Στο φαράγγι της Γιούτα βρέθηκε μια εξαφανισμένη γυναίκα που για έξι μήνες έτρωγε γρασίδι και βρύα (!)

Στις αρχές Μαΐου 2021, μια γυναίκα βρέθηκε κατά λάθος στη Γιούτα, η οποία είχε εξαφανιστεί πριν από έξι μήνες. Την βρήκαν στα βάθη του φαραγγιού, όπου μόνο οι τουρίστες πηγαίνουν, και η γυναίκα είπε ότι και τους έξι αυτούς μήνες έτρωγε «βρύα και γρασίδι».

Αρκετά ασυνήθιστα νέα ήρθε από την αμερικανική πολιτεία της Γιούτα. Πολλές λεπτομέρειες αυτού του περιστατικού είναι ακόμα άγνωστες, δεν υπάρχει ούτε φωτογραφία της «ηρωίδας», αλλά ακόμη και οι πολύ σύντομες πληροφορίες φαίνονται σοκαρίστηκες.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό είναι γνωστές μόνο από την έκθεση του Σερίφη της Γιούτα, που κυκλοφόρησε στις 3 Μαΐου 2021. Πριν από έξι μήνες, τον Νοέμβριο του 2020,μια γυναικά 47 χρόνων εξαφανίστηκε στην πολιτεία.

Η μόνη ένδειξη στην υπόθεση ήταν ότι η αγνοούμενη γυναίκα φάνηκε να έχει κάποια προβλήματα ψυχικής υγείας.Η αστυνομία ανακάλυψε τυχαία την εξαφάνιση της όταν οι άνθρωποι παρατήρησαν ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο σε ένα τουριστικό πάρκο στην περιοχή Diamond Fork του ισπανικού Fork Canyon.

Μέσα στο αυτοκίνητο, υπήρχε μια τσάντα και προσωπικά αντικείμενα που ανήκαν σε κάτοικο της Γιούτα, του οποίου το όνομα βρέθηκε από έγγραφα που στην τσάντα. Η αστυνομία προσπάθησε να βρει τους συγγενείς της γυναίκας, αλλά δεν μπόρεσε να βρει κανέναν. Άλλα ανακάλυψαν τη διεύθυνση της αγνοουμένης και κατάλαβαν ότι αυτή η γυναίκα δεν βρίσκεται στο σπίτι της ούτε και οι πρώην συνάδελφοί της στην εργασία δεν γνωρίζαν πού θα μπορούσε να είναι.

Η αστυνομία έλεγξε επίσης προσεκτικά ολόκληρη την περιοχή γύρω από το μέρος όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της γυναίκας με ελικόπτερο, αλλά δεν βρήκαν κάτι ύποπτο.

Στις αρχές Μαΐου 2021, ένας από τους τοπικούς αστυνομικούς, σε συνεργασία με εκπροσώπους μιας ιδιωτικής ομάδας έρευνας και διάσωσης, αποφάσισε να αναζητήσει για άλλη μια φορά την αγνοούμενη γυναίκα στην περιοχή Diamond Forks οπού βρέθηκε το αυτοκίνητο της, και αυτή τη φορά για ερεύνησε την περιοχή με ένα drone. Αλλά drone σε κάποιο σημείο έπεσε στο φαράγγι.

Σε μια προσπάθεια να βρουν το drone, ο ίδιος ο αστυνομικός και ο χειριστής του drone πήγαν στο φαράγγι, και όταν άρχισαν να καταλαβαίνουν τις πλαγιές του φαραγγιού με δέντρα και θάμνους, ξαφνικά ανακάλυψαν σε μια τουριστική σκηνή.

Η σκηνή ήταν βρώμικη και έμοιαζε να ηταν εκεί πολύ καιρό, έτσι νόμιζαν ότι είχε εγκαταλειφθεί εδώ και πολύ καιρό. Όμως, όταν πήγαν κοντά και κοίταξαν μέσα, βρήκαν μια αδύναμη γυναίκα μέσα, παρόμοια με αυτήν που έψαχναν.

Μετά από μια σύντομη συνομιλία μαζί της, ο αστυνομικός συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα δεν είχε χαθεί, αλλά σκόπιμα αποφάσισε να μείνει και να ζήσει σε αυτό το μέρος. Επιπλέον, και τους έξι αυτούς μήνες, αυτή, σύμφωνα με τα δικά της λόγια, έτρωγε κυρίως μόνο βρύα και κάποιο είδος χόρτου,δεν είχε προβλήματα με το νερό, υπήρχε ένα ποτάμι κοντά.

Ο αστυνομικός μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο για αξιολόγηση της ψυχικής και σωματικής της υγείας, και πάρα την παράξενη διατροφή της, δεν ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Δεν είναι σαφές τι είχε συμβεί και αποφάσισε να πάει να μείνει εκεί , η έκθεση του σερίφη αναφέρει ότι, δεδομένου ότι η γυναίκα δεν διέπραξε παράνομο παράπτωμα, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να την κρατήσουν ή να την απαγορεύσουν να επιστρέψει εκεί εάν θέλει να το κάνει. Ωστόσο, της έδωσαν «κάποια μέσα», ώστε να μπορούσε τουλάχιστον κάποια στιγμή να φάει κανονικό φαγητό(!)

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications