινδυνεύει την καριέρα του. Ένας πιλότος είπε ότι τα αφεντικά των αεροπορικών εταιρειών είναι εχθρικά με ισχυρισμούς περί εξωγήινων, που κάποτε είπαν σε έναν συνάδελφό τους να συμβουλευτεί έναν γιατρό αφού μίλησε για UFO που είδε, δηλαδή τον έβγαλαν τρελό .

Ένας άλλος πιλότος δήλωσε τα εξής:

"Όταν κάποιος μιλάει για UFO, όλοι νομίζουν ότι αναφέρονται σε εξωγήινους, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα, ειδικά με την αυξανόμενη χρήση drones. Έτσι, οι περισσότεροι πιλότοι θα χρησιμοποιούν διάφορες ουδέτερες φράσεις όπως" εναέρια φαινόμενα ". Κανείς δεν θέλει να μιλήσει σχετικά με τα UFO. Αν λέτε την λέξη "UFO", πιστεύουν ότι είτε είστε μεθυσμένοι, είτε παίρνετε ναρκωτικά, είτε είστε ψυχικά άρρωστοι. "

Σε φόρουμ πιλότων υπάρχουν παρόμοιες δηλώσεις σχετικά με τα UFO: "Πολλοί πιλότοι αεροπορικών εταιρειών και στρατιωτικοί πιλότοι έχουν συναντήσει UFO για πολλές δεκαετίες, δηλαδή πολύ πριν από την έλευση του Διαδικτύου. Ωστόσο, τέτοιες συναντήσεις σπάνια αναφέρονται εντός εταιρειών και μεταξύ συναδέλφων, και αυτό πολύ σπάνια φτάνει στα μέσα ενημέρωσης"

Ένας άλλος είπε ότι είδε για πρώτη φορά ένα UFO πριν από 30 χρόνια όταν πετούσε από τη Σιγκαπούρη στο Μπρίσμπεϊν: «2 τα ξημερώματα τοπική ώρα και ο συγκυβερνήτης μου ρώτησε τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας:« Έχετε κανένα αεροπλάνο κοντά; ..Η απάντηση ήταν όχι. Και αμέσως μετά είδαμε κάτι που ας πούμε, δεν έπρεπε να το δούμε. Δεν ζητήσαμε πλέον την υπηρεσία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας να μας πει τι ειναι ».

Νωρίτερα φέτος, ένας πιλότος της American Airlines είπε πώς είδε κάτι να κινείται στα σύννεφα. «Απλώς κάτι πέταξε από πάνω μας και δεν μου αρέσει να το λέω, αλλά έμοιαζε με ένα μακρύ κυλινδρικό αντικείμενο που έμοιαζε σχεδόν με κάτι σαν πύραυλο που κινούνταν πολύ γρήγορα ακριβώς απο πάνω μας» μιλάει για τα ufo σε σχημα πουρου όπως ειναι γνώστα στους θνήτους, δικά μας ειναι αυτά δηλαδή του γνησίου ευρωπαϊκού λευκου γένους με καταγωγη από τα αστρά αυτο που έσφαζαν οι φυλές των ερπετων ως κακους μαζι με τους θνήτους :

Όταν έρθει η ώρα θα γίνει παρέμβαση στην Γη για να εξαφανιστούν οι φυλές των ερπετών και τα υβρίδια τους όλοι αυτοί ειναι αναμεσα σας δηθεν ως φυσιολογικοί άνθρωποι δεν τους ξεχωρίζεται γιατί οι ίδιοι δεν ειστε αγνά πνεύματα , οι δε γυναίκες κάνουν και παιδιά με αυτούς εχοντας αγνοια για τα παντα (!)ειναι σαν κανουν παιδιά με τον σατανά οπως ξέρετε το κακό , και ανοίγουν πύλη να εισέρχονται πνεύματα του κακού εις στην Γη σε ανθρωπινά σώματα αφού μολύνονται με το σπόρο του κακού ετσι εξαπλώνεται το κακο στην Γη, και οι θνητές ψυχές που συμμάχησαν με το κακό θα καταστραφούν και θα πάψουν να υπάρχουν, αυτός θα ειναι ο αληθινός θάνατος τους και οχι ο σωματικός καθώς ξανα γεννιούνται, τότε θα δουν τι εστι βέρικοκο ολοι αυτοι που λένε ακριβως τα ιδια με τα ερπέτα (που εχουν θανασιμο φυλετικο μισος στο γνησιο ανθρωπινο γενος για αυτό γινονται όλα στην Γη) οι θνητές φυλές λένε ακριβως τα ιδια με τα ερπέτα στα πάντα συμπεριλαμβανομένου για κακούς ναζι ουπς! αφου ειναι 5000 χρόνια πίσω πνέυματικα και ήθικα και δεν γίνεται να γίνουν άνθρωποι και συνεπώς θα καταστραφούν ως ψυχές θα γίνει μεγάλη εκκαθάριση ,περιγράφει και ο Πλάτωνας πως καταστρέφονται αυτές οι ψυχές που πήραν το δρόμο του κακού και δεν ηταν χριστιανός ο Πλάτωνας δεν υπήρχε καν χριστιανισμός τότε , και δεν θα λυπηθεί κανένας το κακό αν δεν καταστραφεί στην ριζά του εξαπλώνεται σαν τα καρκινικά κυτταρικά έτσι ειναι πολλοι που λενε για "ρατσιστές" και μολύνουν τα υγείες κύτταρα, και οποιος κατάλαβε κατάλαβε, (προς θνητες φυλες πνέυματα : διαβαζεις μανταμ και μεσιε σελιδες των ερπέτων και διαδιδεις ψέματα τους ως δεδομενα και μολυνεις τα υγειες πνευματα με ψεματα σαν να εισαι ο ιδιος τεκνο του κακου, και νομιζεις ότι δεν θα έχεις επιπτωσεις?? τρεις κριτές σε περιμένουν για αυτα που έκανες εν ζωή μόλις αφήσεις το σώμα σου οχι ένας και δεν θα δυσκολευτούν πολύ να βγάλουν την απόφαση, επειδή αντί να πλένεται το πνεύμα σας πλένεται μονο τα χεριά σας )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications