Παρότι οι πολίτες νόμισαν ότι πλέον επιστρέφουν σε μία «κανονικότητα», δίχως να προσέχουν το γεγονός πως η απαγόρευση κυκλοφορίας την νύχτα παραμένει, οι διεθνές συμμορήτες είναι εδώ, προκειμένου να θυμίσουν πως δεν υπάρχει «ελευθερία», απλά χαλάρωση της «αλυσίδας».

Χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και ο (μέχρι πρόσφατα) «εξαφανισμένος» Σωτήρης Τσιόδρας υποστήριξαν πως η «πανδημία δεν έχει τελειώσει», ενώ προανήγγειλαν πως θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι, με τον πρωθυπουργό να διαμηνύει πως το κράτος θα είναι αυστηρό στην επιβολή του νόμου.

Δηλαδή θα βγάλουν νέους νομούς υπέρ τους όπως κάνουν εδώ και 80 χρόνια, αρχή γενόμενης της φαρσοκωμωδίας μου ονομαζουν "δίκη της Νυρεμβέργης" για να τσιμπηθούν όλοι (τόσο πολύ κόπτονται ), δεν σε νοιάζει η ιστορία και δεν έχεις ιδέα τι είχε γίνει στα αλήθεια και ούτε σε ενδιαφέρει? η ακόμα χειρότερο λες τα δικά τους ως δεδομένα?

Τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε (αφού οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα ότι η συμπεριφορά τους στην σύντομη ζωή τους έχει άλλου είδους επιπτώσεις μυστικιστικού περιοχομένου που ούτως η άλλως το 99% ουδεμιά σχέση έχει με τέτοια θέματα άρα δεν μπορεί να καταλάβει,( ειναι θεωρίες συνωμοσίας αυτά ! δηλαδή οι μύστες στην αρχαιότητα που τους ξερουν ως φιλόσοφους έλεγαν θεωρίες συνωμοσίας!), πρόσφατα αποκαλυφθεί μάλιστα ότι στα σχολεια διδάσκουν ψέματα ως συνήθως όπως οι έγκυρες πηγες τους, ότι ακόμα και το παιδομάζωμα το έκαναν Τούρκοι ετσι αόριστα (!) ενώ το έκαναν αυτοί που τώρα κόπτονται για τα εμβόλια, τα σχολεια και τα πανεπιστήμια εχουν μετατραπεί σε κέντρα παράγωγης χρησίμων ηλίθιων εδώ και πολλά χρόνια, και οι δήθεν "μορφωμένοι" με πτυχία έχουν καταντήσει να ειναι αμόρφωτοι με πτυχία .

Ο σκοπός βεβαία που λένε ψέματα στα πάντα απο τα σχολειά ακόμα, ειναι εκ του ασφαλούς: αφού οι 90 στους 100 κάνουν δεδομένα ότι τους μάθεις και επιμένουν σε αυτό καθώς έχουν και το στοιχείο του "πονηρού" και μόχθηρου που όλα τα ξέρουν και άπλα παπαγαλίζει αυτά που του έμαθαν, δεν ειναι άπλα οτι εξαπατήθηκαν όπως νομίζουν κάποιοι σκεπτόμενοι, καθώς ο έξυπνος θα καταλάβει οτι του έμαθαν ψέματα και θα ψάξει να βρει την αλήθεια, ενώ ο μοχθηρός θα επιμένει σε αυτό που του έμαθαν , και "πνίγουν" τους ελάχιστους που ειναι πνευματικα ανωτεροι οπως κανουν με την μασονικη φράση "θεωρίες συνωμοσίας" που την έχουν κάνει σημαία όλοι οι μειωμένης νοημοσύνης και οι μοχθήροι για οτι δεν τους είπαν στα σχολεία και ειναι έξω απο την ελάχιστη νοημοσύνη τους, καθώς κανένα λογικό ον δεν θα πετούσε μια φράση για να μειώσει και να εξαφανίσει κατι που δεν μπορεί να καταλάβει, σαν να μιλάει ο Αριστοτέλης και να πετάγεται ένας ζουλου και του λέει λες θεωρίες συνωμοσίας , και όσο πέφτει το πνευματικό και νοητικό επίπεδο θα κάνουν και χειρότερα . Επι του θέματος γιατι τα άνωθεν ελάχιστοι μπορουν να τα καταλάβουν λόγω της πνευματικής παρακμής που υπάρχει, κατι που φαίνεται και στο ίντερνετ αν κρίνεις οτι όλες οι σελίδες συμμοριτών αποχαύνωσης και παραβίασης της ίδιας της λογικής ειναι στην πρώτη θέση δείγμα οτι μεγάλο κομμάτι του ελληνόφωνου πληθυσμού οχι άπλα ζει σε ενα Matrix αλλα ειναι και χαμηλού νοητικού επίπεδου για αυτό και ολο αυτο το θέατρο του παραλόγου :

Την σκυτάλη σήμερα το πρωί πήραν οι «ειδικοί» υπηρέτες του κακού.
Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας στο ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, δήλωσε πως πρέπει να καμφθεί η αντίσταση όσων δεν θέλουν να εμβολιαστούν, χωρίς να εξηγήσει λεπτομερώς τον τρόπο.

Δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το άνοιγμα ενέχει έναν μικρό κίνδυνο. Αν το αντιπαλέψουμε με περισσότερους εμβολιασμούς και αυστηρή τήρηση των μέτρων της απόστασης και της μάσκας, δεν θα μας φέρει πισωγύρισμα.

«Είναι καιρός όλοι πλέον, η κοινωνία των πολιτών, οι τοπικές κοινωνίες, οι δήμοι, οι περιφέρειες να ξεκινήσουμε μία καινούρια εκστρατεία υπέρ της προσοχής και υπέρ των εμβολιασμών.

Ήδη σε άλλες χώρες γίνονται μελέτες στο γιατί υπάρχει αντίσταση στους εμβολιασμό και με ποια μέτρα και με ποιούς τρόπους μπορεί να παρέμβει η τοπική κοινωνία για να μειώσει αυτή την αντίσταση».

Δείτε από το 6.56:

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications